Gå til innhold

Netflix vurderer en billigere prismodell


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De har vel fått de avtalene de kan få

 

Flere og gjerne dyrere avtaler finnes jo, men det er begrenset hva de kan få til for kr 80 i måneden. Hvis du har en kilde som påstår det motsatte må du jo gjerne komme med det.

 

Så dere vil heller at man skal få mindre utvalg en i dag til 79kr måneden og heller kunne få dagens utvalg til f.eks 400kr måneden`?

 

Hva får deg til å tro det?

Lenke til kommentar

Det kommer konstant mer.

 

Følge med her:

http://www.reddit.com/r/netflix

og

http://www.reddit.com/r/netflixbestof

 

 

For å få tilgang til USA netflix, som har LANGT større utvalg, bruk dette: https://mediahint.com/

Det kommer konstant mer, mens annet forsvinner. Ser ikke hvorfor dette betyr de ikke kan legge litt ekstra på rullebåndet for de som er villige til å betale ekstra.

Lenke til kommentar

Sånn som Extra her på hardware.no? I realiteten vil en slik løsning i de fleste tilfeller i større grad fjerne muligheter/utvalg for dem som betaler lite i stedenfor å gjøre det bra for dem som betaler mye.

 

Bare se på spotify Free når spotify ¨Free, Unlimited og Premium

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det går jo under kontrakt. Du kan seriøst ikke tro at netflix EIER disse filmene?

Ja, det går under kontrakter, som jeg allerede har sagt. Nytt kommer til, mens annet går ut, som på et rullebånd. Mener ikke de eier innholdet.

 

Sånn som Extra her på hardware.no? I realiteten vil en slik løsning i de fleste tilfeller i større grad fjerne muligheter/utvalg for dem som betaler lite i stedenfor å gjøre det bra for dem som betaler mye.Bare se på spotify Free når spotify ¨Free, Unlimited og Premium

Sånn som Extra ja, som er en fin løsning som ikke ødelegger for noen. Spotify Free har aldri vært lønnsomt nok til å holde tjenesten gående alene, så ser ikke hvordan det er et godt eksempel. De MÅTTE få folk unna Spotify Free, i motsetning til ønsket mitt som kun handler om å behage de som ønsker litt ekstra. Ser ikke hvordan det gjør ting verre.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...