Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Xbox har det nok på video, men under spilling er HDCP avslått. Sony har lovet å oppdatere PS4 for å fjerne HDCP under spilling. Filmer vil nok for alltid bli beskyttet.

HDCP på spilling er aktivert på PS3, men om Sony snur er det flott. PS3 skapte trøbbel på TromsøLAN fordi hverken prosjektørene eller scaleren til LED-skjermen støttet HDCP. Ergo, vanskelig å vise publikum hva som skjedde i spillet. Kjedelig å måtte ty til "hack"-bokser for å gjøre noe så enkelt.

Lenke til kommentar

Tror nok att Sony patcher PS4 slik att HDCP blir fjerna for spill,men ikke for film selvfølgelig. Regner også med att youtube blir eit alternativ til å laste opp videoer etter HDCP er fjerna.Shuey Yoshida har ialfall nevnt dette på Twitter.

Ellers så må jeg si att det er hardt å se PS4 spillene ramle ned i postkassa,men fortsatt ingen konsoll :p

Lenke til kommentar

http://www.squaretrade.com/htm/pop/lm_failureRates.html

Angående feil på PS4 så er gjennomsnitten på feil på elektronikk 15%. Og PS4 holder seg fortsatt under 1% så ingen grunn til panikk.Har selv hatt både PS One,PS2,flere generasjoner av PS3,første generasjon Xbox og alle generasjonene av Xbox 360 og har ikke hatt noen problem med Playstation noen gang.Heller ingen problem med med første generasjon av Xbox,men var verre med 360. 4 konsoller med RROD der.Grunnen til att jeg har hatt alle generasjonene av PS3 er att jeg måtte bare skifte når det kom ny modell:P Så tror ikke det er noen grunn til bekymring.Både PS4 og Xbone blir nok gode konsoller.Men det er selvfølgelig en nedtur når man endelig får en konsoll og en feil dukker opp.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Feilraten du sammenligner med er for produkter som er 3-4 år gamle. At feil kan skje på en laptop som har vært kastet rundt i fire år er åpenbart. At produktet ikke fungerer når det er flunke nytt er noe helt annet. 15% er IKKE en normal rate på DOA (Dead On Arrival).

Endret av thklinge
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Mulig det,men uansett så håper jeg att både sony og microsoft har en vellykket release. Feil vil det det altid være,men begge konsoller bygger ett godt fundament for neste generasjon konsoller.Selv holder jeg meg til Sony pga av gode erfaringer og det er der mesteparten av mine venner spiller.

Lenke til kommentar

Kan du slutte å gjenta spørsmål når du har fått svar?

Er det nødvendig å komme med frekke kommentarer egentlig?

 

Føler noen er ute etter å snakke ned på folk veldig ofte her inne. Er ikke vanskelig å svare 2 ganger heller?

Eller noe som er enda bedre.. Ikke svar i det hele tatt!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hehe elkjøp beklager nå at de sendte ut noen ps4 for tidlig på facebook. Tenker folk er kjempe sure for at de ble sendt ut :p

Er det ikke sony som skal bli sure da, ikke vanlige folk da. :) Nei jeg tenkte hvis jeg hadde fått min ps4 å dualshock 4 i går, men uten noen spill nei da kan jeg pent vente en uke da til ps4 release da :green:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...