Gå til innhold

Luis Suarez-tråden


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg troller ikke. Har sett alle Liverpool kampene, har enda til gode og se en dive. Trur mange her inne ikke vet forksjellen på filming og overdriving av et fall. Filming eller da "dive" er når du legger deg uten kontakt. Viss noen kan finne en video av at han gjør det i Liverpool drakt skal jeg personlig sende over en tusenlapp. Sist helg var heller ikke en dive, men en latterlig overdrivelse av fall etter takling med kontakt som skulle vært straffe.

 

At du sier han har over 10 dives får meg til og lure på om du i det hele tatt vet hva en fotball er for noe.

Er helt vanvittig som du driter deg ut. En dive er når en spiller faller teatralsk i håp om å få en fordel av dommeren, i en situasjon der han ellers enkelt ville kunne holde seg på beina. Og du er tydeligvis ikke veldig inne i fotballreglene, så la meg forklare en ting. Kontakt betyr ikke at taklingen er ulovlig. Det er utallige situasjoner gjennom 90 minutter der forsvareren er i kontakt med angriperens føtter, uten at det er noen forseelse. Fotball er en kontaktsport, og at du bruker dette som en unnskyldning for Suarez oppførsel er direkte patetisk. Et kjapt google-søk på "Suarez dive gif" viser deg dives i bøtter og spann.

Endret av Prinz Poldi
Lenke til kommentar

Jeg kan med hånda på hjertet si at Suarez er den mest usportslige spilleren jeg har sett i mitt liv på sitt verste. Han divet som helvete da han kom til klubben, og gjør det enda. Riktignok ikke så ille som før, men fortsatt ille nok til at jeg blir flau over å se han holde på.

Lenke til kommentar

La oss enes om dette: Det spiller ingen rolle om det faktisk er/ikke er kontakt mellom to spillere for at det skal defineres som filming når en spiller "hjelper på" i en situasjon.

 

Det er ingen grunn til å gå til personangrep eller blir stygge i språket. Det hele var en uenighet om definisjonen av "filming".

 

Og enn så lenge er Suarez får felles kilde til alt fra ekstatisk begeistring til flau smak i kjeften.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Vi er nok alle enige om at Suarez har sine "stunder", men problemet vårt er jo at Suarez på sitt beste er blant ligaens aller beste spillere, og et lag som Liverpool har ikke råd til å miste slike spillere. Liverpool uten Suarez hadde jammen meg vært tragisk dårlig å se på.

Lenke til kommentar

Det har du rett i. Men hvis dette fortsetter (og ja, jeg vet han kan skylde på seg selv), så kan det jo ende med at han plutselig får nok og forsvinner. Tenk om han gjør som Torres og reiser 31. januar?

 

Han er nok ikke uerstattelig, det er jeg enig med deg i. Men jeg hadde følt det som et kraftig slag i trynet om klubbens desidert beste spiller blir solgt.

Lenke til kommentar

Ja, med tanke på stjernenavn er det ingen fordel å selge Suarez. Uansett tar jeg en bred og jevnt sterk tropp med få stjernenavn foran en tynn tropp med en håndfull store stjerner.

 

Håper uansett vi klarer å beholde de vi har, og forhåpentligvis hente inn et par etablerte navn i januar.. Vi trenger en spiss!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...