Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er det greit at jeg tar jomfrudommen hans?


Anbefalte innlegg

Jeg møtte på en gutt i dag, som jeg var på fest med for en god stund tilbake. Vi rota litt den gangen, og det kom frem til at han er jomfru. Det var han som tok initiativ og han likte meg veldig godt, men jeg avviste på en måte fordi jeg sa til kompisen hans(han spurte) at jeg ikke var keen på noe mer.

 

Men nå har jeg lyst å spørre denne gutten om han vil finne på noe en dag, slik at jeg kan ta jomfrudommen hans tanken tenner meg. Men er redd om denne kommer til å stemple meg som en player? Fordi kompisene hans kommer GARANTERT til å få vite det. Og de er ikke akkurat modne ennå... (17-18 åringer)

 

Men har så lyst å ta jomfrudommen hans! Syns dere dette høres ut som en god eller ond plan?

 

(Spurte om det samme på KG, er faktisk noen som svarer at jeg IKKE skal gjøre det fordi det er utnytting... dunno, så lenge folk ikke synes det er slemt så ser jeg ingen grunn til å lar vær ;) ) Anonym poster: f3981cfb1147d09d7be68cfe8ff20554

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så lenge både han og du har lyst så ser eg ikkje kvifor du skulle bry deg om kva kompisane hans eller brukarane på KG meiner om saken.

 

Dersom du er redd for at han skal føle seg utnytta kan du legge alle korta på bordet i forkant. Eg trur ikkje det er eit problem for han uansett, men det må bli opp til deg å vurdere.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Her er det bare å kjøre på, tror nok han blir ganske happy hvis du tar jomfrudommen hans. Er litt forskjell på gutter og jenter her, ikke like lett å "utnytte" en jomfru gutt.

 

Serriøst? Jeg var nesten redd at det var slemt av meg, fordi jeg player han jo... På en måte?

Men hvis folk ikke syns dette er slemt så kjører jeg på!

Til spm ditt, jeg er 18 snart 19. Hører ofte at jeg er deilig ja ;):p

 

TS

 

Kjør på!

Endret av Carlgutt
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...