Gå til innhold

Mist of pandaria eller GW2?


Anbefalte innlegg

Lurer veldig på hva som er best. :>

Har selv spilt både gw1 og wow

Gw1 gikk jeg lei av da det ikke føltes ut som et mmo i forhold til wow

Wow gikk jeg lei av da alle endringene de gjør med spillet er for å dumme det ned og simplifisere.

Kan Mist of pandaria forandre meningen jeg og mange av mine venner har fått av wow etter den expansionen som er ute nå?

 

Jeg vet at wows nye expansion ikke er ute enda, men det er jo forhåpentlighvis flere her som har betatestet.

 

 

GW2 er ute og jeg ønsker mest å vite om hvordan de har forandret på ting siden gw1. Er verdensdelene delt inn i 100 soner hvor man har store problemer med å møte venner? Møter på usynlige vegger?

Gw2 må man bare betale for 1 gang... Hvordan skal de få dette til å fungere? Kan man kjøpe items som er bedre for ekte penger eller er det man kjøper kunn cosmetic?

 

Takker for de fleste svar =)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som en tidligere WoW spiller så tror jeg sjansen kan være stor for at du vil like GW2. Jeg spilte GW1 veldig lite men GW2 føles som et helt annet spill synes jeg.

 

Det er endel portaler rundt omkring for å komme deg rundt og om du kan gå fra sone til sone vet jeg faktisk ikke, jeg har ikke gått så langt enda...

 

Men om du synes WoW starta å bli ned dummet så har vel ikke akkurat det snudd med den siste patchen og med den kommende tilleggspakken.

Lenke til kommentar

Vel gw1 og gw2 kan jo ikke sammenlignes gameplay messig, gw2 er en delvis åpen verden, verdenen består av store åpne zoner der du ser og kan spille med folk, ikke som som gw1 hvor man måtte møtes i byene og teames opp.

 

De får det til å funke ved å selge cosmic items i shoppen deres så kommer dem etter hvert med expansions som i dette tilfellet ikke blir gratis men koster penger, du kan ikke kjøpe deg styrke direkte fra webshoppen til arenanet men om du har mye penger som du ikke bryr deg om så kan du teoretisk sett utnytte gem til gull tradinga å via der kjøpe deg gear på ah, men igjen tvilsomt at det vil ligge mye der som slår det du får endgame.

 

For meg i hvertfall, det er lenge siden jeg har vært så avhengig på et spill.

 

Mist of pandaria driter jeg vel egentlig langveis i, blizzard har skuffet meg nå med valgene sine lenge nå så de har ikke min støtte lengre når det kommer til spill.

Lenke til kommentar

Ja jeg er 100% enig i at blizzard har kjørt wow helt feil vei. Litt 2 skritt frem 4 skritt bak det siste året.

 

Hvordan føles flyten i gw2? Løpeanimasjoner, angrepsanimasjoner, castinganimasjoner?

Hvordan føles det når du trykker på en angrepsknapp, kommer angrepet ut med en gang? Er det bare litt delay her så vil det jo føles ekkelt.

Løpeanimasjoner er også noe jeg legger mye vekt på, det er noe man skal se på i ufattelig mange timer :p

 

Hvordan er det med forskjellige armors? Løper alle rundt og ser helt like ut? Spilte tera online nå og herregud... hvis man var samme lvl som en annen så var sjangsen for at man hadde samme rustning ekstremt stor... Noe jeg skjønner, men ikke liker.

Lenke til kommentar

Jeg er mektig lei av wow etter cataclysm og har ikke tro på mists i det hele tatt. Men kan skjønne at folk uten mine fordommer mot panda/asiaripoff/pokemon kan glede seg. Spilte swtor fra launch til juli. Flott spill men desverre for mange bugs , dårlig balanse i pvp, og rett og slett for dårlig oppfølging til en top tier mmo til å være nok til å betale månedlige suben.

 

Gw2 er et spill jeg liker veldig godt, og har tenkt å spille en stund. Ikke bare fordi det er F2P, men fordi PVP i spillet er unmatched i mmoer (har ikke spilt EVE) som jeg har spilt.

 

Jeg tror , mest mulig objektivt, hvis du ikke bryr deg om at WoW er månedlig sub, at det blir ;

 

-PVE = WoW - mists bedre (raids, dungeons, loot race)

 

-PVP = HELT klart gw2. unrivaled imo.

Lenke til kommentar

Har ikke noe dårlig å si om animasjonene for å si det sånn å om du undrer så er det nok et par tusen gameplay videoer innen nå hevet ut på youtube ;), såfremt at det ikke er noe serverside eller lagg fra din side så kommer nå angrepet med en gang.

 

Har jo mye armor å velge i mellom men kan ikke garantere at folk muligens ikke kommer til å løpe rundt i samme armor sets senere i spillet, men man kan bruke et item fra shoppen til å få armoren til å se ut som et annet, eller om du har mye HoM points så kan vi dra inn på achievement området vårt og hente våpen/armor designs der gratis fra en vendor

Lenke til kommentar

Hehe. Liker det jeg hører.

Jeg har alltid vært en PvP frik.

Jo, altså jeg vet at jeg kan se på filmer og streams av folk som spiller, men for meg blir det en heeelt annen ting. Det er selve "følelsen" bak animasjonene som jeg lurer på. Hvordan føles det når du trykker på knappen og animasjonen kommer ut? Føles det ut som at du faktisk treffer personen med våpnet/magien din eller blir det som i anarchy online? Er egentlig litt vanskelig å forklare :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...