Gå til innhold

Sommer-OL 2012 - Den store tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg blir nesten litt fornærmet når tennis trekkes frem som kjedelig i et arrangement som også viser sprangridning, judo og leirdueskyting.

 

Sprangridning er jo helt døfødt. I judo kan de kaste hverandre i bakken ti ganger uten at noen får poeng. Selv kommentatoren tror at det blir poeng hver gang, men neida. Leirdueskytingen er jo det verste av det verste. Når man kan treffe på 123 av 125 skudd, eller 99 av 100 skudd, da ser jeg for meg at denne sporten ble funnet opp på et tidspunkt hvor haglene var særdeles vanskelig å skyte med. Skulle man gjøre fotballen slik som leirdueskyting er, så må man gjøre målene 50 % større, også skal selve kampen bestå av en lang helvetes straffesparkkonkurranse hvor man skyter 100 straffer hver. Keeperen må også ha hendene bundet på ryggen.

Lenke til kommentar

Tennis er da langt morsommere sporter enn hva alt annet som foregår. Men du vil kanskje se på hest som hopper over høy, eller en bonde på toten som skyter frisbee eller kanskje bordtennis. Synes det er greit at NRK prioriterer tennis. Er faktisk en veldig fin og stor sport.

Kjedelig! Jeg vil se leirdueskyting fremfor det du nevner ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...