Gå til innhold

Post dine upopulære synspunkter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja så lenge de sitter der folk skal gå uten å gjøre annet enn å tigge, kunne det vært lov å tråkke rett på dem.

Da hadde de kanskje funnet seg et annet sted.

Kanskje de allerede har prøvd en annen plass, kanskje ikke det er så mange muligheter for de som ikke engang kan snakke skikkelig norsk, man kan ikke bare alltid tenke en side av ting.

 

Upopulært synspunkt her inne; mange her sier ting kun for å provosere ;)

Det blir vell mer et populært synspunkt, tror jeg mange kan være enige i ;)
Lenke til kommentar

Da er du egoistisk i en så stor grad at det ikke er akseptabelt, og muligens en oppsigelsesgrunn. I visse tilfeller med smitte kan det også være straffbart.

Enig. Skjønner ikke hvorfor det skal være så ærverdig å møte opp på jobb med en smittsom sykdom og risikere å smitte kunder og andre ansatte. Tror nok på et samfunnsøkonomisk nivå at det også er fordelaktig å holde seg hjemme når man har influensa / omgangssyke, spesielt om man har kontakt med kunder.

Lenke til kommentar

Hvorfor? - Syntes du ikke vi slår oss konkurs raskt nok?

 

Jeg mener at vi som land i dag betaler veldig mye til EU og innfører mer eller mindre alt EU vedtar ( ofte til og med raskere enn mange andre EU-land), uten at vi har noe å si når beslutningene tas. Jeg vet ikke helt hvor du får det fra at jeg vil at vi skal slå oss konkurs?

Lenke til kommentar

Ja så lenge de sitter der folk skal gå uten å gjøre annet enn å tigge, kunne det vært lov å tråkke rett på dem.

Da hadde de kanskje funnet seg et annet sted.

 

Du bør holde deg langt unna mennesker, du er en skade for omgivelsene dine. Jeg håper for din egen del at du ikke er veldig seriøs

Lenke til kommentar

Syns de har sagt mange ganger, at det ikke er de fattigste som kommer hit. De som kommer er tvilsomme har vi hørt.

 

Du sa nettopp at du ville tråkke på folk som ikke gjorde noe annet enn å tigge, inkludert narkomane og hjemløse. Hvor tror du f.eks. narkomane kommer fra?

Lenke til kommentar

Verda si befolkning bør reduserast gjennom systematisk avliving av menneskje. Der dei med lågast IQ og dei helsemessig kronisk sjukaste, uansett samfunnslag, religion og tilhøyrigheit, bør ofrast for å halde ved like eit innbyggjartal jorda vår kan takle.

 

Hadde det ikkje vore meir effektivt å systematisk avlive dei med høgast IQ og best helse? Då hadde jorda fått enda betre levevilkår :wee:

Lenke til kommentar

"Post dine mest urealistiske forslag".

 

Jeg synes det er mer interessant med upopulære synspunkter som det faktisk er en viss sannsynlighet for at kan få gjennomslag hos mer enn vennekretsen. Jeg er enig i at det er for mange mennesker på planeten, men det finnes mange virkemidler foruten avlivning som kan bidra til å redusere veksten. Det er jo et paradoks at man i flere land, inkludert Norge, har en rekke velferdsordninger hvis hensikt er å oppfordre mennesker til å få flere barn. Om vi ikke systematisk avfolker verden så burde vi i det minste ikke tilrettelegge for ytterligere befolkningsvekst.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...