Gå til innhold

USB "Y-kobling" for to maskiner til skriver??


Anbefalte innlegg

Jeg lurer på om det er noen som vet om det finnes en "Y-kobling" slik at jeg kan koble to maskiner til en skriver.

Kabelen(splitteren) må være 2X vanlig kontakt (firkantig og avlang) i den ene enden, og 1X skriverkobling (firkantig og liten med 2skrå hjørner) i den andre enden....USB

 

Den stasjonære maskinen står tilkoblet til skriveren hele tiden, mens den andre maskinen kun skal kobles til en gang iblant...dersom ingen vet hvor jeg kan finne en slik kabel, så tar jeg gjerne imot forslag om andre billige løsninger....den stasjonære maskinen og skriveren står plassert slik at det er vanskelig å komme til kablene...derfor trenger jeg en kabel som kan henge "løs" for tilkobling av den bærbare maskinen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du skjønner den bærbare er egentlig ikke en bærbar det er en "datamaskin" som kobles på biler (har ikke tastatur bare touch screen) heter KTS og er levert av bosch, den kjører win98, men tror nok ikke den har nettverks funksjonalitet. Vet at den har USB, og kan kobles til skriver på usb-porten.

 

 

..trenger å få den koblet til skriveren på verkstedet, for å få skrevet ut rapporter fra feilsøking/justering som blir gjort på de forskjellige bilene.

 

Dette systemet skal brukes av folk som ikke er så veldig inne på data. så det må være KISS..Keep It Simple Stupid...tror det er lettere å lære en bilmekaniker å plugge inn en usb kabel (for å få utskrift) enn å finne frem i div. menyer..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...