Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er personlig veldig fan av Tom Ford, men jeg tror de fleste merker har noen "kule, stilrene" briller.

Det beste er å bare dra til en optiker og sjekke. Om man er usikker er det alfa omega å finne en optiker med dyktige ansatte. Og da tenker jeg ikke på Specsavers, de burde du holde deg langt unna. Sørg for å bestille gode glass. De beste pleier å koste rundt 1k per glass. Selv bruker jeg Interoptik i Drammen av den enkle grunn at de er utrolig dyktige og har et godt utvalg.

Endret av lokeland
Lenke til kommentar

Takker for forslag. Var ikke allverden, men det får vel duge. Har uansett ikke veldig mye tid til rådighet. Blir bare spennende å se om en østlending finner fram i Trondheim by. :p

Trondheim er søren meg en enkel by å skjønne seg på.

De få ganger jeg har vært korte turer innom Trondheim er ikke det inntrykket jeg har fått, men heldigvis får vi (jeg og samboeren) guiding, så det skal nok gå bra.

Lenke til kommentar

Holdbarhet/kvalitet og pris har ingen sammenheng når det gjelder innfatninger; man finner svindyre infatninger som knapt tåler å bli brukt, og man finner billigbriller som du kan vri rundt armen og knyte knute med stengene uten at du ødelegger noe.

 

Selv har jeg to favorittpar; et fra Silhouette, frameless med gull / grønt, og et fra Ted Lapidus / Le Tanneur i rødt.

 

Trikset er å finne ut hva man liker, og hva som passer på deg. Er ikke bare-bare å finne perfekte infatninger. Blir jo fort så man må veie holdbarhet opp mot design også, om man har sansen for minimalisme.

 

Tenk litt over om du vil ha briller som nesten forsvinner, eller briller som er synlige.

 

Du finner enkle stilrene briller hos alt fra dyre merker, til rimelige noname-produsenter. Et konkret tips på noe enkelt og stilrent er Lindberg sine rammeløse infatninger.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...