Gå til innhold

Er det normalt at 2 TB Seagate Disker skal lage lyd innimellom?


wil

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg kjøpte 6x 2 TB Disker for en stund siden og satt dem inni 2 forskjellige maskiner. Det som jeg synes er litt merkelig er at på begge PC`ene så lager diskene lyder innimellom. Er dette normalt? Det står 3 disker i hver PC da. Hvis det er normalt, så er det på en måte greit, selv om jeg ikke liker det. Hvis det er noe galt med diskene, så er det ikke så bra. Fikk alle 6 Diskene samtidig, sammen med SSD Disker og noe annet greier.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes harddisk kabinetter for å sette inn i 5,25" dvd plassen.

 

Orico 6203SS 3-Bay 3.5" SATA HDD Internal Enclosure - Black

 

Men prisen var veldig stiv for å være dealextreme, mente cdon også hadde en slik bare litt billigere veriant men godt mulig den er utsolgt.

 

Prøv å sette harddiskene litt fra hverandre, har du gummy knotter? Det kan hjelpe litt for vibrasjoner men støy når harddisken leser må du nok regne med.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

LMH1 sitt forslag kan vi glemme med en gang. Har ingenting med saken å gjøre i det hele tatt. Hardiskene står fra hverandre, slik de skal gjøre.

 

Men det som er tingen da er at en eller kanskje flere av dem lager lyd innimellom. Det kan skje på oppstart også, eller når den er i Windows, men jeg f. eks hører på musikk eller noe sånt.

 

Det er litt vanskelig å forklare lyden, men jeg tror det er en lyd en gang innimellom. Den høres ja. Det gjør det når den kommer. Men hvis det ikke er noe farlig, så kan det hende jeg bare lar det være, men tingen er om det er feil på diskene da. Akkurat nå kjører jeg programmet SeaTools for Windows da, så vi får se. De testene jeg har kjørt på diskene foreløpig har den fått Pass På.

Lenke til kommentar

Ok. Skal se om jeg får testa det etterhvert. Akkurat nå tester jeg en disk i hovedmaskina, så får ikke prøvd det akkurat nå, men jeg skal se på det tja. kanskje i kveld eller morra eller noe sånt. Hadde vært fantastisk om det hadde løst problemet da.

Det er ikke skummelt å teste Seagate Harddisker med SeaTools nei?

 

Er det slik at når jeg har oppdatert Firmwaren må jeg formatere dem da? Eller går det greit uten formatering?

Endret av wil
Lenke til kommentar

Jeg tror jeg har fått til å Oppdatert Firmwaren på både den ene og den andre maskina. Den ene maskina har jo Windows 7, så da kunne jeg bruke Windows til å gjøre det, men på den andre maskina som har FreeNAS så måtte jeg bruke CD for å få gjort det. Jeg tror det ble bra. Håper det iallefall. Jeg formaterte Harddiskene på FreeNAS maskina siden at jeg skulle bytte filsystem på den, men diskene på Windows 7 maskina formaterte jeg ikke. De er som de var før Oppdateringen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...