Gå til innhold

Prøve igjen med et forumtreff i sommer? (Treff bekreftet på Egons på Byporten, Oslo klokka 16:00 29. juni)


€uropa

  

45 stemmer

  1. 1. Hvem vil være med hvor?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For øyeblikket ser ikke været så bra ut http://www.pent.no/f....91270;10.74610

 

Og med tanke på at noen har meldt seg av og noen ikke har bekreftet eller avkreftet oppmøte ennå, antar jeg at vi blir maks 10 stykker. Så da er det kanskje like greit å unngå regn i Frognerparken og avtale å møtes innendørs på et spisested? Hvis noen som er bedre kjent enn meg i Oslo vil foreslå noe, så gjør gjerne det. Hvis ikke, er kanskje Peppes Pizza i Karl Johans gate 1 en grei plass? Jeg har aldri vært der inne selv, men hvis de har pizzabuffet der som på de andre Peppes-restaurantene jeg har vært på, kan man spise alt man orker for 99 kroner. Tidspunktet er fortsatt klokka 1600 på lørdag.

 

Vi har fått foreslått Egons på Byporten, som jeg tror at er et godt alternativ.

 

Det er jo kjedelig at noen melder seg av og at det har lett for å skape en snøballeffekt, men jeg håper ikke at fok lar være å komme kun fordi enkelte andre lar være å komme. Jeg skal i hvert fall møte opp, uansett hvor mange andre som kommer, enten det blir på Peppes Egons eller et annet sted. Så ikke vær redd for å bli sittende alene.

Endret av Zarac
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Da glemmer vi Peppes og møtes heller på Egons på Byporten. Det vil si, vi møtes utenfor, for så vidt jeg vet så er det betjeningen der som deler ut bord etter hvert som kundene kommer. Hvis vi går inn hver for oss, så blir det vanskelig å havne på samme bord.

 

Det bør ikke bli altfor vanskelig å finne hverandre. Det er vel ingen som kommer til å stå utafor Egons i regnet uten å vente på noen. Jeg kommer til å ha på meg ei lyseblå jakke.

Lenke til kommentar

Jeg er på Egon nå. Har på meg som nevnt i forrige post en hovedsaklig rød og blå regnjakke med hvit stripe fra ermet og opp.

 

Håper i alle fall på å se noen her til tross for at det regner ganske så mye.

 

Zarac: kjipt å høre, men god bedring :)

 

 

Mvh Faller

Endret av Faller
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...