Gå til innhold

Ubuntu lanserer telefon gjennom Indiegogo


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er en hard nøtt. Jeg har jo veldig lyst på en mobiltelefon med et skikkelig fundament i GNU/Linux eller BSD, men så er ikke Ubuntu eller deres retning helt i min smak. Hadde denne hatt fysisk tastatur så ville det vært kjøp med en gang, men slik det står så lurer jeg jo på om det plutselig dukker opp en mer interessant enhet fra enten Jolla eller noe Tizen-baserte greier. Også må man bestemme seg med en gang da for å få intro-prisen :hm:.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ikke imponert. Først dropper jeg den fordi den ikke har 802.11ac, men også WTF, om ett fuckings år?! De blir grussa av de andre om ett år. Et år med renter på pengene og situasjoner "Kunne ønske jeg hadde de pengene nå".

Tja, rentene blir da mindre enn 200 kr på en grei sparekonto, og hvis man har en personlig økonomi som tilsier at man vil tenke "skulle ønske jeg hadde de 4500 kronene nå" i det kommende året så spørs det om man burde kjøpe en mobiltelefon til 4500 kr uansett hva leveringstiden skulle være :p.

 

 

Jeg syns det er veldig greit å være villig til å forhåndsbetale for å få en ny mobilplatform på beina, spesielt en som er både åpen kildekode og en mer skikkelig plattform (les: GNU/Linux). Selv lener jeg mer mot Jolla/Sailfish, men jeg foretrekker Ubuntu langt fremfor Apple eller Google, så jeg håper fortsatt de når målet sitt her.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...