Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jenter som blir lurt


olsen_1

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jenter er vel ikke dumme, en samtale med rett jente gir en samtale av høyeste kvalitet. Blir en slags blend av energien fra kjønnene.

 

Likevel så merker jeg det også når jeg dater, at de er veldig skeptiske for at man skal være en player, men likevel at de fleste er med på opplegg om man er seriøs.

 

Men jeg lurer på om jeg ville vært en så stor skurk om jeg ikke hadde sagt det de ikke ville høre før min vei hadde gått i min egen retning.

Lenke til kommentar

Likevel så merker jeg det også når jeg dater, at de er veldig skeptiske for at man skal være en player, men likevel at de fleste er med på opplegg om man er seriøs.

 

Hvis du egentlig er ute etter noe kortvarig, men later som det skal være langvarig blir det juks, fordi de utseende kravene, osv er hardere ved et kortvarig forhold. Det er mye mer ærlig hvis du ikke "trenger" å mislede eller bruke falske intensjoner om noe langvarig for å oppnå noe kortvarig.

Endret av festen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hehe ja er enig, føler ikke å lure til seg mus er verken rett eller verdt det. Er ute etter langvarig, men trekker meg før vi havner i senga om det ligger forpliktelser i det, og jeg ikke vil gå hele veien. Kan ikke si at jeg ikke har vært fristet da :p

 

Så jeg tenker bare litt rundt tema i tråden og ønsker å høre fra jenter selv.

Endret av olsen_1
Lenke til kommentar

Finner du ei litt mindre attraktiv ei kanskje hun aksepterer et kortvarig forhold til deg, men du vil ikke ha noe langvarig. På den andre siden ei som er slank og attraktiv. Og hun vil ikke ha noe kortvarig...Og da kanskje dere begge vil ha noe langvarig. Og det er det beste. Ikke riktig om du skulle forsøke å lure henne, men det er heller ikke rett av deg at hun første, kanskje uansett hva slags inntrykk du gir har falske forhåpninger. Så uansett er det ikke bra...Det er det jeg mener...Ihvertfall hvis det er en asymmetri som i det første tilfellet. Det mest imponerende er naturligvis hvis det er en asymmetri den andre veien og du er mer som en askeladden og tar det på selvtillit og sjarm.

Endret av festen
Lenke til kommentar

Det mest imponerende er naturligvis hvis det er en asymmetri den andre veien og du er mer som en askeladden og tar det på selvtillit og sjarm.

 

Er det ikke slik hun blir lurt da? det er jo ikke selvtilliten og sjarmen som er problemet, det er intensjonen bak, som jeg tror mange kvinner bommer på å forstå, samtidig som de og tenker og tror det de vil/ håper.

Endret av olsen_1
Lenke til kommentar

Er det ikke slik hun lurer seg selv da?

 

Altså hvis du er en slags halvfeit gubbe godt opp i årene, og hun er rene prinsessen , og du har evnen til å lyse opp utestedet og danker ut pappagutter, b kjendiser, de som jakter flere sammen og leker neil strauss, osv, bare på rent naturtalent da har du gjort deg fortjent. Altså har du indre kvaliteter. Og ingen lurer noen. Det vil jeg heller si hvis du er B kjendis og bruker det til å dra damer.

Endret av festen
Lenke til kommentar

Altså hvis du er en slags halvfeit gubbe godt opp i årene, og hun er rene prinsessen , og du har evnen til å lyse opp utestedet og danker ut pappagutter, b kjendiser, de som jakter flere sammen og leker neil strauss, osv, bare på rent naturtalent. Altså har du indre kvaliteter. Og det er jo imponerende. Og ofte er det sånn ting er også.

 

Oj diskuterer forskjellig ting her :D er ikke bekymret for å sjekke opp damer osv

Lenke til kommentar

Det er veldig tydelig (om man faktisk leter etter svar) hvis en gutt kun er ute etter et ligg. Jenter (som oftest, vil prøve å ikke generalisere for mye) bygger opp en falsk personlighet hos gutten for dem selv som fører til at de føler seg "lurt": Så lenge man ikke konstaterer at man er ute etter noe langvarig for å så "dumpe" henne etter et ligg så har man ikke lurt jenta (mitt synspunkt).

Lenke til kommentar

Hvorfor er langvarige forhold den eneste gyldige grunnen til å ha sex? Hvorfor er det ikke greit å bare si "vet du, jeg har lyst på et ligg i kveld"?

 

Selvsagt er det galt å lyve seg til sengs med noen og love ting man ikke har tenkt å holde, men er det virkelig slik at alle jenter tror at fyren de drar med seg hjem klokka 02:00 natt til lørdag er innstilt på et varig forhold?

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...