Gå til innhold

Ekkel oppførsel av bussjåfør :( anmeldelse?


Anbefalte innlegg

Jeg trener og prøver å holde meg i form på forskjellige vis. De fleste på skolen min mener jeg har fin og veltrent kropp. Det hender seg at folk skriker etter meg "sexy" "hot" osv. Det tolererer jeg som oftest.

 

For noen dager siden skulle jeg til treningsenteret. Bussdøra lukket seg opp, og der satt bussjåføren. Han var vell i 30-åra tenker jeg. Han spurte -barn?

Jeg svarte -ja!

 

Jeg betalte og snudde meg for å gå videre i bussen og finne meg en plass. Ikke før jeg hadde tatt det første steget klasket han meg på rompa og sa med ekkel stemme - nummeret ditt a'?

 

Jeg gikk med raske skritt bort til et sete lengst bak i bussen. Det verste av alt er at jeg er gutt osv. Jeg ble sjokkert, full av skam på hans vegne... Resten av bussturen smilte han mens han sendte meg ekle blikk. Det var ingen i bussen så han benyttet det med å rope ting som :"my boy" "finne på noe en dag" etc.

Da jeg kom til treningssenteret og skulle til å gå ut, kastet han fullt av en-kroninger etter meg. De var antageligvis fra pengeveska hans.

 

Han er lokal osv, burde jeg anmelde dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+56132

TS, bare så du er klar over det så er bussene videoovervåket, både for sjåføren, foran, midten, og bak. Det vil være lett å ta bussjåføren om dette stemmer, men det vil også være lett for bussjåføren og ta deg dersom du lyver. Fortsett varsomt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Strømmen gikk rett før jeg fikk postet innlegget.

 

Men jeg må ærlig innrømme at jeg finner dette litt morsomt. Først trodde jeg dette var helt standard seksuell trakassering mot en ung kvinne, men det viste seg å være feil.

 

Er det noe spesielt med deg TS, klesstilen, måten du går på, eller snakker på? Er du metroseksuell eller homofil? Har du opplevd å bli trakassert før pga utseendet?

 

For jeg synes dette er veldig merkelig at bussjåføren er villig til å risikere jobben sin pga dette, så det må ha vært ett eller annet med deg som fikk han til å falle for fristelsen, eller for å "mobbe" deg litt. Slike tråder som dette tilhører sjeldenhetene.

Lenke til kommentar

Vanlig dag for meg :

12:00 - stå opp, spise osv

13:00 - gå på rommet, låse døra

13:05 - 01:05 -- spille på xbox-en med virtuelle venner og skype :(

Etter mange år med tilsnakk har det endelig gått opp for meg: Jeg er spillavhengig.... :(

Trenger veiledning og gode råd for å slutte! :p

Seriøse kommentarer blir satt pris på!

 

Mvh: trist gutt

Står ikke så mye om trening i timeplanen din ..

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Det er også synd i et barn hvis far bare sover og låser seg inne og gamer...

 

Men hvorfor er det ingen morsomme troll for tiden? Da er det jo greit. De nyeste trolletrådene er jo bare lame.

 

Har du et godt eksempel på en god trolletråd? Leser så lite på otbaren så jeg vet ikke, men trolletråder er alltid gøy så hvis du vet om noen er det bare å si ifra.

 

Denne var for øvrig dårlig :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...