Gå til innhold

PayDay 2 tråden


Anbefalte innlegg

Oppretter en tråd for dette spillet, da det sikkert er flere som kommer til å kjøpe det. Har selv ikke spilt det første spillet eller beta, men har nå forhåndsbestilt med 4 andre venner.

 

Release: 13/08-2013

 

Er dere 4 venner som skal spille sammen, så kjøp en four-pack på Steam. Da vil dere få en ganske god rabatt :)

 

Litt artig gameplay med en vennegjeng:

https://www.youtube.com/watch?v=aS1X0l3FWcw

 

Litt info om "classes" ++:

https://www.youtube.com/watch?v=z8laN48HxPU

Endret av Sending!
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan slå vakter og sånt i svime med melee angrep, men må da svare på telefonanropene.

Betaen var veldig bra og det er 4x bedre enn enern. Det er skikkelig gjennomført.

Men vi fant ut fort hvordan vi skal abuse flere missions på Overkill difficulty og kunne sanke masse cash og xp rimelig kjapt. Håper missionene blir gjort vanskeligere. Akkurat som Heist klippet ovenfor, det skal ikke være så lett.

 

Vært også mange hackere i betaen dessverre.

Lenke til kommentar

Hvordan er variasjonene i spillet. Ser ganske kult ut, men frykter man blir fort lei av å spille det samme om og om igjen.

 

Vel, i det forrige spillet var det bare en måte æ gjøre et heist på, men nå kan du enten gå guns blazing(som du måtte før) eller du kan bruke stealth gjennom hele heistet.

 

Også er det forskjellig heists, fra å robbe en daglivare-butikk til svære banker

Lenke til kommentar

Også er det forskjellig heists, fra å robbe en daglivare-butikk til svære banker

Og de har lovet vesentlige tilfeldige variasjoner ved hvert enkelt heist utover det vi allerede har sett. F.eks. den ekstra gitter-døren inn til hvelvet i banken(som åpnes en annen plass), samt alle de mindre tingene som antall vakter, menge loot, dører, kameraer etc.

 

Håper som Avean at det fikses litt på vanskelighetsgraden på visse oppdrag, spesielt hvordan vaktene oppfører seg. Akuratt nå er det for lett å misbruke til tider, selv når man ikke ønsker det. Dog ikke helt enig i at bruk av cheat-engine og søk etter floats er verdig tittelen hacker, men semantikk :) Mener her mye av skylden ligger på Overkill som lett kunne fjernet alle som hadde over 36 skillpoints, eller over en viss mengde $$. Nå som sperren på nivå 30 fjernes gjenstår det kun $$ de kan taes på. Forsåvidt også Overkill sin skyld at det er så mange fuskere, en "naturlig konsekvens" av at det er så latterlig enkelt.

Endret av Vizla
Lenke til kommentar

Sukk, behov for day 1 patch virker det som..

 

Litt mer kjøtt på beinet: En gjeng på 4 som nå har forsøkt hvertfall et tosifret antall ganger forskjellige oppdrag, til og med safehouse, som resulterer i CTD på et eller annet tidspunkt i løpet av oppdraget, oftest helt på slutten.

 

edit: Ved nærmere ettertanke kan det ha sammenheng med at servere blir hamret for øyeblikket, at det i løpet av spillets gang er kall som gjøres mot hovedserver og at hvis ikke hovedserver svarer i tide lukkes spillet tvert uten noen error

Endret av Vizla
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...