Gå til innhold

Path of Exile - Lyst til å prøve ?


Anbefalte innlegg

Tja, første runde anbefaler jeg å bare slenge i poeng i hva man vil. Path of Exile er ikke et spill man går gjennom en gang, og så ferdig med det. Builds kan man surre med senere. I første omgang er det vel bedre å bare nyte spillet og sette seg inn i ting? :)

Jo sant det, men husker jeg angret første gangen jeg fikk en char opp i 60+ med totalt ubruklig build :p men ja, man får flere kjangser på å bygge builds med nye chars. Pluss at man "må" starte nye chars når det er ladder reset uansett, med mindre man ønsker å fortsette på gamle characters i legacy league.

 

Men vil i hvertfall anbefale å i hvertfall kikke litt rundt i treet så man får en viss anelse om hva slags skills man vil få ved å gå de forskjellige veiene. Og jeg anbefaler å prøve å lage en egen build istedenfor å kopiere fra folk på nettet, mye gøyere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ladder er bare for spesielt interesserte, så man trenger aldri starte en ny karakter. Og for øvrig får man ikke bare en del respec points gjennom spillet, men vi kan også få det via noen orbs. Det er bare å samle opp RP og orbs, så klarer man seg ganske bra på lvl 60+. En ubrukelig build er også veldig vanskelig å lage, med mindre man går Hardcore. Det gjør man neppe første gang man spiller. :p

Lenke til kommentar

Med tanke på respeccing, ettersom spillet blir eldre vil dette bli en lettere ting å få gjort vil jeg tro, tenker da på disse Orb of Regret som gir en passive skill refund point. For øyeblikket er disse ganske verdifulle, men når folk for spilt mer og flere for samlet opp litt bunker av disse så vil de nok bli lettere å få byttet til seg. Dog skal sies, har spilt til level 20 så langt, og jeg har bare funnet en som drop så langt.

 

På en annen side så har man jo nok av character slots, og tar jo ikke så alt for mye tid å levele, virker som det å nå 50-60 går ganske greit, men så begynner det vel å bli hardere tenker jeg.

Lenke til kommentar

Lett å levle? Haha, faktisk er det så godt som umulig å nå max level. :p Grunnen er ganske enkel. Max level i Path of Exile er i skrivende stund 100 (eller 99, ikke helt sikker), så det er nesten nødvendig å spille på høyere vanskelighetsgrad for å komme så langt. Det er nok mulig på den laveste vanskelighetsgraden siden vi alltid for XP for mobs, men det vil ta årevis. Men når man spiller på høyere vanskelighetsgrad mister man XP når man dør, så man kan fort miste betydelig fremgang om man havner i en vanskelig kamp. Resultatet er at det teknisk sett er mulig å nå max level, men GGG mener det kommer til å ta mange måneder før noen klarer det - om de gjør det.

 

Edit: I tillegg var det noe med at levelen vår stopper på 63, eller der omkring, når det gjelder mobs, så etter lvl 63 blir monstrene farligere og farligere, men vi får ikke så mye XP igjen for det. Ikke sikker på hvordan det der fungerer (leste det på forumet et sted), men uansett, det blir veldig vanskelig å nå max level.

 

På den annen side har GGG en tiårsplan for Path of Exile, og de har planlagt en ny Act en gang i året. Det vil da være rart om max level fortsetter å være 100 hele veien, spesielt siden de har et rimelig bra endgame-system med custom dungeons og alt det der. Men uansett, GGG har tenkt å gi oss nytt innhold ganske regelmessig, og mye av dette vil være basert på hva spillere ønsker. Så om spillere ønsker en lettere måte å få respec på ser jeg ikke bort fra at vi får det før eller senere.

Endret av Lykketrolling
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Med mindre man trenger challenges for å lvle, er det ikke vanskelig å lvle, bare tidkrevende. Jeg brukte lenger tid på å bli lvl 25 i PoE enn jeg gjorde i D3, og da brukte jeg mye tid på å utforske maps i D3.

 

Senere kan jeg skjønne at det blir vanskeligere å levle i PoE, nå er høyeste lvl i default 78, 160 stykker er lvl 60 eller høyere. I HC er 76 høyeste lvl akkurat nå, og 65 er 60 eller høyere.

 

Er litt demotiverende at det skal være så vanskelig å få mange skillpoints. :p

Lenke til kommentar

Det er ikke mer vanlig content etter lvl 75, for å lvle brukbart fort etter det må man inn i høyere lvl maps.

Eneste måten man får høyere lvl maps er at de dropper i en map.

 

Feks: Si du er i en map med monster lvl 77, da kan de droppe maps som er 79 (tror jeg). Så du må ha flaks for å kunne lvle maps høyt oppover siden det er ganske lav drop rate på dem i tilleg til at maps er det eneste itemet som kan droppe som ikke får høyere drop chance ved å gå i group.

Lenke til kommentar

Uhm, ser ut som de sliter med DDOSing

 

pathofexile Our site is down. We will have it up on another server very soon. Our host suggests we're being DDOSed but I don't believe it yet

 

pathofexile The Path of Exile site will be up soon. Our host's DDOS protection keeps kicking in as people attack it, which takes the site offline.

 

pathofexile @Sammosapian We were sent packet logs from our host - it's definitely a DDOS.

Lenke til kommentar

Tja ddos eller ei jeg er nå imponert over dem, ganske problemfri lauch og rask fiks etter ddos angrepet.

 

Nå mener jeg det er sagt at det ikke blir lagt til noe som lar deg utføre en full reset men at du har disse tingene tilgjengelig som lar deg justere litt på builden eller en full reset om du er latterlig rik å har råd til alle orbene.

 

Ladder er bare for spesielt interesserte, så man trenger aldri starte en ny karakter. Og for øvrig får man ikke bare en del respec points gjennom spillet, men vi kan også få det via noen orbs. Det er bare å samle opp RP og orbs, så klarer man seg ganske bra på lvl 60+. En ubrukelig build er også veldig vanskelig å lage, med mindre man går Hardcore. Det gjør man neppe første gang man spiller.

 

Tja jeg spilte bare litt under cb siden jeg visste wipen kom før ob men jeg gikk direkte for hardcore, det positive vinner over det negative.

Mindre unger i chatten som hiver seg i litt trolling, loot blir mer rare og verdifullt siden når du dør så sendes charactern din inn i default league å skulle du ville fortsette i default league da så kan du jo bare mule det du trenger fra hc til sc motsatt går ikke ann, om du starter en ny en så står det jo bedre til med gear i stashen for raskere levling, ladder messig sett så er det jo litt mer prestige å nå "max" på hc.

 

Må si var god value i silver supporter packen angrer ikke et sekund på den.

Lenke til kommentar

Tja ddos eller ei jeg er nå imponert over dem, ganske problemfri lauch og rask fiks etter ddos angrepet.

 

The last few days have been amazing for us. After working for over six years on Path of Exile, we are proud to say that its Open Beta launch was a complete success. We've already addressed several early stability problems and are very pleased with how the game is currently performing. We hit a peak of 56,700 simultaneous player earlier today and we're looking forward to try to smash that record over the weekend. This is far more interest than we expected, though thankfully very close to what we purchased server capacity for!

 

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/73903

 

Det er ikke bare du som er fornøyd. :) Ser for øvrig ut til at serverproblemet er løst nå. Det står i alle fall ingenting på forumet om at serverene har problemer, så skal prøve å spille nå. Klarte å banke bossen i fengselet i Act 1 før jeg fikk DC, men beholdt heldigvis utstyret jeg fikk. :)

Lenke til kommentar

Ny patch

Version 0.10.0c

 

Hotfixed a complete realm crash. Please be aware that if the realm does crash, players may see no characters on their account if they immediately log back in. If this ever happens to you, just log in again.

Fixed a bug where setting a premium stash tab's colour back to the default brown resulted in you not being able to edit that premium tab again.

Fixed a game server crash that could occur when using Shield Charge.

Fixed some bugs with the Act Three boss fight including one where it would pause from time to time in its Avatar of Fire form.

Fixed a bug where items in trade would appear too faded out.

Corrected a problem with the quest rewards for the Merciless difficulty "Intruders in Black" quest for the Witch.

Slightly brightened the purchasable weapon effects so that they stand out better in dark areas.

Fixed some problems with microtransaction effects on staves.

Fixed some confusing quest text related to the Merveil quest and the Maligaro's Spike quest.

Added more videos to the shop to complete the range for purchasable weapon effects and skill effects.

 

Endret av World Of Warcraft
Lenke til kommentar

Huffda, kom til den der Allflame-greia, men der sa det midlertidig stopp. :p Straks jeg kom inn i hulen ble jeg angrepet av en hel drøss fiender med lightning attack og den der teleport-greia. Resultatet var at jeg døde nesten før jeg rakk å se hva som skjedde. Tok dem etterhvert, men det er mange sånne fiender der, og jeg sliter med å ta dem. Dør litt mye, for å si det sånn. :p Men på den annen side er det en melee Ranger uten skjold, så det er kanskje ikke så rart. Skal heller fortsette i Act 2 med ranged Ranger eller Act 1 med heksa.

Lenke til kommentar

Merket det. :p Byttet over til heksa med fireball, ice nova, spark (med fork) og detonate dead (for å bli kvitt kjipe necromancere), men nå er det nesten for lett. Bare gå inn i et rom fullt av fiender, fyr løs med ice nova noen ganger og ta de få overlevende med fireball. Spesielt morsomt at jeg får tilbake omtrent like mye mana som jeg klarer å bruke. Har på det verste tømt halve manabeholderen, men det tok bare tre, fire sekunder fra jeg stoppet kampen til den var full igjen. Hva skal man med flasker? :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...