Gå til innhold

"Fjortisfest" 17. Mai, eventuelle konsekvenser?


Anbefalte innlegg

Hei. 17. Mai-helga er jeg helt alene, og skal arrangere fest. Det blir ca 30 stk, og alkohol vil være involvert. Naboen er skikkelig rasshøl, og kan fort finne på å ringe politiet. Hva kan skje om de kommer på festen?

 

Min største frykt er at de kommer og tenker:

Hmm, en 16-åring arrangerer fest med alkohol. Foreldrene er på tur til Stavanger hele helgen. Dette er en potensiell barnevernssak.

 

 

Hva vil de gjøre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Listen over potensielle skandaler som kan oppstå som følge av dette er nokså lang. Ved behov kan jeg godt utdype.

 

Uten å falle for fristelsen til å moralisere for mye, ville jeg anbefale å leie vakter, dersom du absolutt skal gjøre dette, det kan vise seg å være en veldig god investering. Eventuelt få noen voksne du kjenner til å stille opp frivillig og være der edru.

Endret av Aiven
Lenke til kommentar

Da sitter naboen din på trumf-esset. Dine foreldre kommer til å få høre om det i ettertid, og da har du gått solid tom for goodwill.

 

Si fra til dem på forhånd, sier jeg. Hvis du våger.

 

Geir :)

Men altså, har veldig festglade naboer. Det er stor sannsynlighet for at de er ute på 17. Mai selv.

Politiet har vel nok å gjøre den dagen uansett? Vi snakker heller ikke mye med naboene, og nærmeste hus er 70 meter unna.

Lenke til kommentar

I verste fall dukker det opp de 30 du forventer pluss en 50-100 personer ekstra.

 

Hells Angels og Mongols får beskjed om en dritkul fest, og dukker selvfölgelig opp slik at de kan få ta del i denne flotte samlingen med ungdom. Med Hells Angels og Mongols på samme sted så blir resultatet slik det må bli. Politi, Delta, FSK og NRK Dagsrevyen sitt nyhetshelikopter vil väre på plass, som betyr at du har livestreaming av tidenes sammenstöt i den nordiske bikerkrigen.

 

Når mor og far kommer hjem, bör du ha historien om hvordan dette skjedde klar.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Alle har en venn som prøvde å holde hjemme-alene fest. Min venn fikk besøk av 150 mennesker. 80 mer enn hva huset egentlig klarte å spre taket over. Vel, egentlig er det ingen som riktig vet hvor mange som kom, men 150 er et fint tall. Kan like gjerne ha vært 250.

 

En gjeng med gutter fra Oppland (festen ble holdt i Bærum) ringte plutselig og sa de hadde hørt det var liv. Fikk bekreftet at de faktisk var fra Oppland senere.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nja. Sitatet snakker strengt tatt om "det som aldri ble gjort", altså underforstått det du i ettertid skulle ønske du hadde gjort. Hjemme-alene-fester hører nok ikke helt hjemme i den kategorien. Jeg tviler på om trådstarter sitter når han blir 50 og tenker "hadde jeg bare hatt den fyllefesten når jeg var 16"...

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...