Gå til innhold

Gta V gleder du deg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har nok mistet interessen for GTA for mange år siden. Aldri skjønt hvorfor folk er så sprø etter dem, annet enn at "det var først"-effekten.

Fordi mange liker serien og utviklingen den har hatt. Greit nok, IV var vel et steg i feil retning men det virker som om R* har gjort noe med dette og har nå utviklet et spill som forhåpentligvis kanskje kan være et av de bedre i denne serien.

 

Hadde R* utviklet GTA for å bli gitt ut med et års mellomrom og dermed at nyeste spillet var relativt likt forgjengeren kunne jeg fort vært enig med kommentaren din.

Lenke til kommentar

Ingen av spillene du nevner har stort med likhetstrekk med GTA, annet enn at det er sandkassespill.

 

Saints row derimot er vel et spill som er nærmere (nærmest?) GTA når det kommer til sjangeren, men dette spillet har mer fokus på humor og overdriving som gjør dette til et spill som allikevel er så ulikt GTA at det er verdt å spille begge fordi de gir hver sin opplevelse.

 

Uansett føler jeg det er unødvendig å diskutere dette i en tråd som omhandler hvorvidt folk gleder seg til spillet eller ikke.

Lenke til kommentar

Hadde det kommet til PC samtidig som konsoll, og samtidig vært en bra port, som ikke var rushet (burde være mulig om de prioriterer den under utviklingen), hadde jeg vært hypet.

 

Slik det er idag, ikke mye. Kommer ikke til å spille det før det er på PC.

Lenke til kommentar

Hva gjør GTA egentlig som ingen andre sandkassespill gjør? Markedet er overmettet med dem, så konkurransen er beinhard. PS4 alene får jo både Watch Dogs og Second Son i "launch window", og flere kommer garantert i nærmeste fremtid til alle plattformene som finnes. GTA er ikke lengre alene, så det holder ikke å bare leve på navnet.

 

Vet du hvorfor de lever på navnet? Ikke fordi det er et navn, men fordi det er et kvalitetsstempel. Å sammenligne GTA med noe annet er som å sammeligne en håndlagd Rolls Royce med en Toyota på massebånd.

 

GTA V er trolig verdens dyreste spill, noensinne. Og i motsetning til å bruke penger på dritt, har Rockstar utrolig gode utviklere som klarer å lage value for de pengene. Det er mange som klarer å lage et fint, bra spill til 200 millioner. Når Rockstar bruker over 5 ganger så mye, og beholder samme kvalitet, ja da får vi det mest komplekse spillet noensinne, som ikke andre sandklasse spill er i nærheten av. Vi snakker om et spill som burde få en ekstra A i AAA spill, for det gjør skam på alt annet.

 

Egentlig er det totalt meningsløst å diskutere hvorfor GTA selger, hvis du har lest deg opp på GTA V, og forsatt ikke skjønner hypen, så er man enten dum eller har bare interesser som 90 % av verden ikke har og gir totalt faen i. Dette er like meningsløst som å diskutere om Jessica Alba er stygg, altså det er ikke noe å diskutere egentlig, bare skjønn det for faen!

Endret av MrLG
  • Liker 4
Lenke til kommentar

 

Tror vi setter punktum for dette mølet her. Fanboy is what fanboy does. Er nok ikke mulig å diskutere med fjortiser som deg. Bare fordi du synes GTA er det beste som er skjedd siden skapelsen, betyr det ikke at resten av verden deler din oppfatning.

 

Jeg trenger ikke å være fanboy, salgstallene og anmeldelsene taler for seg selv. Så jeg tror ikke det er "min oppfatning" vi må begynne å lete etter hvem som deler, det blir nok heller din du.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har spilt alle gta spillene siden gta1, det inkluderer Gta London hehe! Er helt uenig i de som synes gta 4 var ett skritt i feil rettning. Men gta 5 ser ut som en blanding av grafikken og fysikken til gta 5 med utsendet til san andreas, det kan bare bli sykt bra! Det ser ut til at de har stappa dette spillet så fult med ting å gjøre, at gta 5 antagelig kan glatt spilles ut året uten å vært i nærheten av å gjøre alt som kan gjøres.

 

Gleder jeg meg? Hell Yeah! :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Nei, for jeg husker hvor utrolig skuffet jeg ble over GTA IV.

 

Etter å ha oppgradert PC-en siden sist, og sett hvor utrolig mye bedre jeg synes det er å spille denne typen spill med mus og tastatur vil jeg ikke kjøpe GTA V før den uunngåelige PC-versjonen kommer om et halvt år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...