Gå til innhold

ITavisens Skjitprattråd


Kiriev

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, merker denne. Sitter å titter på siden for oppdateringene her og ene er på over 2gb samt at jeg laster ned Outlast som er på 4,3GB også. Og jeg har også en 3 ting som står å laster på nesten 5gb. Er glad jeg har 500gb til rådighet på den.

 

Hmmff... tror jeg blir gal av blåtann adapteret på laptopen. Nesten sånn at jeg vurderer å oppgradere hele Wifi kortet for å se om det fikser problemet. Får jo ikke "lov" til å koble til ting. Oppdatert drivere til den store gullmedaljen samt feilsøkt. Tilkobling vis jeg er heldig i ett minutt eller 2 får det faller fra. Sjekke opp litt hva av wifi kort som har blåtann integret som er "bedre" enn det jeg har i PCen kanskje. Har bluetooth enhet tilkobla stereoen for å streame musikk, men ender opp med å koble til mobil, mp3 spiller eller mobilen for å streame :p

Endret av Rolf_X
Lenke til kommentar

Hyggelig da :) Er bare å skrive i chatten og.

 

Skal spise middag. Blir ikke mer i dag :p

Må vist ha konto der merket jeg, for ps3 å ps4 id ikke fungerte vist ikke der, så jeg forsette å spiller videre på bioshock 1. For grafikken på den pc skjermen er super grafikk i bioshock 1, jeg la deg til her som venn du her i disk

Lenke til kommentar

Jau... får vel skaffe det ettervært. Første pri nå er å få ferdig nedlastningene på PS4en sånn at jeg kan få gama litt i det minste. TTT.

 

4min og oppdateringsfilen til AC IV er ferdig nedlasta. Outlast får jeg nok ikke prøvd før i morgen, men har da nok av games for en stund til den.

Endret av Rolf_X
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...