Gå til innhold

ITavisens Skjitprattråd


Kiriev

Anbefalte innlegg

Jo Fjordland grove kjøtt kaker og toro lasagn, :green: å den tikka du ser i bilde den smakte ikke særlig godt da :)

 

Men lager du aldri mat fra bunnen av?

 

Det er denne Tikka'en du må kjøpe. Litt mer jobb, for du må skjære op kyllingfiléter og marinere dem, før du steker dem. Også må du bruke kokosmelka som følger med, og koke risen for seg selv. Alt følger med.

 

toro-indisk-tikka-masala-kit_1.jpg

 

 

Det er den eneste GODE Tikka'en. :)

Endret av Maximalyd
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Men lager du aldri mat fra bunnen av?

 

Det er denne Tikka'en du må kjøpe. Litt mer jobb, for du må skjære op kyllingfiléter og marinere dem, før du steker dem. Også må du bruke kokosmelka som følger med, og koke risen for seg selv. Alt følger med.

 

toro-indisk-tikka-masala-kit_1.jpg

 

 

Det er den eneste GODE Tikka'en. :)

Nei grunnen er epilepsien min, jo har smakt den tikka du skriver om mange ganger for mye nei for lite men bruker kjøtt deig i stedet da nå går tennene i vann slurp tikka hum

Lenke til kommentar

Hva skal du gjøre om Toro slutter å produsere den da, Knut? :p Får vel prøve å lage den selv da kanskje? :) Sikkert kjempegodt det óg.

 

Det skjer ikke..hehe. Den er for populær. Man får aldri den smaken selv, det kan jeg garantere. :) Jeg er uansett litt lei nå etter å ha spist sikkert 300 pakker. :p

 

 

Nei grunnen er epilepsien min, jo har smakt den tikka du skriver om mange ganger for mye nei for lite men bruker kjøtt deig i stedet da nå går tennene i vann slurp tikka hum

 

Huff...det MÅ være kylling. Dette er ingen gryterett med kjøttdeig. :D

Lenke til kommentar

 

Det skjer ikke..hehe. Den er for populær. Man får aldri den smaken selv, det kan jeg garantere. :) Jeg er uansett litt lei nå etter å ha spist sikkert 300 pakker. :p

 

 

 

Huff...det MÅ være kylling. Dette er ingen gryterett med kjøttdeig. :D

Jeg steker aldri kjøtt deigen lenge exe den 500grams burgeren jeg stekte var litt råå inni da, og man må steke skylling lenge da . Men 2 fra prior i bilde er veldig gode da men de er stekt fra før men skal bare varmes de opp da, har 12 pakker av skylling karbonader her

post-281153-0-18654200-1382114531_thumb.jpg

post-281153-0-58262900-1382114548_thumb.jpg

Endret av Fleischmann
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+412

Hva gjør du da??? :dribble::green: blir det hard bass som sist gang den var digg :green::green::green:

 

Det skal jeg love deg! Prøver å lage en såpass bra party beat at jeg kan få prøvespille den for folket på juleballe :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...