Gå til innhold

Black Ops 2, er det "smooth" på PC?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Dette er kanskje et litt rart formulert spørsmål, men jeg håper noen kan hjelpe meg med det før jeg punger ut for et overpriset spill.

 

Det handler altså om multiplayerversjonen for PC. Jeg er veldig kresen til hvordan spill "føles" før jeg liker de, spesielt mouse-input må være tipp topp. Syns ikke Black Ops (1) var så bra som det burde være for FPS, og lurer på om dette er forbedret?

 

Slik jeg skjønner det har det med at spillet blir originalt designet for konsoll før det blir portet til PC, og da har de ikke tatt skikkelig høyde for mouse-input. Siste konsoll-porten jeg prøvde var Borderlands 2 som hadde håpløs mouse-input. Det føles rett og slett ikke ut som om jeg styrer spilleren med musa direkte, men at det må overføres til analog-stick før den styrer ("sluggish" brukes mye på nettet.) Musa fungerer ypperlig i menyene, og jeg har mer enn nok FPS til at det er det som er problemet.

 

Noen som kan gi meg noen tips til hvordan det føles å spille? Tar imot alle tilbakemeldinger.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spilte du MW2? Jeg vil si at ingen dedikerte servere / kun p2p multiplayer og default FOV 55 kvalifiserer spillet til å være shit, dette gjelder også for BO/BO2. I tillegg at det ikke er mulighet for lean, console commands og custom mods/maps forsterker det enda mer.

 

Som du sier er det en hel haug med hackers i alle spillene inkludert BO2 så why bother. CoD 2 og 4 har hvertfall Punkbuster som stopper de mest vanligste cheats, har dedikerte servere med admins som kicker eventuelle hackers og det er generelt mindre hackere i de spillene siden de spiller nyeste CoD nå.

Lenke til kommentar

Jeg spilte MW2 ja. @Kabom for meg handler det ikke om FPS men hvordan musa kjennes ut når jeg skal sikte. Jeg orker ikke den følelsen av at jeg drar musa gjennom vann.

 

Jeg henger meg heller ikke opp i mangel på lean eller console/maps/mods (kunne man ikke skru på konsoll i BO ved å endre en fil?).

 

En annen ting jeg reagerer på er hvordan anmeldere totalt overser dette. Enten fordi de anmelder kun på en konsoll og bruker den for alle, eller fordi de rett og slett godtar det. Et FPS-spill med treg mus skal ikke gis 8-8.5 i karakter (gamespot f.eks for Borderlands+BO2)

Endret av Mixy
Lenke til kommentar

Lurer på om jeg skal kanskje finne en versjon i bukta bare for å teste singleplayer et kvarter og kunne gjøre meg opp en egen mening.

 

Hadde det ikke vært så dyrt, eller om det ikke hadde vært en PC-port hadde jeg kjøpt det uansett, men er for skeptisk til dette. Og var for skuffet over BO

Lenke til kommentar

Du burde aldri punge ut for et overpriset spill. Alltid lurt å teste iso demoen først viss du er usikker.

 

Øh det har ikke vært demo av nyeste CoD siden CoD4.(Så ikke du skrev iso før nå men ja det å styre med cracksølet for å teste et coregame, hurr).

 

@Mixy: Anmeldere tester nok spillet på console eller bare går med strømmen når det gjelder karaktergivning. Er bare å se på de siste spillene i serien og hvor lik karakterene som gis er.

Endret av eleNerf
Lenke til kommentar

Jeg spilte MW2 ja. @Kabom for meg handler det ikke om FPS men hvordan musa kjennes ut når jeg skal sikte. Jeg orker ikke den følelsen av at jeg drar musa gjennom vann.

Du kan ikke ha VSync/"Sync Every Frame" aktivert idTech 3/Source/IW Engine om du er opptatt av inputlag.

 

Problemet ditt er rett og slett Vsync, det har ingenting med Black Ops å gjøre.

Lenke til kommentar

Synes Black Ops 2 er helt fantastik rått til PC. Har du en skikkelig gaming pc og RÅ pc som gir deg konstant 60 fps og justerer settings optimalt er, "for meg" Black Ops2 det råeste CoD til nå.

 

 

Men, smak og behag som alt mulig annet selvklart.

What? Konstant 60fps? Har du en skikkelig PC har du vett nok til å ha en 120hz skjerm slik at du kan låse FPS til 120/125. DA flyter det smooth. Endret av Zeromac
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...