Gå til innhold

Oppgradere til bluray-brenner på laptop


merkur

Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Jeg har lyst til å bytte ut min dvd-brenner på min asus n73s laptop med en bluray-brenner, men er litt redd for å kjøpe feil. Lurer derfor på om noen kan hjelpe meg å finne en god brenner som passer.

 

Kom gjerne med link til hvor jeg kan kjøpe den jeg bør velge.

 

Takker for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke mest pga selve brenneren jeg vil ha et bluray-drev på pc-en, men pga jeg vil kunne lese bluray-plater på pc-en. Tenkte at jeg når jeg først skulle ha en bluray-leser i pc-en, så er det jo like greit at den kan brenne blurays også. Har 10 brennbare bluray plater jeg fikk av noen for en stund siden som jeg sikkert får nytte av en dag. Harddisk-plass har jeg nok av for øyeblikket så det er ikke noe problem.

Lenke til kommentar

http://www.komplett....aspx?sku=743505

 

Kjøpte selv en slik demo brenner hos komplett og satte inn i min bærbare. Så vidt jeg vet er det vanlig S-ATA drev også i asusen. Det eneste du må gjøre er å bytte om platen i front av drevet (holdes av to plastikk clips). Og muligens flytte over en liten metallbit som holdes av to skruer.

 

Er ikke så dumt å kjøpe bluray brenner når prisen er like bluray leser.

 

NB det følger ikke med programvare, men det tror jeg ikke følger med noen av "bulk" brennerene komplett selger. Du trenger programvare for bluray avspilling, da det ikke finnes gratis alternativer.

Endret av OC-Freak
Lenke til kommentar

Takk for tipset! :)

 

Ang. programvare har jeg lest at PowerDVD skal være ganske bra, men om noen vet om noe bedre alternativ må de gjerne nevne det.

 

Et lite spørsmål til av nysgjerrighet; Når det kommer til hastighet på dvd og bluray-brennere til bærbare pc-er, er det 8x som er det raskeste å få tak i?

Lenke til kommentar

For avspilling har hastighet ikke noe å si.

 

Men ellers er 8X DVD/bluray og 24X CD det raskeste man får til laptops ja.

 

Jeg installerte nero 11 for brenning av plater, og da fulgte nero kwik media med, ser ut som dette også spiller av bluray filmer.

Ellers hadde jeg nok installert powerdvd selv også.

Endret av OC-Freak
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...