Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan ha et bra liv som stygg?


Anbefalte innlegg

Utseendet er en ting jeg alltid har sett på som overfladisk, tull og prematurt. Når jeg var yngre tenkte jeg alltid at "når du blir voksen betyr utseendet ingenting", så det var ikke noe poeng i å bekymre seg over det...

 

Så ble man voksen.

 

Jeg er nå i 20-årene, student og er i en vennekrets med personer som både er attraktive på innsiden og utsiden. Resultatet av det er at jeg er i kontakt med mange nye jenter kontinuerlig. Og det er i og for seg selv ganske hyggelig, selv om jeg aldri er den som blir lagt merke til, snakket til eller får noen indikasjoner på å være en man ønsker å bli kjent med. Basically er jeg definisjonen av "5 hjulet på vogna".

 

Det er vanskelig å se alle vennene dine få positiv oppmerksomhet. Jeg mener, vi ønsker vel alle å få oppmerksomhet fra det motsatte kjønn? Hele greia har utviklet seg til å bli et stort problem. Et problem jeg ikke har sjans til å gjøre noe med. Et problem som hindrer meg i å være glad, å være effektiv, å gjøre ting som betyr noe for meg.

 

Jeg kom fram til at jenter ikke er problemet i seg selv, men håpet. Et håp om noe som aldri kommer til å skje, uansett hvor hardt man ønsker og prøver. Fjerner man håpet må tror jeg mye kommer til å gå greit. Ikke i den forstand at man ikke håper noe HELT, men kun der hvor håpet er falskt og man ikke har sjans til å gjøre noe med det. For meg er det jenter, for andre kan det kanskje være utdannelse eller trening f.eks.

 

Resultatet er noe jeg har kommet fram til ved en lenger tenkepause: Jeg må slutte å bry meg om jenter, isolere meg selv helt emosjonelt og ikke befinne meg i samme rom sammen med de hvor attraksjonen de ikke har ovenfor meg kan føre til problemer. Altså fester, kantine, felles venner, byen etc. Jeg har prøvd det før, blitt vesentlig gladere, men ganske tom innvendig. Derfor er jeg egentlig fortsatt litt usikker på om det er fornuftig å gå så langt og vil gjerne ha en input på det.

 

Dersom du er uattraktiv og glad, hvordan har du fikset problemet med oppmerksomhet og attraksjon? Hvordan er du glad? Hva er dine tanker rundt dine begrensninger og livsglede?

 

Og ps. Jeg HAR lest PU og praktisert, har en god klesstil og relativt ok. kropp. Sveis har jeg ikke fordi jeg er skallet. Jeg vet en del kommer til å skrive noe om det, men du trenger ikke ta deg bryet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er da alvorlig.

 

Du må aldri aldri stege deg selv inne.

Hat hatt lignende problem før tidligere, det som funkt for meg var å komme meg inn i miljøer der jeg kunne bli flink i noe som kansje ikke så mange andre kunne.

 

Jeg startet å spille gitar, startet å stå mye på ski. Jeg trente og holdt meg opptatt.

Alt blir bedre etter hvert :-)

Lenke til kommentar

Jeg tror det er veldig få som ikke liker oppmerksomhet fra det motsatte kjønn, når det skal være sagt. Vi liker alle å få bekreftelse på at man er en person som gjør bra ting, uansett hvor mye enkelte prøver å unngå å vise dette til andre.

 

Hvorfor synes du det er vanskelig å se vennene dine få positiv oppmerksomhet? Jeg tror du sammenlikner deg selv med dem, og det er nok der problemet ligger. Ikke at de er mer suksessfulle enn deg, fordi uansett hva man driver med er det alltid noen som er bedre enn deg. Jeg kan garantere deg at det finnes noen kvinnebedårere der ute som gruser vennene dine.

 

Problemet har du absolutt sjans til å gjøre noe med, nettopp fordi det er et problem du skaper i hodet ditt.

 

Jeg må slutte å bry meg om jenter, isolere meg selv helt emosjonelt og ikke befinne meg i samme rom sammen med de hvor attraksjonen de ikke har ovenfor meg kan føre til problemer

Nei, dette gjør problemet verre. Jo mer du løper vekk fra de vonde følelsene, jo mer energi må du bruke på å "skjule" dem. Etter hvert treffer man veggen, og tro meg, det er ikke kult.

 

Du kan ikke flykte fra følelsene dine og samtidig leve et emosjonelt sunt liv. Det går bare ikke.

 

Jeg har hatt det som deg før. Jeg er ikke kjekk og har fått høre "du er pen" kun to ganger, begge av fulle jenter. Ikke spesielt overbevisende for min del, men jeg har akseptert det. Å sammenlikne seg med andre er den enkleste vei til ulykkelighet, og ikke minst, man tar ikke hensyn til den andres utgangspunkt. Hvem vet om kompisen din har lagt inn mange timers arbeid på å føle seg bedre?

 

Jeg føler ikke at utseendet mitt er begrensende i en så stor grad at det skulle gå utover min livskvalitet og livsglede. Selvfølgelig er det litt mer utfordrende å få de fineste jentene, men heldigvis får jeg glede fra andre ting enn bare damer.

 

Så, hvordan kan du løse det da? Jeg ville anbefalt profesjonell hjelp, men om du ikke synes det er noe du vil ha akkurat nå, finnes det mange bøker du kan lese. Men det aller viktigste du kan gjøre er å akseptere de negative følelsene dine. Altså, når du føler deg dum, uattraktiv eller mislykket, ikke løp vekk fra dem. La følelsen vandre rundt i hodet ditt. Kjenn på den. Hvordan føles det?

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Ja, noen vinner det genetiske lotteriet, men det er da få som er direkte stygge. De fleste ser helt normale ut, og det er i stor grad hvor tilfreds man er med seg selv som skaper selvtillitt, som igjen gjør deg attraktiv for det motsatte kjønn. Kvinner lukter usikkerhet på mils avstand.

Lenke til kommentar

Du glemmer at folk som er stygge kan fortsatt ha sjarm og utstråling som veier opp. Mange som ofte kan bli sett på som "stygge" teknisk sett, men oppførselen og utstrålingen gjør at de ser bra ut! :)

 

Og jenter bryr seg ikke så mye om utseendet som folk tror, langt ifra. Det går mer på oppførsel, verdier og sjarm/utstråling. Jeg vil ikke karakterisere meg som pen, men har fortsatt dratt bra damer og omgås en del med pene folk uten å bli sett noe ned på (Akkurat som jeg ikke ser opp til de av utseendemessige grunner).

 

Det er håp! :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er dette egentlig sant? Jeg har inntrykk av at jentene blir stadig mer kroppsfokuserte mens gutta nå går litt andre veien?

Det er det! Flere av damene jeg aldri hadde fått om man bare så på to bilder ved siden av hverandre og skulle matche de for eksempel.

 

Nå orker jeg ikke å gå i detaljer så mye, men det går mye på det psykologiske bak alt. Mye linker og bøker og videoer her inne (selv om det er 2-3 år siden sist jeg var innom der).

 

Ellers er Nittutt ganske frampå i disse diskusjonene føler jeg, og kan sikkert tilføye en del av det jeg sier! Skal ikke se bort ifra at han titter innom tråden. :)

Lenke til kommentar

har det gangske likt som deg. Jeg valgte å låse meg inne. Nå er jeg helt alene. Det kan ikke anbefales, det blir bare verre. Hold deg for all del sosial!! Selv om hver dag føles som en nedtur så kan det faktisk bli mye verre. Det er ikke så lett å fylle dagene uten venner. Vil anbefale som en annen sa å prøve å heve nivået på klesstilen din noen hakk, det kan jo hjelpe. Begynn kanskje å trene? Men for all del ikke legg tlf i en skuff og gi opp!!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når man er ute på byen er alt ganske overfladisk. Å man kan begynne å tro at alt jentene vil ha er en hollywood kjekkas eller en drittsekk :p Tenk på det, jentene kan nesten velge og vrake hvem de vil på byen, og det er ikke alltid det er noe langvarig så derfor velger de det "beste". Kjenner selv mindre pene kompiser som har fått seg fine damer. Men de har som oftest blitt kjent med de ordentlig i edru tilstand, og de behandler damene pent. Er få folk i verden som er direkte stygge, de fleste ser normale ut, det er mye man kan gjøre for å se bedre ut, bedre klesstil, trene osv.

 

Om man er mye ute på byen og håper å få seg noe men det ikke skjer, kan man havne i en dårlig sirkel der du kan bli deprimert/dårlig selvtillit, og dette vises rundt jenter. Om du er der nå anbefaler jeg å ta en pause i drikkinga og heller finne på noe annet, en ny hobby feks, der man kan treffe jenter :) Der du studerer er det vel mange jenter og du kan bli kjent med

Endret av Overdox
Lenke til kommentar

Definisjonen av "stygg" er en person snur seg etter når vedkommende spaserer i gatene. Det er utrolig få som skiller seg ut som "stygg".

 

Jeg oppfatter at du (trådstarter) har en svakhet. Du er utrolig usikker på eget utseende, og føler deg stygg i sammenligning med andre. Dette er en mekanisme som fungerer relativt ubevisst. Til syvende og sist bunner det ut i dårlig selvfølelse.

Problemet ditt er komplekst, og det tror jeg bare er til å innse. Det finnes to måter, slik jeg ser det, å ta fatt dette på.

1. Du fortsetter i samme spor. Til syvende og sist vil du treffe en jente som faller for deg, og som du faller for. Da vil du føle lykke. Det er gjerne ikke drømmedama, men hun er søt og snill. Hvis det blir slutt mellom dere, vil du sannsynlig havne i samme onde sirkel. Statistisk sett har de fleste mer enn et forhold i løpet av livet sitt.

2. Du oppsøker hjelp for å finne dybden av problemet ditt. Kanskje du vil oppdage at følelsen om utseendet ikke er den direkte årsaken til problemet ditt. Kanskje opplever du å bli kjent med deg selv på en ny måte. Hvis du når en mer indre kontakt med deg selv vil verden forandre seg. Når du kommer ut som en trygg, selvsikker mann vil du oppleve at verden ser annerledes på deg.

 

Punkt 1. krever naturligvis mindre av deg selv. Punkt 2. krever mot.

 

Lykke til!

Endret av urmannen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du er i 20årene, og du oppfører deg som en usikker jente på fjorten. Skjerp deg gutt!

 

Ta og få deg et par jenter som er midt på treet. Altså et par 5ere. Kall det selvtillitsbygging. Du starter gjerne ikke på toppen. (Er de som kan det også, men de har det medfødt).

 

Jeg hadde noe av det samme problemet, helt til noen sa det akkurat det jeg sier til deg nå. Ikke bry deg om du sårer noen jenter, det er til din egen fordel. Vi lever i en egoistisk verden, og da kan du jammen meg ta din del av kaken.

 

Du må også slutte og bry deg om jenter. Eller, du må vise verden at du ikke bryr deg. For den dagen du slutter og bry deg, er den dagen den diggeste jenta på festen kommer bort til deg. Og hva skal du gjøre da? Jo,-du skal avise henne fullstendig. Ikke gi disse pene jentene noe grunn til å tro at de er digge. Du har lest PUA ser jeg, og da vet du jo dette fra før av.

 

Som sagt -jeg har vært i dine sko, og vet at du kan komme deg oppover i livet. Du må bare slutte å bry deg.

 

Jeg har brukt denne korte oppskriften, og sitter nå med en 8er som kjæreste. (Andre mener hu er en 10er, men den dagen jeg sier at hu er en 10er, er den dagen jeg faller tilbake i samme gamle spor som før.)

 

Og ja, jeg har såret ganske mange jenter på veien. Håp om forhold, utroskap opptil flere ganger med 2 tidligere kjærester (btw; slemt slemt, men igjen. Hadde aldri sittet med hun jeg har i dag, hadde det ikke vært for det)

 

Bottomline; Når du klarer å utrykke til verden at du er en gutt som gir faen, og ser på deg selv som en bra fyr, er den dagen verden smiler til deg :-)

 

PS: Aldri, jeg gjentar aldri! Dra på byen for å hoppe til køys med en jente. Hvis du skulle havne alene på bussen halv tre om natten hjem, så vil du bygge oppunder den dårlige selvtiliten du har allerede har. Hvorfor ikke nyte det faktum at du har kule venner? Dra på byen for å være med gutta, ikke for å være med en random jente.

 

Med selvtillig og de rette klærne kan en som egentlig er en 4er, se ut som en lunken 7er, anytime. Og det jeg har erfart, er at hvis du kommer deg opp på 7er skalaen, så kan du få hvem som helst. Bare se på Aksel Hennie. Han sitter og koser med Tone Damlii hver dag.

 

Hvis du vil vite mer utdyppende om hvordan jeg hadde det, og hvordan jeg kom meg ut av den onde sirkelen, så bare spør.

 

Og hvis du synes at jeg ikke svarte godt nok på spørsmålet ditt, så synes jeg at et spørsmål som "Hvordan ha et bra liv som stygg?" Ikke fortjener et svar engang.

Lenke til kommentar

Jiiz, noen folk altså.

 

Ikke hør på *@lex*. Han er så ufattelig lite innsiktsfull at han innbiller seg at det virrvarr-systemet av hovne holdninger og kvinnefiendtlighet er kausalt til at han har fått seg en ålreit kjæreste. Klassisk årsak-virkning misforståelse, eller en typisk logisk feilslutning. (Vitenskapsteori kan jaggu brukes til så mangt.)

 

Chondrin: Hvem er du? Hvor i samfunnet vil du ende opp? Butikkansatt eller dataingeniør? Det du egentlig leter etter er jo lykke, ikke dame. Dame følger lykke. Lykkelig blir du av å bli noe. En dame ser deg når du er noe. Ingen kjæreste kommer rekende om man sitter å spiller xbox dagen lang. Følg resten av de gode rådene som andre har sagt tidligere, og legg til mitt råd om å forfølge en karriere. Forsett med utdanningen din og fokuser på at du forhåpentligvis blir noe ettertraktet. Jenter liker menn som har en fremtid. Punktum.

 

For de av dere andre som ikke har kommet igang, her er lakmustesten:

 

www.uio.no

www.uia.no

www.uib.no

www.uit.no

www.ntnu.no

www.hio.no

www.hibu.no

www.aho.no

www.bi.no

www.nhh.no

www.veths.no

www.umb.no

www.uin.no

www.uis.no

www.hials.no

www.hig.no

www.hil.no

 

Ingen grunn til å være en taper. Her er det bare gode ting å vinne. :love: Universiteter :love:

Endret av Arcturus2
Lenke til kommentar

Hvorfor synes du det er vanskelig å se vennene dine få positiv oppmerksomhet?

 

Så, hvordan kan du løse det da? Jeg ville anbefalt profesjonell hjelp, men om du ikke synes det er noe du vil ha akkurat nå, finnes det mange bøker du kan lese. Men det aller viktigste du kan gjøre er å akseptere de negative følelsene dine. Altså, når du føler deg dum, uattraktiv eller mislykket, ikke løp vekk fra dem. La følelsen vandre rundt i hodet ditt. Kjenn på den. Hvordan føles det?

 

Jeg vet egentlig ikke hvorfor det er vanskelig å se vennene mine få positiv oppmerksomhet. De fortjener det jo, det er jo fantastiske folk. Vet ikke om det i bunn og grunn er sjalusi eller å realisere hvor mye man mangler som person selv, selv om man anser seg selv som et bra menneske. En uvisshet, en eksistensiell illusjon.

 

Følelser er noe jeg sliter med generelt da jeg er borderliner. Er ikke sikkert diagnosen stemmer, men den indikerer i det minste at jeg ikke er heeeelt ajour med resten av verden når det kommer til det emosjonelle. Derfor jeg også ønsker å isolere meg. Null kontakt - Null emosjoner.

 

Profesjonell hjelp har jeg brukt i en lang periode, som ikke har med dette å gjøre i det hele tatt. All logikk tilsier at det ville vært fornuftig, men det er et eller annet som gjør at jeg kvies for å oppsøke det igjen.

 

Gjør klesstilen enda bedre! Sjekk ut Mote og Velvære forumet.

 

Hvis du legger mye tid i det, og skaffer deg en betydelig bedre klesstil enn andre, har du en stor fordel. Burde hjelpe på selvtilliten også :)

 

Jaaa, jeg har ganske god stil. Kan sikkert være at jeg kan gjøre den enda bedre. Har aldri fått vesentlig selvtillitt eller følt meg bedre/verre i klesvalget for dagen. Man kan jo alltids prøve!

 

har det gangske likt som deg. Jeg valgte å låse meg inne. Nå er jeg helt alene. Det kan ikke anbefales, det blir bare verre. Hold deg for all del sosial!! Selv om hver dag føles som en nedtur så kan det faktisk bli mye verre. Det er ikke så lett å fylle dagene uten venner. Vil anbefale som en annen sa å prøve å heve nivået på klesstilen din noen hakk, det kan jo hjelpe. Begynn kanskje å trene? Men for all del ikke legg tlf i en skuff og gi opp!!

 

Tja, jeg har god klesstil og trener. Jeg vet at det KAN bli verre, derfor jeg er veldig usikker på om jeg skal gå den veien igjen eller ikke. Det eneste jeg vet er at når jeg gikk inn i den forrige "paria"-perioden så forsvant mye overfladisk som da var problemet, og man gikk inn i samfunnet igjen med andre ideer. Det jeg ønsker med hele isolasjonen er at jeg kan våkne opp og ikke tenke over hvor kort jeg strekker til, både for meg selv og andre.

 

Jiiz, noen folk altså.

 

Chondrin: Hvem er du? Hvor i samfunnet vil du ende opp? Butikkansatt eller dataingeniør? Det du egentlig leter etter er jo lykke, ikke dame. Dame følger lykke. Lykkelig blir du av å bli noe. En dame ser deg når du er noe. Ingen kjæreste kommer rekende om man sitter å spiller xbox dagen lang. Følg resten av de gode rådene som andre har sagt tidligere, og legg til mitt råd om å forfølge en karriere. Forsett med utdanningen din og fokuser på at du forhåpentligvis blir noe ettertraktet. Jenter liker menn som har en fremtid. Punktum.

 

Jeg er en A-student, god jobb, råd til å gjøre det jeg vil, engasjert politisk, engasjert i en form for u-hjelp, er på vei til å bli med i et band med platekontrakt som turnerer Europa. Selvsagt ligger jeg hjemme på sofaen til tid og annen, men jeg har ting som skjer i livet mitt. Derfor jeg skrev inn her i det hele tatt, siden jeg nødig vil la det her gå til spille fordi ho-kjønn skal ha en innvirkning på effektiviteten på det jeg liker og gleden ved alt jeg setter pris på.

 

 

Takk for alle svar forresten. Prøver å prosessere ting litt i hodet mitt og da hjelper det med flere innfallsvinkler.

Lenke til kommentar

Jeg syns svaret ditt var ganske interessant, så må nesten svare på det.

Du er i 20årene, og du oppfører deg som en usikker jente på fjorten. Skjerp deg gutt!

 

14 år gammel jente? Ja, føler meg litt som det selv noen ganger. Og jeg vet garantert at andre syns det i det de leser førsteposten. Likevel er det bedre å få det ut enn å gå inne med det, for så å gjøre det til et tabu for både meg og andre?

 

Ta og få deg et par jenter som er midt på treet. Altså et par 5ere. Kall det selvtillitsbygging. Du starter gjerne ikke på toppen. (Er de som kan det også, men de har det medfødt).

 

Huff. Når du sier 5'ere så antar jeg du mener i utseendet? Vel, jeg dømmer ikke jenter på bakgrunn av utseendet fordi jeg blir dømt på bakgrunn av utseendet. Jeg ser greia bak forsåvidt: Selvtillit gjennom sex. Fungerer sikkert for noen og hadde jeg fortsatt vært en 17 år gammel gutt hadde jeg nok tenkt tanken på å besudle alt med to bein for å føle meg bedre.

 

Jeg hadde noe av det samme problemet, helt til noen sa det akkurat det jeg sier til deg nå. Ikke bry deg om du sårer noen jenter, det er til din egen fordel. Vi lever i en egoistisk verden, og da kan du jammen meg ta din del av kaken.

 

En god blanding av bitterhet og kynisme ser jeg. Ja, for noen fungerer det sikkert fint. Dessverre er jeg utstyrt med en moral som ikke tillater meg å såre for egen fordel. Skulle ønske det var annerledes en gang innimellom, for det tyder jo på at det å være slem åpenbart har en fordel når det kommer til forholdsbiten.

Du må også slutte og bry deg om jenter. Eller, du må vise verden at du ikke bryr deg. For den dagen du slutter og bry deg, er den dagen den diggeste jenta på festen kommer bort til deg. Og hva skal du gjøre da? Jo,-du skal avise henne fullstendig. Ikke gi disse pene jentene noe grunn til å tro at de er digge. Du har lest PUA ser jeg, og da vet du jo dette fra før av.

 

Det har jeg heller aldri gjort. Jeg baserer ikke en annen persons verdi i utseendet. Det var en av de gode tingene med PU. Grunnen til at jeg sluttet var at alle rundt meg anså jenter som en hobby eller en leke. Istedenfor å inkorporere jenter som en naturlig del i livet ved siden av alt annet som foregikk, ble det heller en tidskonsumerende besettelse hvor alt annet forsiktig forsvant fra livet og man satt igjen med det man en gang aldri hadde, men ingenting av hva man alt hadde en gang.

 

Jeg har brukt denne korte oppskriften, og sitter nå med en 8er som kjæreste. (Andre mener hu er en 10er, men den dagen jeg sier at hu er en 10er, er den dagen jeg faller tilbake i samme gamle spor som før.)

 

Og ja, jeg har såret ganske mange jenter på veien. Håp om forhold, utroskap opptil flere ganger med 2 tidligere kjærester (btw; slemt slemt, men igjen. Hadde aldri sittet med hun jeg har i dag, hadde det ikke vært for det)

 

Gratulerer med bra dame!

 

Håp om forhold er legitimt. Utroskap er ikke legitimt i mine øyne. Jeg liker egentlig innfallsvinkelen din fordi den er så annerledes fra alle andre. Likevel syns jeg det er merkelig å be andre såre folk på vilje for å få det bedre selv, selv om det sikkert fungerer. Den dagen man gir etter for bitterhet og kynisme er den dagen man har tapt i mine øyne, uavhengig resultater. Da vil jeg heller ha det jævlig selv.

 

Bottomline; Når du klarer å utrykke til verden at du er en gutt som gir faen, og ser på deg selv som en bra fyr, er den dagen verden smiler til deg :-)

 

PS: Aldri, jeg gjentar aldri! Dra på byen for å hoppe til køys med en jente. Hvis du skulle havne alene på bussen halv tre om natten hjem, så vil du bygge oppunder den dårlige selvtiliten du har allerede har. Hvorfor ikke nyte det faktum at du har kule venner? Dra på byen for å være med gutta, ikke for å være med en random jente.

 

Første delen der er jeg enig i, og det ville vært det beste om jeg kunne klart det - absolutt. Men jeg kan ikke det per dags dato, og det er jo det jeg basically vil ved å fjerne HÅPET, fordi uten håp - ingen bekymringer.

 

Med selvtillig og de rette klærne kan en som egentlig er en 4er, se ut som en lunken 7er, anytime. Og det jeg har erfart, er at hvis du kommer deg opp på 7er skalaen, så kan du få hvem som helst. Bare se på Aksel Hennie. Han sitter og koser med Tone Damlii hver dag.

 

Aksel Hennie er også Norges beste skuespiller (selvsagt diskutabelt), kan få hvem han vil i form av at han er kjendis (abundance-mentaliteten) og han har suksess i alle synlige deler av livet sitt. Så klart han kan få hvem han vil, og det syns jeg er kjempestas for han. For meg, som hverken er kjendis (eller kommer til å bli det, med mindre jeg melder meg inn i et eller annet sært TV-program) eller har noen form for sosial verdi annet enn at jeg vanker med folk som nærmest er sosiale aristokrater. Jeg har ting som skjer i livet, som de fleste ville sett på som positivt. Likevel virker det ikke som om det er verdt en dritt i andres øyne når de først vet hvordan jeg ser ut. Og det er derfor jeg skrev overskriften - Hvordan leve et bra liv som stygg? Ja, den er kanskje provoserende for folk i dagens politisk korrekte samfunn, men det er det jeg VIL vite. Hvordan klarer man å se bort i fra utseendet sitt og være glad? Hvorfor skal man føle seg utilstrekkelig fordi man ikke ser bra ut, når man har andre ting som er positive. Hvordan skal man slutte å bry seg? Hvordan skal innse at jenter ikke er en del av livet, men at andre ting veier opp?

 

Hvis du vil vite mer utdyppende om hvordan jeg hadde det, og hvordan jeg kom meg ut av den onde sirkelen, så bare spør.

 

Jeg ble faktisk litt nysgjerrig nå. Gjerne fortell.

Lenke til kommentar
Du er i 20årene, og du oppfører deg som en usikker jente på fjorten. Skjerp deg gutt! Ta og få deg et par jenter som er midt på treet. Altså et par 5ere. Kall det selvtillitsbygging. Du starter gjerne ikke på toppen. (Er de som kan det også, men de har det medfødt). Jeg hadde noe av det samme problemet, helt til noen sa det akkurat det jeg sier til deg nå. Ikke bry deg om du sårer noen jenter, det er til din egen fordel. Vi lever i en egoistisk verden, og da kan du jammen meg ta din del av kaken. Du må også slutte og bry deg om jenter. Eller, du må vise verden at du ikke bryr deg. For den dagen du slutter og bry deg, er den dagen den diggeste jenta på festen kommer bort til deg. Og hva skal du gjøre da? Jo,-du skal avise henne fullstendig. Ikke gi disse pene jentene noe grunn til å tro at de er digge. Du har lest PUA ser jeg, og da vet du jo dette fra før av. Som sagt -jeg har vært i dine sko, og vet at du kan komme deg oppover i livet. Du må bare slutte å bry deg. Jeg har brukt denne korte oppskriften, og sitter nå med en 8er som kjæreste. (Andre mener hu er en 10er, men den dagen jeg sier at hu er en 10er, er den dagen jeg faller tilbake i samme gamle spor som før.) Og ja, jeg har såret ganske mange jenter på veien. Håp om forhold, utroskap opptil flere ganger med 2 tidligere kjærester (btw; slemt slemt, men igjen. Hadde aldri sittet med hun jeg har i dag, hadde det ikke vært for det) Bottomline; Når du klarer å utrykke til verden at du er en gutt som gir faen, og ser på deg selv som en bra fyr, er den dagen verden smiler til deg :-) PS: Aldri, jeg gjentar aldri! Dra på byen for å hoppe til køys med en jente. Hvis du skulle havne alene på bussen halv tre om natten hjem, så vil du bygge oppunder den dårlige selvtiliten du har allerede har. Hvorfor ikke nyte det faktum at du har kule venner? Dra på byen for å være med gutta, ikke for å være med en random jente. Med selvtillig og de rette klærne kan en som egentlig er en 4er, se ut som en lunken 7er, anytime. Og det jeg har erfart, er at hvis du kommer deg opp på 7er skalaen, så kan du få hvem som helst. Bare se på Aksel Hennie. Han sitter og koser med Tone Damlii hver dag. Hvis du vil vite mer utdyppende om hvordan jeg hadde det, og hvordan jeg kom meg ut av den onde sirkelen, så bare spør. Og hvis du synes at jeg ikke svarte godt nok på spørsmålet ditt, så synes jeg at et spørsmål som "Hvordan ha et bra liv som stygg?" Ikke fortjener et svar engang.

 

Veldig opptatt du er av å gi ett tall på jenter?

Hvordan du har bygget opp ditt eget ego kan fungere for noen, er absolutt ikke noe fasit.

 

Ser ikke på meg selv som en med spesielt godt utseende, men jeg har aldri vært med jenter som ikke ser bra ut. Og jeg kan ærlig si at jeg aldri har sjekket opp ei jente, de kommer av seg selv..

 

Hva som fungerer må man nesten finne ut selv, men for all del, ikke lås deg inne.

Lenke til kommentar

Veldig mye tips her. Kan nok oppfattes forvirrende for trådstarter.

Du har hvert fall lokalisert et problem. Det du må avgjøre om du klarer å løse dette selv eller om du skal oppsøke hjelp. Når jeg snakker om hjelp er det ikke nødvendigvis psykolog jeg tenker på. Det må uansett være noe som gir deg motivasjon og innsikt i hva du må jobbe med. :)

 

Ser at det er noens oppfatning at hvis du knuller ei såkalt "8er" så blir du så mye lykkeligere av det enn å kjøre ei "5er". Det er ikke dette det handler om og det vitner om umodenhet å komme med slike uttalelser.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det å isolere seg ville være feil for deg - ja, du ville ikke blitt konfrontert med problemet hver dag, men isolasjon er ikke noe du ønsker.

 

Hvis vennene dine er ganske attraktive, og du samtidig ikke gjør noe for å tiltrekke deg oppmerksomhet, så er det ikke så rart at du havner på sidelinjen. Ofte er det også slik at man tiltrekker seg bestemte type mennesker, og vennene dine tiltrekker seg kanskje jenter som ikke finner deg attraktiv, men det betyr ikke at du er uattraktiv. Det vil alltid være en jente som syns at du har noe interessant å si, eller at du kanskje ler på en sjarmerende måte - et eller annet som vil gjøre en jente interessert i deg.

 

Så hvordan kan du bli glad? Hva med å oppleve verden på egenhånd? Du kan dra ut alene, og prøve å treffe jenter uten at vennene dine er i nærheten. Du kan heller ikke forvente å få oppmerksomhet hvis du gjemmer deg bort i et hjørne. Jeg tror du må prøve å ta noen sjanser. Du skal ikke såre noen, eller lure noen. Du skal bare være deg selv. Du kommer sikkert til å være nervøs, og dumme deg ut mange ganger, men det hører med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...