Gå til innhold

FIFA 13 - Karrieremodus


Anbefalte innlegg

Noen tips til hvordan jeg skal "kapre" spissplassen? RBK spiller i en slags 4-4-1-1 formasjon, og jeg blir alltid hengende spiss. Siden min VP er targetman og god i lufta er han absolutt ikke i en god formasjon siden jeg gjentatte ganger må slå stikkpasninger til topp-spissen. Det hele resulterer kun i pasningsbom og elendige baller for mannen på topp. Min VP utvikler seg sakte også når jeg ikke får lov å være på topp og bøtte inn mål. Tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva er det? Jeg har ikke mulighet til å komme online så jeg vet ikke noe om det.

 

Bare et spørsmål: må man kjøpe noe online for å kunne bli kjøpt opp? Jeg ser at det skjer med klubber rundt meg, men det har aldri vært snakk om at min klubb blir kjøpt opp.

 

tror det, "EA SPORS FOTBALL CLUB" er en meny som heter katalog der

Lenke til kommentar

Kommer ikke på noen nå som har en del penger. Det måtte vel vært noen klubber som har blitt kjøpt opp nylig, Malaga eller noe. Skjønt, de er jo ikke et "dårlig" lag.

 

Forresten, er det flere som sliter voldsomt med å få frispark? Jeg har på 130 kamper fått 5 frispark innenfor 30 meter, dersom du tar med de på egen banehalvdel blir det vel 10. Jeg skjønner ikke hva det er? Uansett liga og divisjon så har jeg ikke sjangs til å få frispark... for å være ærlig, det er litt kjedelig.

Lenke til kommentar

Er det ikke noen innboks hvor alle meldingene lagres? Jeg har fått et bud på Keita akseptert, men jeg måtte justere litt på budsjettet slik at jeg hadde nok til lønninger, men nå finner jeg ikke ut hvordan jeg kan komme inn på kontrakts tilbudet greiene.

 

EDIT: Jeg fant det ut :)

Endret av G27
Lenke til kommentar

Jeg mener at det desidert største problemet i karrieremodusen er økonomien. Det økonomiske systemet er helt skakkjørt. Jeg har, etter å ha vunnet serien året før, kommet meg til gruppespillet i CL etter å ha slått ut Anzi i kvalikken.

 

Her er en oversikt over prispengene en klubb mottar fra UEFA i CL:

- For å komme til kvalifiseringen: £1,67 mill.

- For å komme til gruppespillet: £3,11 mill.

- For hver spilte kamp i gruppespillet: £480.000 (480.000 x6=£2,6 mill)

 

Du får også en ekstrapremie for hver seier/uavgjort i gruppespillet. Dette betyr altså at jeg, ved å komme til gruppespillet i CL, selv om jeg tapte alle 6 kampene skulle ha tjent £7,38mill., altså en stor sum for en liten norsk klubb. Til sammenligning er mitt totale overgangsbudsjett for i år (seriegull+cupgull+bonus fra styret) på hele £2.2mill. Hvorfor er det viktig for Molde å komme seg til Champions League? Pågrunn av pengene!

 

Gjett hvor mye jeg faktisk har fått? Den nette sum av £0. Jeg har havnet i en relativt grei gruppe, men jeg har ikke sjangs til å vinne CL. Det betyr at deltakelse i CL er kun en hindring for meg da det fører til at spillerne mine er sliten til seriekampene. Jeg kan ikke forstå hvorfor dette er innført på nytt, jeg kan heller ikke forstå hvorfor dte ikke dukker opp på de der "ønskelistene" for hvert nye FIFA.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har noen spørsmål:

 

- Har spilt en sesong med Monaco, og har rykket opp til League 1. Når jeg startet hadde jeg to spillere på lån (som da var på lån når jeg tok over klubben). Jeg tok så å lånte to spillere selv. De to jeg lånte gikk tilbake til sine klubber, men de to andre som var her fra før, er her fortsatt (er fortsatt ikke startet på sesong 2). Det samme er med andre spillere som jeg var interessert i, på den forrige sesongen. De er fortsatt på lån hos de samme klubbene og er umulig å få kjøpt. Når går spillerne tilbake til klubbene sine? Jeg bruker ikke de spillerne jeg har på lån uansett, så de er bare unødvendige utgifter.

 

- Når jeg har byttet spillere i en kamp, noe jeg gjør i 99% av kampene, så blir det helt fucket i team management etter kampen. Når jeg går innpå står "reserves" så høyt oppe at jeg bare er 4, 5 eller 6 spillere under "substitutes". Dette er ikke noe problem når jeg går inn i kampen, hvor de øverste spillerne under "reserves" kommer med uansett, men det er jo irriterende. Er dette en bug, eller kan det fikses?

Lenke til kommentar

De to øverste spillerne i lagledelsen blir regnet som innbyttere. Bare lat som om reservelisten starter to hakk lenger ned enn det står at den gjør.

 

Når det gjelder spillere på lån så er jeg ikke helt sikker på om jeg forstod hva du mente. Er det sånn at de som var i klubben da du tok over ennå er der etter sesongen? Hvis ja, så er det det samme problemet som jeg hadde med Diamanka og Barret på min VIF-save. De er på lån hos VIf når du tar over, men de forsvant ikke før november i den 2. sesongen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...