Gå til innhold

PL - 15.09.12 - Man Utd v Wigan


PSV

Anbefalte innlegg

BadgeManchester_United.png VS BadgeWigan_Athletic.png

 

Barclays Premier League

--------------------------------------------------------------------

Lørdag 15.september 2012

Old Trafford, Manchester

Kick-off: 16:00 (GMT+1)

Siste fem:

30.12.09 - PL - Man Utd 5-0 Wigan

20.11.10 - PL - Man Utd 2-0 Wigan

26.02.11 - PL - Wigan 0-4 Man Utd

26.12.11 - PL - Man Utd 5-0 Wigan

11.04.12 - PL - Wigan 1-0 Man Utd

----------------------------------------------------------

 

Wigan er et lag vi har en høne å plukke med. Illusjonen om at Wigan ga bort de seks letteste poengene i sesongen brast ifjor når vi ikke bare tapte, men ble totalt utspilt på DW Stadium i en kamp som antageligvis bidro veldig sterkt til at vi kjørte i grøften på vei mot vårt 20.ligamesterskap. Dette tapet kom som et ondartet sjokk etter 13 plankekjøringer og 42-4 i målforskjell mot Wigan på like mange forsøk. Foruten disse ligamøtene slo vi også Wigan overbevisende 4-0 i 2005/2006-ligacupfinalen, og unngikk dermed en troféløs sesong.

 

I fjor lå Wigan lenge an til å rykke ned fra det gode selskap (på et nivå de utrolig nok spiller sin 8.sesong i år), men 7 seire på de siste 9 kampene gjorde at de til slutt endte på en komfortabel 15.plass. I denne perioden banket de motstandere som Man Utd (H/1-0), Newcastle (H/4-0), Liverpool (B/2-1) og Arsenal (B/2-1), så dette er et lag det bor veldig mye i, bare de vil/trenger det sterkt nok. Spørsmålet er hva de tenker på lørdag!

 

Sesongen i år har de åpnet litt sært. I første kampen var de iallefall på høyde med Chelsea, i en kamp de tapte 0-2 hjemme etter å ha sovet de første ti minuttene. I andre kamp skjedde det motsatte. De vant 2-0 i en kamp de strengt tatt var dårligere enn motstanderne, mot Southampton. Tredje runde endte med 2-2 mot Stoke i en utrolig artig kamp som kunne gått begge veier. Felles for alle kampene er at vår folkekjære Ali Al-Habsi, med en fortid i Lyn har stått fantastisk i mål og avverget flere store sjanser.

 

Sommervinduet ble hektisk for Roberto Martinez. Victor Moses, en av fjorårets viktigste bidragsytere forsvant til Chelsea, og en av de viktigste bidragsyterne de siste par sesongene, Hugo Rodallega forsvant ut porten på Free Transfer, før han endte opp i Fulham. Av nysigneringer er det to navn som er verdt å nevne, begge signert fra spansk liga. Først den etterhvert erfarne stopperen Iván Ramis, som kom fra Mallorca og står med over 150 La Liga-kamper for nevnte klubb, samt Arouna Koné, som fort kan vise seg å være et kupp, gitt måten han bidro sterkt til å skyte Levante til europa med sine 15 mål i fjorårets sesong.

 

Skadenytt for United sin del er at Smalling og Jones fremdeles har minst 4 uker med rehabilitering fremfor seg. Evans virker som om han kan være disponibel til kampen. Ashley Young er tvilsom etter smårusk i kneet, mens Wayne Rooney og Darren Fletcher nok blir ute noen uker til. Ellers skal troppen være klar. For Wigan sin del mangler bare den chilenske landslagsbacken/vingen Jean Beausejour.

 

Mitt tips: 3-1.

Endret av PSV
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kagawa skadet

 

Shinji Kagawa er skadet og er tvilsom til kampene mot Wigan og Galatasaray.

 

Det japanske fotballforbundet bekrefter at Kagawa måtte kaste inn håndklet med ryggsmerter bare timen før kampstart mot Irak i Japans viktige VM-kvalifiseringskamp.

 

På mandagens trening med det japanske landslaget merket Kagawa smerter i korsryggen og måtte gi seg. Til tross for smertene ville Kagawa forsøke seg i dagens landskamp men innså at det ikke var mulig å spille.

 

Det er imidlertid ikke kjent hvor alvorlig skaden er eller hva det betyr for helgens kamp mot Wigan, men det er nærliggende å anta at det spøker for Wigan-kampen for Kagawa.

 

Akkurat de nyhetene vi trengte...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...