Gå til innhold

Prøve igjen med et forumtreff i sommer? (Treff bekreftet på Egons på Byporten, Oslo klokka 16:00 29. juni)


€uropa

  

45 stemmer

  1. 1. Hvem vil være med hvor?



Anbefalte innlegg

For en tid siden prøvde jeg å arrangere et forumtreff i Bergen ( http://www.diskusjon...owtopic=1488510 ). Da den store dagen kom, var vi bare to stykker som møtte opp, men vi var begge enige i at det måtte gjentas. Så jeg prøver igjen og spør om det er noen interesse for et forumtreff i sommer? For min del behøver det ikke å være i Bergen denne gangen. Det er like aktuelt å delta på et forumtreff i Oslo og kanskje også andre steder.

 

Denne tråden oppretter jeg for å høre om det er noen interesse for et foumtreff i løpet av sommeren. Hvem som helst kan helt uforpliktende dele sine tanker om et dette, i så fall hvor i landet det skal finne sted og hva som kan foregå på et forumtreff.

 

Som alltid er det bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på noe man ikke har gjort.

 

Oppdatering angående Oslo:

 

Den opprinnelige planen var grilling og diverse i Frognerparken, men for øyeblikket ser værmeldingen dyster ut, så vi går heller for en reserveløsning på Egons på Byporten ved Oslo S. Vi møtes utenfor restauranten senest klokka 1600 og går inn i samlet flokk slik at ekspeditøren kan finne et passende bord med det samme. Hvis noen blir forsinket vil vi si ifra til ekspeditøren at vi er fra diskusjon.no, så det er mulig å finne oss.

 

Så ber jeg dere: Hvis du tror at dere kommer på treffet i Oslo, så vær vennlig å avgi din stemme i avstemningen. Hvis du ikke kan komme likevel, er det fint om du fjerner stemmen din igjen. Å vite hvor mange mennesker som vil være med, gjør det lettere å endre planer.

Endret av Zarac
  • Liker 6
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alle er velkomne, så det gjør ingenting.

 

kunne kanskje joina oslo er litt usikker. hva skjer på sånne treff?

 

Det skjer ingenting kjempespesielt. Det gjelder bare å finne en aktivitet som er egnet for en gruppe mennesker. I Bergen møttes vi på et spisested og spiste en burger. Det lar seg jo alltid gjøre å spise noe i Oslo også, men hvis noen har et annet forslag, så er det bare å si ifra. Men det er en fordel om forslagene tar hensyn til alderen til deltakerne.

 

Foreløpig er de fleste interessert i et forumtreff i Oslo og det er jo ingen kjempeoverraskelse. Men som noen kanskje har tenkt allerede, så er det jo ingenting i veien for å arrangere forumtreff både i Oslo og i Bergen og andre steder hvis interessen er stor nok. Denne tråden er bare til for å kartlegge interessen, enten den er i øst eller vest eller nord. Verken tid eller sted er bestemt ennå.

Lenke til kommentar

Det er 2 relativt store parkeringsplasser som er gratis, med gå-avstand til sentrum.

Kollektivtransport er brukbar på dagen fram til rundt kl 6 hvor det da halveres i antall busser.

 

Vil si Sandefjord har mye å tilby i form av aktiviteter og severdigheter, og plenty av restauranter og spisesteder (hovedsaklig konsentrert i sentrum).

 

Spørs litt på hva folk flest vil gjøre da.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...