Gå til innhold

Diablo 3 Auction House blir fjernet


Anbefalte innlegg

18. mars stenger Activision-Blizzard auksjonshuset i Diablo 3, de ville tilbake til det Diablo handlere om - drepe monstre og finne gjenstander.


Jeg vurderer sterkt å spille det når det skjer :)

 

 

 

 

 

When we initially designed and implemented the auction houses, the driving goal was to provide a convenient and secure system for trades. But as we've mentioned on different occasions, it became increasingly clear that despite the benefits of the AH system and the fact that many players around the world use it, it ultimately undermines Diablo's core game play: kill monsters to get cool loot. With that in mind, we want to let everyone know that we've decided to remove the gold and real-money auction house system from Diablo III.

We feel that this move along with the Loot 2.0 system being developed concurrently with Reaper of Souls™ will result in a much more rewarding game experience for our players.

We're working out the details of how the auction house system will be shut down, but we wanted to share the news as soon as we made the decision in order to give everyone as much advance notice as possible. Please note that the shutdown will occur on March 18, 2014. We will keep everyone informed as we work through this process.

Josh Mosqueira and I wanted to provide everyone with a little more information behind this decision, so please have a look at the video, and stay tuned to this site for further updates in the months ahead.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ijCgKciMIE4#t=19

Endret av Pycnopodia
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er jo egentlig loot systemet som er problemet, ikke AH i seg selv. Nå skal det jo fikses, men synes dette er litt rart.

De henger sammen, dersom loot-systemet er slik at du kan finne gode items til deg selv med å drepe monstere og bosser blir AH overflødig.

 

Jeg klaget på dette ved Diablo 3 release, droprate på alt var redusert til en ørliten brøkdel av hva den har vært i tidligere spill. Det gjør at bortimot alt du finner selv av item ikke er i nærheten av like sterke som itemsene du finner på AH.

Og spillet er balansert etter itemsene som naturlig nok ender opp på AH.

 

At de fjerner AH er en del av endringene de gjør for å fikse loot-systemet :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Da kan jo alle barna som har sutret om at d3 ble designet utelukkende for å gi blizz inntekter via RMAH ta hatten sin og gå :)

Det ble jo det, eneste grunnen til at de endrer det er at de gikk på en solid smell og at de mener de vil tjene mer penger på å endre systemet sammen med utvidelsespakken de skal selge.

 

Grunnen til at de ikke endrer det nå er at utvidelsespakken ikke er klar før neste år :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Løsningen er selvsagt å ha en fornuftig droprate på loot slik at man ikke er bundet til å kjøpe seg gear for å gjøre normal progress.

 

Hvordan vil droprate på loot endre noe? Det beste utstyret vil jo alltid havne på AH. Alternativet er at drops alltid gir det best mulige loot, og da er AH meningsløst (for hvem vil vel dra på AH og kjøpe dårligere loot enn hva man kan få av drops?). Og hvordan er det forskjellig å være avhengig av AH, kontra å være avhengig av shady 3.partssider for å få det beste lootet?

 

De kunne jo balansere spillet slik at det ble litt lettere å komme gjennom selv med middelmådig loot, men da ville jo de som brukte penger på å skaffe seg det beste lootet være totalt overpowered.

Lenke til kommentar

Poenget er jo at man ikke lenger skal være avhengig av AH, så med en bedre droprate kan man få seg bedre utstyr på en normal måte.

 

Jo, men bedre droprate fører vel bare til mer utstyr på AH? Det beste utstyret vil alltid finnes på AH, med mindre man har griseflaks og finner det selv (ligger det på AH så er det jo noen som har funnet det og lagt det der). Hvor lett det er å gjøre fremgang med gjennomsnittlig utstyr (det utstyret du i snitt finner over tid) er jo en balanseproblematikk, ikke en droprate problematikk.

 

Gjør man spillet for lett å spille med gjennomsnittlig utstyr så blir det jo en total cakewalk hvis man skaffer seg det aller beste.

Lenke til kommentar

At AH forsvinner gjør deg ikke mindre avhengig av bra gear - det gjør bare at du må dra til shady 3.partssider for å finne noen å kjøpe det av.

 

Alternativt kan du spille uten å bruke hverken AH eller 3.partssider, hvilket gjør opplevelsen nøyaktig lik for deg enten AH er der eller ikke.

 

Nå skal de jo gjøre endringer i loot systemet, men ingenting kan endre på det faktum at haugevis av folk kommer til å finne dritbra gear og selge det til andre spillere - det er bare måten det selges på som kommer til å endre seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...