Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bilde-Quiz - Gjett bilen!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ny bil:

post-27317-0-99149200-1319556552_thumb.jpg

Karosserimessig er dette en interessant bil. Grillen der midtrillen har "hengebarter" på sidene tilsier at dette er en Oldsmobile.

 

Fastback-hekken forteller at bilen er en todørs sedan, både todørs club-sedan og firedørs town-sedan hadde fastback-tak. Det fantes en todørs coupéversjon med kortere tak og kofferthekk og en convertible-coupé med hardtop og kofferthekk. Dessuten fantes det en firedørs sedan med litt høyere tak og kofferthekk og ei stasjonsvogn med woodie-detaljer på taket.

 

Det samme "Futuramic"-karosseriet fantes både på modellene 76, 88 og 98. Det er ikke en 98, for 98 hadde kromlist fra forhjulsåpningen til bakskjermen i høyde med kromlista over bakhjulet. Det er heller ikke en 76, for den hadde en enkel rett kromlist på kanalen under døra. 88-utgaven hadde en kromdekket kanal som var bredere foran døra, altså slik som bilen på bildet ditt.

 

Min konklusjon er derfor at dette er en Oldsmobile 88 Club Sedan.

Lenke til kommentar

Det er en Alfa-Romeo (det står på bildet), jeg tror det er en 1900C Coupe. Den ligner ihvertfall veldig på denne: http://www.supercars.net/Pics?viewPic=y&source=carGal&carID=1961&pgID=1&pID=927766. Det er noen forskjeller, som størrelse på bakruten og monteringsdybden til baklyktene, men det kan skyldes forskjellige årsmodeller, eller det faktum at mange av disse bilene hadde karosseri fra forskjellige karosseribyggere.

Lenke til kommentar

Svaret er korrekt nok, det er en Alfa Romeo 1900 SS Touring (egentlig ikke en coupé, men samme karosseritype som du linket til. SS Touring ble bygd av karosserifirmaet Touring i årene 1951 til 1954, og din mistanke om mindre endringer underveis er korrekte, endringene underveis var som skikkelige facelifter å regne. Men så ble da også disse bilene håndbygd i aluminium, totalproduksjonen var under fem hundre biler. Bildet mitt ble tatt for et par år siden i forbindelse med det historiske billøpet Mille Miglia.

 

Din tur.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Håpsann! Tydeligvis en stund siden jeg hadde gitt opp denne tråden... Hyggelig at den har blåst til liv igjen! Bilen er en volga, modellnavn aner jeg ikke. Har aldri blitt klok på russer modellbetegnelser... Den som har modellnavnet må gjerne legge ut ny bil

Endret av Slettet+5132
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...