Gå til innhold

Secret Santa 2013 - Gi en julegave til en forumbruker!


Latias

Anbefalte innlegg

Får vel skrive noe jeg også.

18 år, gutt

bor på internat, så småting til pynt ol. passer sikkert fin til rommet

spiller litt pc, strategi og fps

Skrur mye, men har en far som selger verktøy, så det er ikke nødvendig :)

Morsomme tshorter hadde vært ønskelig. Størrelse M

Fotball = Manchester United

 

Blir glad for det meste!

Kan legge til at min music angel tok kvelden, og ønsker meg gjerne en ny :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ok, kanskje litt seint nå, men kan vel si noen ord.

Jeg er 22 år, gutt og liker og gå turer i skog (og mark).

 

Er veldig glad i musikk, først og fremst på vinyl. Last.fm-profilen min kan være til inspirasjon. Kryssjekk gjerne med discogs i tilfelle jeg har det fra før.

Andre interesser er fotografi, design, bøker og tegning/maling. Trenger også tekstilmaling (ikke sort) og t-skjorter (hvite, L).

Ellers blir jeg glad for det meste.

Endret av Anvlaibar
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da har jeg også kjøpt en gave til min SS. Noe fra nettet og noe fra normale butikker, samt to ting jeg ønsker å gi bort som ikke er brukt, som sikkert SS blir takknemlig for i og med at det kan være nyttig å ha ;) Venter kun på at gaven fra nettbutikken skal ankomme posten, og at jeg skal hente den.

 

Hvordan er det når dere sender gaver? Sender dere med julepapir og navnelapp rundt og greier, eller hvordan gjør dere det egentlig. Jeg pleier for min del å ikke bruke slik julepapir.

Lenke til kommentar

Meldt meg på jeg også. :)

 

Skal ikke sette opp noen ønskeliste, da jeg ikke vet konkret Hva jeg ønsker meg, men en ikke-liste og interesser skal dere få.

 

Interesser:

 

Fantasy bøker - Jeg mistet hele boksamlingen min for noen år siden. Blant favorittene var hele LOTR-trilogien (som jeg ikke fikk lest engang :(), De Fire Og Han Som Gjør Galt Verre, alle Harry Potter-bøkene (norsk og engelsk blandet, men foretrekker engelsk når det ikke er av en norsk forfatter) og noen fra Stephen King, men de var så skumle at jeg ikke tør å lese dem igjen. :p

 

Sjokolade (:p) - Ikke noe med frukt (inkludert rosiner) eller mint.

 

Ting som holder føttene varme

 

Puslespill - Ikke under 1000 biter da.

 

Musikk - Har Spotify og hodetelefonene jeg ønsker meg (Sennheiser Momentum) koster et par tusen, så vet egentlig ikke hva man kunne finne på i denne kategorien som jeg kan ha bruk for. Men liker veldig godt Muse og Infected Mushroom. Sånn til info. :)

 

Spill - Favorittspillet mitt er World of Warcraft, som jeg ikke har spilt på lenge. Liker Portal og Half Life, The Stanley Parable og Skyrim. Av disse har jeg kun Portal. :p Ellers ser jeg etter nye spill jeg eventuelt kunne fatte interesse for.

 

Film - Her kan man egentlig finne på hva som helst. Favorittfilmer: Pulp Fiction, Oblivion, Catch me if you can.

 

Serier - Favorittserien er Doctor Who. Jeg har kun sett sesong 1 til og med sesong 5 og noen få episoder av nr. 6. Hadde lastet ned hele sesong 6, men den ble slettet. :( Ellers liker jeg Breaking Bad (har den på Netflix, men kun tre sesonger) og Desperate Housewives. Men ikke like mye som Doctor Who! ;)

Hvis noen skulle finne på å kjøpe DVD-er til meg må jeg nevne at jeg ikke har en blueray-spiller, så lite vits i å kjøpe BR-discs til meg.

 

Mobil - Nei, vil ikke Ha en mobil, jeg har en som jeg er veldig fornøyd med. Men trenger et par nye ting til min Samsung Note 2; lader, flip cover, bluetooth headset, skjermpoleringsutstyr. Og SD kortet mitt ble ødelagt nylig. Trenger virkelig et nytt et. Men stoler ikke på Sandisk lenger, siden de ga ut en porsjon med dårlige kort for ille lenge siden.

 

Data - Jeg kunne hatt bruk for en ekstern harddisk (samt datamaskin, haha) siden jeg har mange bilder og ting og tang jeg stadig må lagre på dataen. Og trenger en wifi repeater, men jeg har en i sikte som jeg skal kjøpe når jeg får råd. :) Ellers har jeg det jeg trenger i denne kategorien.

 

Fotografering - Jeg elsker å ta bilder, men mistet kameraet mitt for veldig lenge siden. :(

 

Garfield-tegneserier (engelsk) - Hadde en bok som jeg lo meg halvt i hjel av en gang, men har mistet den. Hadde vært kjekt med noe nytt i den duren.

 

Ønsker ikke:

-Pyntegjenstander

-Sportsrelaterte ting

-Tullegaver

-CDer

-Sminke

 

Det var ikke kjempekonkret, men ikke fjernt heller. :p Så har dere noe å gå etter. Har forresten mange andre interesser, men de er for dyre for SS. :p

 

Skal prøve å finne en passende gave til hvem enn jeg får også. :)

 

Edit: Ble det for stor konsentrasjon av smileys ift. reglene i posten her nå?

Nå har jeg virkelig blitt revet med i Breaking Bad, men på Netflix har de bare t.o.m. sesong 3. Og er på første episode av den nå.

 

 

Hint hint, wink wink. :p

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...