Gå til innhold

DayZ - BBG 1 privat serveren.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet ikke hvem Viperkiller (tror det var han) er, men han aborta nettop midt i en gunfight. 17:18, på NWAF. Jeg ser han på airfielden, ser han er gearet med ghillie, og bestemmer meg for å ta snarveien til bra gear. Han har zeds etter seg, og når jeg skyter på han blir han forcet til å legge seg ned i en busk, men zedsa fortsetter å slå på han. Jeg ser han forsvinner, sammen med zombiene.

 

Jeg aborter for å se hvem som henger i lobbyen, den eneste oransje var Viperkiller.

 

Admins, kan du sjekke loggen (skjedde nøyaktig 17:18) og gi disse folkene en advarsel?

 

EDIT: Kan ikke si 100% sikkert at det er Viperkiller, så beklager om jeg henger noen uskyødige ut her!

 

Sjekk ut videoen jeg postet noen sider tilbake.

Lenke til kommentar

Skal nå starte på igjen med DayZ for første gang på en stund, litt spent på å se hvor mye spillet har forandret seg over denne perioden.

 

Edit: 54% på Arma 2: OA update....

 

står bare requesting character data from server... hvor lenge varer dette nå om dagen?

Endret av XfsB
Lenke til kommentar

Har ikke deres side i dette, men rimelig sikker på at en eller to personer disca i det store lagerbygget ved teltene i stary. Tid rundt 20:48-20:55 13/8. Begge med ghillie og såra følelser.

 

Begge var forøvrig pepret av DMR-kuler og blødde fra sånn 8 steder, så vet ikke helt hvordan ingen av de rakk å dø før de disca(ingen murders her), gjetter at det har med lag eller discing å gjøre? Aldri sett noen overleve noe lignende. jeje.

Endret av ArthurBarthur
Lenke til kommentar

Blir beskutt fra alle kanter i Stary.

 

Er du alene eller med venner? Vi har fighta et par alt-F4 folk siste drøye halvtimen, du har nok vært midt oppi det? Hva er nicket ditt ingame? Har du ghillie? (Prøver å finne ut hvem de altf4 gutta er - regner med at du ikke har noe å skjule)

 

Har ligget på en åskam og stirret ned i Stary i ca. en halvannen time. Er alene. Ser ut som det har vært en del folk der, er stille akkurat nå.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...