Gå til innhold

Kommentarer til bildetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pent lokeland, likte fargen på chinosene. Hvor er genseren fra?

Takk!

ASOS. Møkkakvalitet, men den den får duge!

Edit: Har planer om å kjøpe noen fra J. Lindeberg etterhvert ettersom det har blitt sagt at de er ganske slimme i passformen. Den jeg har på på bildet er jo i XXS.

 

Brillene :love: Skulle ønske jeg ikke ødela solbriller så ofte. Kan virkelig ikke kjøpe noen til 1500 to ganger i måneden...

Pene chinos også!

Har blitt skikkelig glad i de allerede! Er egentlig notorisk dårlig til å ta vare på ting, men når du i bakhue vet at du har brukt 1k på det (tilbud, yeij) gjør det noe med en.

Endret av lokeland
Lenke til kommentar

Glemte å stramme det før jeg tok på genseren, så det ble litt kronglete å få stramme det skikkelig (er skikkelig fomlete), så det kan du regne som en glipp fra min side :p Leste om et produkt som skulle hjelpe med å holde slipset oppe. Kanskje det kunne vært noe, hehe.

Lenke til kommentar

Jeg eier verken hofte eller rompe (nedover beinene synes jeg selv den sitter helt ok) og har prøvd hundre og ørten forskjellige bukser (og da tar jeg ikke hardt i), og dette er vel egentlig det beste alternativet. Det er synd, men realiteten. Alternativene er jo å enten få alt sydd inn, noe som etter min erfaring med ei bukse fra Incotex kan ende opp med at buksa rett og slett blir ødelagt (det er jo grenser for hvor mye man kan sy inn uten at det ser dumt ut), å få de skreddersydd (yeah right!) eller å lære å sy selv. Det siste alternativet begynner faktisk å friste.

Vurderer faktisk å kjøpe denne, for den sitter sikkert normalt på meg. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...