Gå til innhold

Hvem selger rimeligst PS3


huldal

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

billigste er vel å kjøpe en brukt via finn.no eller tilsvarende? mange som kvitter seg med forrige.gen for å få råd til ps4.

ser eksempelvis en som selger 1gen.konsoll (bakoverkompatibel med PS1 og PS2 spill) m/2 kontrollere og 9 spill for 1700kr.

 

alternativt en som selger ps3 slim-modell med 16 spill til 2300,-

Lenke til kommentar

Har kun brukt prisguide.no sine søk og der var hverken Lefdal eller Elkjøp med i søket. De har da billigste variant til 1290,-

 

Har lest en eller annen plass at ps3 spill ikke er kompatible på ps4, men er ikke sikker på hvem som var kilden til den infoen.

 

Det er absolutt intresant og kjøpe ps4 hvis alt utstyret fra ps3 er kompatibelt med ps4; som kontroller, move, eyecam etc... Er det noen som vet noe om dette? Eller hvor man eventuelt kan finne "korrekt" info?

Lenke til kommentar

Hei,

Sony har bekreftet at det ikke vil være mulig å bruke BDVD-platene fra en PS3 i PS4. Samtidig har de sagt at de jobber med en strømming-løsning, med bakoverkompatiblitet, men det er ikke bekreftet hva dette går ut på. Vi må bare vente og se.

Mvh,
Tom Jacobsen
Produktspesialist
Elkjøp Megastore Lade

Lenke til kommentar

Har kun brukt prisguide.no sine søk og der var hverken Lefdal eller Elkjøp med i søket. De har da billigste variant til 1290,-

Hei, Vi har rettet opp dette nå. Det var en feil i detalj-importen vår som gjorde at produktet fra Elkjøp og Lefdal ikke dukket opp. Si gjerne ifra dersom du kommer over flere feil, eller om det er noe du savner i Prisguiden. Dere kan alltid nå oss i denne tråden: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=588444

 

Ang PS3 spill til PS4 er det riktig som Mala sier at det skal komme en cloud tjeneste kalt "Gaikai" på nyåret som tillater dette. Tjenesten vi kun være tilgjengelig i USA i begynnelsen og det er uvisst når den kommer til å dukke opp i Norge.

 

Mvh,

Andy

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...