Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Lyst å starte en diskusjon: Hva gir livet mening for dere?

 

Uten at dette er et forsøk på å være kryptisk eller generelt wise ass, så gir det mening å ikke søke etter meningen, men hele tiden være våken for det som dukker opp av tanker og følelser i nuet, og tappe disse for all informasjon, og så eventuelt: tilgi - lære - slippe - gå videre ..

 

Tom og våken :)

Lenke til kommentar

Livet i seg betyr bare det du gjør ut av det. For mange er det å skaffe et levebrød og få muligheten å oppleve ting. Men de fleste virker ikke å være hedonister av den grunn. Mange seinere liker å gifte seg å få barn. Etc.

Så med andre ord, skap din mening med livet, helst en som ikke skader andre :)

 

En religiøs mening eller naturens mening om å kun spre genene dine videre er ikke noe for meg. (Ytterst få er nok tilhengere av den siste).

Lenke til kommentar

Eg trur ikkje det finnes noko universell, høgare meining med vår eksistenst, så livet mitt gjer meining om eg gjer det eg sjølv vil. Eg reflekterer ein del over kva folk flest ser på som meininga med livet, og om det verkeleg er det eg vil oppnå.

 

Eg må tenke langsiktig, men eg gjer stort sett ikkje noko med mindre eg har lyst, eller eg veit at det gjev noko eg vil ha fram i tid.

Kva andre driv med og har lyst til bryr meg ikkje stort. Eg vil leve mitt liv.

Lenke til kommentar

Stort sett for oss mennesker så handler livet om å overleve. Vi blir født, vi blir satt i barnehage for å lære, vi blir satt på skole for å lære slik at vi kan få en utdanning og etterhvert få jobb slik at man kan få seg penger. Etter utdanning så sitter man kanskje med ett studielån og det må men nedbetale. Man får jobb. Man vil jo også gjerne ha hus, bil og alt det der og løsningen blir som oftest ett lån. Når man han fått ett lån så må man jobbe for å nedbetale dette samt for å kunne kjøpe det nødvendige slik at man kan overleve.

 

Når du blir gammel så slutter du fra jobben og du pensjonerer deg. Du får fri kan man si og man kan leve ett fritt liv. Man da melder det seg andre ting. F eks helseproblemer og lignende som man sliter med. Man sliter også da med å overleve. Alt handler om å overleve, og når man ser alle krangler på \jorden og dette så kan man fort bli deprimert. Hvor elendig denne jorden faktisk er. Så for meg så er det viktig å tenke på en himmel og en evighet.

Lenke til kommentar

Spire mot å bli den beste versjonen av meg selv, slik at jeg en gang kan blomstre og nyte livet fullt ut. Høres kanskje litt dust ut, men ved å gå i den retningen føler jeg lykke - som gir livet mitt mening, samtidig som det reflekterer og sender ut gode vibrasjoner til mennesker rundt meg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...