Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sitter å ser på skjorter på Charles Tyrwhitt til å gå inntil grå sweater type:

20081007__autumn.jpg

 

 

Tenker jeg skal benytte meg av et tilbud, og det står dermed mellom denne (slim fit) og denne (classic fit).

 

Lurer derfor på om slim fit eller classic fit har noen særlig betydning i denne sammenhengen? Skjorten skal jo være under sweateren, så det eneste man ser av den blir vel kragen, men jeg klarer ikke se for hvilken skjorte som går best sammen.

 

(Har ikke sweateren enda, så er også åpen for andre farger enn grått, så bare dette som en farge som lett kunne kombineres)

 

Takk :)

Endret av Pyls
Lenke til kommentar

Pleier UPS ta mye for å frakte pakken til døren min, evt. postkontoret? Skal bestille en pakke som kommer på akkurat 197 kroner, så slipper toll, men er kjipt om jeg plutselig får en regning på 500 kroner.

Pleier ikke å koste meg noe å få den fraktet til postkontoret eller postkassen.

Lenke til kommentar

Er det noen som har handlet fra Cottonfield? De markedsfører buksene sine som "fit for urban guerilla", men er dette bare billige chinos med sømmer tykke som trosser, eller er det bra greier?

Skal visst være helt greit for prisen. Jeg brukte et par fra NN.07 når jeg backpacket, og de tålte ganske røff behandling.

Lenke til kommentar

Noen som har noen synspunkter på denne jakka (eller det lille dere kan se av den)? Er fjorårets, og 10 kilo siden, men den nyeste jakken min ble raskt for liten, så jeg er usikker på om jeg skal svi av de siste hardtjente pengene mine på ny jakke eller bruke denne til vinteren er over.

 

post-160412-0-56354000-1325705821_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Den synes jeg da absolutt var akseptabel, men det er vanskelig å si noe om fiten da. Digger skoene forresten. Jeg synes chatsworthene mine bare blir finere og finere for hver dag som går jeg. Har fått en flott patina : )

 

Edit: og ja, jeg merker allerde nå at buksene er litt løsere... Det går seg nok til til i morgen da, det var bra : ) Slitsomt å begnne med å breake in et nytt par med rådenim, fordi jeg synes de ser best ut med litt slitasje.

Endret av DexterMorgan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...