Gå til innhold

Anbefalte innlegg

 

Veldig dårlig gjort av EL-kjøp.

Og teit av dem å skru opp prisen når hypen har død ut.

 

Tror jeg beholder min til X-box selv om jeg kun har PS4.

De skulle jo selvfølgelig ha prisøkningen vis jeg skulle bytte over fra X-Box versonen til PS4.

Du prøvde å bytte fra XBO til PS4-versjonen av Pip-boy? Hvem pratet du med, butikken eller kundeservice? Min erfaring er at de bruker å være ganske greie på selve kundeservice-avdelingen om man legger fram en grei sak og er hyggelig. Fått mange saker igjennom på kundeservice (via privatmelding på Facebook) selv etter at de i butikken har sagt nei. Spesielt når de ikke taper penger på det. Går utifra at de har alle versjoner inne, og prisen er samme så da burde det være grei deal. 

 

Blir ingen Pip-boy versjon på meg. Delvis fordi jeg ikke har spilt Fallout før og ikke er sikker på om jeg liker det, men prisen er virkelig avskrekkende. Men sånn blir det vel med Supply & Demand når førstnevnte er en brøkdel av sistnevnte.

 

 

edit: Er vel ikke noen billigere plasser å få tak i digital Fallout 4 pre-order enn på US Store?

60 USD for Fallout 4 (og da inkludert 3-ern) er jo ikke så ille når jeg ikke har spilt 3-ern.

 

 

Snakket med kundeservice på telefonen.

 

De sa  at om jeg skal bytte fra Xbox versonen (som de la ut for 1200,- for noen mnd siden) til PS4 versonen. Så må jeg betale de 800,- fordi det er det varen har gått opp i pris.

 

Altså pip-boyen er jo den samme. Men da hadde jeg sluppet å kjøpe PS4 versonen i tillegg og selge Xbox versonen etterpå.

Nå har jeg allerede en kjøper på Xbox versonen. Men det er så mye styr i forhold til hva det kunne vært.

Jeg har jo ikke lyst til å holde på med det når jeg kunne satt meg ned å slappet av med fallout 4 med engang den kom :)  

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skjønner deg godt! Vanskelig av kundeservice da. Tror ikke de lider noe av å bytte for deg, da du ikke har fått produktet enda uansett.

Vil anbefale deg å sende en "fortvilt" men hyggelig melding til de på Facebook. Der jeg har fått best hjelp fra Elkjøp. Mye bedre enn i butikk, på mail og på telefon (selv om det sikkert kan være noen av de samme som jobber på flere avdelinger).

 

Forresten, når man forhåndsbestiller den digitale utgaven på storen så får man vel Fallout 3 tidligere? En stund før 4ern? 

Lenke til kommentar

Så i Fallout 3 var alle S.P.E.C.I.A.L.-ferdighetene i utgangspunktet satt til 5 og man kunne trekke fra og legge til som man ville. I Fallout 4 derimot er alle skillene satt til 1, og man har 21 poeng å distribuere. Hælle måne, merker dette kommer til å bli vanskelig, men heldigvis kan man begynne å planlegge her: http://vault111.com/?page_id=21samt se hvilke perks man får tilgang til fra byrjan.

Lenke til kommentar

 

Blir å kjøre full pupp på Charisma og Luck. Fetter Anton i Wasteland!

Høres ut som en artig build. Man skal visst kunne løse store deler av spillet uten vold også, da funker nok Charisma fett.

Håper det. Har brent meg alt for mange ganger på å lage en snikmorder, hacker og så videre, bare får å bli tvunget inn i kamp mot en boss jeg ikke har sjanse å ta. Det verste er når vi har et helt lag fra starten, men blir tvunget til å ta bossen helt alene. Mener å huske KotOR gjorde dette. På den annen side overtalte jeg Saren til å ta selvmord i Mass Effect, så det er jo noe. :p

 

Aner ikke hva jeg skal spille i Fallout 4, men kommer nok til å fokusere på gevær av en eller annen type. Problemet er jo bare at det frister veldig å satse på store våpen, men de får man jo ikke før ganske langt ute i spillet. Da føles skillpoints der bortkastet i mange timer. Men satser jeg ikke på sånne våpen sitter jeg jo der med en Fat Man jeg ikke kan bruke. Decisions, decisions... :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...