Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jo, fant det ut etter at jeg fikk melding om ordren er mottatt.

 

Dude, ro deg ned.. Så lenge navnet ditt og en riktig adresseopplysning eller to er med kommer pakken frem. Med mindre du har et ekstremt vanlig navn holder det antagelig med navn og postnummer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

HEI dere som har peiling.

 

Sjekk ut dette håret. Det er magisk. Jeg har kanskje litt kortere hår, men har tykt hår. Hva må til for å få det til å ligne dette? Hva har han gjort mon tro? Bruker han voks? Balsam? Supershampoo? Volumizer? Etc :)

 

BILDE:

http://images.asos.com/inv/media/6/4/4/5/2065446/white/image1xxl.jpg

 

Jeg har omtrent lik sveis.

 

Sveisen krever faktisk lenger hår enn hva de fleste tror. Jeg antar at jeg har spart i rundt 5 måneder nå for å få til den sveisen. Går til samme frisør, hun kjenner meg igjen og tar bare sidene og stusser litt tuppene oppå.

 

Det kan være noe travelt med denne sveisen, for den krever "vedlikehold" hele tiden. Med det mener jeg nydusjet hår hver morgen og på med voks og spray for hold. Dette er sjeldent noe jeg gidder i hverdagen, ettersom jeg jobber på i bilbransjen og ikke har så mye med kunder generelt.. så her går det i caps mye av tiden gitt.

 

Men jo kort skrevet er alt som kreves jevnlig vedlikehold av frisøren i flere omganger til du har langt nok. Voks og en matt spray (Anbefaler en spray som heter 23. Tror det er redken eller hva det heter, men selges hos de fleste frisører)

 

Klippet meg i dag. Er en 7-8 måneder siden sist hårklippm så lengden tror jeg skulle være på plass. Eneste forskjellen er det magiske volumet han på bildet har. Frisøren foreslo å føne håret framover før jeg la det bak, at dette ville hjelpe. Jeg får teste sprayen som du foreslo :)

Lenke til kommentar

Problemet er at slike bilder gjærne er tatt etter at en stylist som har peiling har vært å fikset opp. Jeg har som regel ikke tid eller kunnskaper eller bryr meg nok til å bruke så lang tid på hårfrisyren min på daglig basis.

 

Alt for ofte ser det ut som et kråkereir med sidecut.

Tror rett og slett denne frisyren er for tidkrevende for meg og den egner seg ikke særlig til arbeidet jeg bedriver daglig. Spørs om jeg for min del bare skal vente til sidene blir litt lenger og så klippe meg mer kort og jevnt på toppen...

 

Som sagt synes jeg den er fin i det jeg skal ut på byen på lørdagskvelden, men tirsdags morgen er den ikke særlig.

Lenke til kommentar

Og da var man tilbake etter en god pause fra MoV. Noe jeg har gått glipp av? Noe nytt?

Merker det til tider er deprimerende å ikke ha økonomi til å handle like mye som før. Å nedjustere handlevanene er rett og slett bare trist. Men ser Loakes nye double-monks er ute, så kjenner jeg meg rett blir det vel et par av dem. Barbour Liddesdale Heritage står allerede på handlelisten og ble litt irritert da jeg kontaktet Skabo angående den og fikk beskjed om at de ikke vil ta den inn i XXS før jeg har prøvd den i XS, som de allerede har inne. Tror de virkelig ikke jeg har gjort forarbeidet mitt når jeg spesifikt spør etter den i XXS? Nisser altså.

Er det noen som har sett Liddesdale Heritage andre steder i Oslo og omegn? Merker det hadde vært godt med en ny vårjakke i vårsola.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...