Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det beste tipset man kan gi til folk som skal ha det gøy; ikke snakk om politikk eller religion.

Dette gjelder vel mest på vors og fest, ikke så mye på ett internett forum :p

 

Jo, det blir fort utrivelig i en tråd som kan være ganske trivelig. Det bør tråden få lov til å fortsette å være. Det finnes egne tråder for de som ønsker å diskutere politkk og livssyn, der kan man drøfte i vilden sky, men ikke her.

Lenke til kommentar

Politikk kan jo være kjempegøy på forsch/fest/nach. Spesielt med en radikal engasjert SU-er. Hyggelig selskap med relativt store mengde vin, og diskusjon over en hookah (uten jazztobakk). Tror de andre synes vi ble morsomme etter hvert.

Min erfaring med politisk engasjerte er at de som er positivt engasjerte - dvs at de meldte seg inn fordi de har saker de brenner for og ting de vil få gjort og håper å få andre med - ofte er herlige å diskutere med, og ofte sprer entusiasmen sin. De negativt engsjerte, derimot - de som hater både det ene og det andre og føler at enhver som stemmer noe annet enn det de stemmer på er blåste idioter og som mener at Norge som verdens beste land ikke burde ha valg en gang, vi burde bare ha det fantastisk hele tiden og politikere bare lover og lyger og HELVETE HELLER - sånne er ikke noe særlige.

 

Jeg forstår hvorfor folk stemmer forskjellig basert på forskjellige innstillinger. Jeg gikk fra å være konservativ (oppvokst i USA hvor det er best å være best og viktig å være viktig) til å være usikker, til å være svært liberal, til å stemme utelukkende basert på hva jeg føler vil hjelpe de svakeste. Jeg har det såpass godt i hverdagen min, og vil fortsatt ha det godt om det er litt dyrere for bensin og sprit, at jeg heller stemmer for med samvittigheten. Med den innstillingen klarer jeg også å ha politiske diskusjoner med venner og (u)kjente uten at det blir aggressivt. Man må oppriktig respektere motparten for å komme noen steder, og enten det er Rødt eller FrP så er det mulig for meg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja. Derfor jeg stort sett holder meg unna andre rusmidler enn alkohol. Mister studieplassen min om jeg blir tatt for ulovlige rusmidler feks, noe jeg synes er ganske synd. Jeg vil ha friheten til å velge å kunne gjøre det.

Så du mener at skattepengene til hardtarbeidene nordmenn skal brukes til avrusning av drittunger som vil teste ut narkotika?

 

Det sa han ingenting om. Han sa at han var for sprøyterom. Det er noe ganske annet enn avrusing.

Lenke til kommentar

Om de kan bli en ressurs for landet senere, er det vel ikke galt å hjelpe dem? Dessuten er det vel uetisk å ikke hjelpe dem.

Leste du innlegget til Vowels? Han vil ha friheten til å teste narkotiske stoffer -> Flere blir avhengig -> Flere trenger avrusning (som ikke er gratis).

 

Jeg svarte på ditt spørsmål, ikke på Vowels post. Ain't too hard, is it?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...