Gå til innhold

Stille gamer [9k] Vannkjøl, vifteløs psu, GTX 660 TI


Anbefalte innlegg

Jeg sitter og pønsker på en ny maskin: http://prisguide.har...o/liste/132193/ (oppdatert)

 

Oppsettet må være stille, da den nødvendigvis må stå i stua. Skal det bli noe spilling må det ikke være til sjenanse. Jeg har satt opp en vifteløs PSU fra Seasonic, sammen med Fractal R4 med bunn-montert strømforsyning.

 

Kan det være et støymessig problem at strømforsyningen mater all varmen sin rett i inntaket til skjermkortet? (mer varme->mer vifte->mer støy) Kunne jeg likegreit ha satset på en psu med vifte?

 

Tar gjerne imot andre innspill på oppsettet.

 

EDIT: 10k, ikke 9k.

Endret av ragnarocc
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, det eneste "problemet" med oppsettet ditt er H100i, som ikke er stille i det hele tatt. Velg heller en billig luftkjøler som Hyper 212 EVO eller eventuelt NH-D14 siden den er på tilbud.

 

En strømforsyning uten vifte er rimelig bortkastet her, og det er alltid tryggest å ha en modell med vifte.

 

Hei! ;) Har satt sammen en super pc til deg og støy er ikke noe og tenke på: http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1165869&su=B4A18983-71C9-47C0-9FF1-C24FAA4A918E :D Har du noe og tenke på!!! Dette skjedde en glipp, og det skal være dette hovedkortet ikke det fra msi!!! http://www.komplett....aspx?sku=755347 :D

HAF X, H70 og GS700 er alle komponenter som vil gi mer støy enn ønskelig. Spesielt HAF X er det ingen som vil kalle stille. Det 660 Ti-kortet du har valgt er forøvrig latterlig dyrt og ikke mer stille enn TS sitt valg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Var mulig noe kjapp, men fint at noen som retter meg opp ;-) Eventuelt kan jeg heller anbefale dette kabinnetet: http://www.komplett....aspx?sku=649659 ellers isåfall når det gjelder psu og gpu kunne jeg nok godt ikke hasta meg. Men takk for at noen gidder og dra et tak i nakken her! heheh Enig med valg av annen gpu, heller 7950.... Får håpe mitt nye valg av psu er noe klokere: http://www.dustinhom...tm_content=1190 uansett er det greit og ha litt til overs for eventuele fremtidtige oppgradering

;) Da ligger det hvertfall noen nye forslag for dør ellers er det oppsette du tar utifra bra....

Endret av HenPower7
Lenke til kommentar

Var mulig noe kjapp, men fint at noen som retter meg opp ;-) Eventuelt kan jeg heller anbefale dette kabinnetet: http://www.komplett....aspx?sku=649659 ellers isåfall når det gjelder psu og gpu kunne jeg nok godt ikke hasta meg. Men takk for at noen gidder og dra et tak i nakken her! heheh

/facepalm

CM Storm Trooper er da ikke stille det heller!

Det er åpent med mange hull (mye støy slipper ut,) har ingen form for støydempning utenom i HDD-brønnene (Define R4 og Obsidian 550D har støyabsorberende matter montert der det er mulig,) det eneste som er "stille" med kabinettet er innebygd viftekontroll (og om den ligner på den i Cosmos 2 er den elendig.)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Uansett bare forslag, men helt enig når det kommer til define r4 ja. Var nok et strekt valg først når jeg valgte pc, men valget gikk på cm 690 II også røde led vifter i den nå kunne ikke hvert mer fornøyd;D Hørt mye bra om det ;) Er jo en del av lista han fra før så kunne ikke vært mer enigt :) Uansett hver sin smak!!!

 

Kan også legge til med mit coller master kabinett og corsair h50 cpu kjøler, psu corsair 850 watt. Er pcen god og stille selv med vifter i. Vifta som hører til cpu kjøler som går via radiator kjører på rundt max. 1000 rpm. Er som himmelen <3

Endret av HenPower7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...