Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

kjæreste som har vært utro, hva skal jeg gjøre


Anbefalte innlegg

Til dere som sier at hun ikke var utro; hadde det vært OK om jeg koste litt med dama deres, bare klå litt osv?

 

jeg hadde ikke latt det gå ut over henne.. Men du hadde nok fått deg en omgang grisebank som du aldri ville ha glemt, om jeg viste hvem du var... Det er helt sikkert!!

 

 

Hva om jeg er større og sterkere enn deg, og kan slåss?

 

Det tror jeg ikke du er ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har satt deg i en meeeget dårlig posisjon, når kjæresten din må love deg at hun ikke skal gjøre ditt og datt, dette ender opp med at hun har all kontrollen, og du blir sittende som en nikkedukke. I et forhold skal ikke kjæresten din forsikre deg om at hun ikke er utro, hun skal rett og slett bare ikke være utro, fordi det er slik monogame forhold skal være (Ordet tillit er viktig her)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nja, hun forteller det selv og er ærlig med deg. Det gir henne poeng i min bok.

Men, hun innrømmer det er en gnist mellom han og henne og vil likevel omgås henne?

DET hadde jeg ikke funnet meg i.

Hun bør velge, enten satse på deg og dere, og kutte ut fyren hun kjenner en gnist med, eller ende forholdet.

Ok, han er vel gjerne i hennes omgangskrets, da ville jeg vært med i hennes omgangskrets når han er tilstede. En gnist er en farlig ting som lett kan utvikle seg...

Lenke til kommentar

Utrolig vanskelig problemstilling. Virker som du stoler på henne, det er bra. Tilliten MÅ være der for at et slikt forhold skal fungere.

 

Dine tanker slik jeg forestiller meg dem: "Jeg stoler på henne, og jeg tror ikke hun vil noe med han. Samtidig liker jeg ikke at de to er sammen. Men jeg vil jo heller ikke være urimelig, hun må jo få ha venner, selv venner av det motsatte kjønn. Men så har de jo klint og sånn en gang før.. Er det en gnist mellom dem? Nei, jeg er nok bare paranoid." osv osv osv.

 

Det går en hårfin balanse mellom troskap, og det å forstå hva som er greit å gjøre i partnerens øyne, og det å nekte partneren friheter på en urimelig måte. Det spiller mye på hva hver enkelt part mener er greit og ikke, og mye på forståelse og respekt for hvordan den andre tenker.

 

Om jeg var deg ville jeg forklart for henne nøyaktig hva du føler og tenker. Forhold handler om kommunikasjon, å finne løsninger sammen, istedenfor hver for seg. Begge i et forhold kan ønske det beste for forholdet, men likevel kjempe for det på hver sin front, og ikke komme noen vei.

 

Jeg synes det er veldig veldig bra at hun fortalte deg om hendelsen, til tross for at den egentlig er nokså liten. Det at hun fortalte deg det, istedenfor at noen andre gjorde det (selv om du kanskje aldri ville funnet ut av det), viser at hun er ærlig mot deg. Det at du ikke liker situasjonen er naturlig, men for all del ikke gjør noen store avgjørelser basert på dette. I alle fall ikke uten å ha pratet med henne, ansikt til ansikt, først.

Lenke til kommentar

Hun angrer, så da er det "greit"?

 

Å godta det vil heller gi en positiv oppmuntring til å være utro igjen, hun fikk jo ikke noe "straff" sist gang så lenge hun sa hun angret.

 

Ingen dame er verdt å gå rundt usikker for. Er heller ingen god byggestein for et skikkelig forhold.

 

Ja, da er det greit. Vi er mennesker, og mennesker gjør feil. For det første var hun ikke utro og det er heller ikke "positiv oppmuntring" til henne.

 

TS, vær i alle fall glad for at hun har samvittighet og fortalte deg det. En god del ville vel aldri nevnt "bagateller" som det

 

Ikke relatert til din kommentar, men den "en gang utro, alltid utro" er grunnleggende logisk feil. At man har vært utro én gang betyr ikke at man kommer til å være utro flere ganger. Kanskje man innser at dette er noe man aldri vil gjøre igjen, og forsøker dermed å unngå slike situasjoner hvor utroskap er mer sannsynlig(kjøttmarkeder på byen, syden, dansegulv med høy "temperatur" etc.). Ironisk nok kan tankegangen ovenfor lede til selvoppfyllende profeti rett og slett for du tror at det kommer til å skje mer.

 

Gjør feil my ass...

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Altså, et forhold går opp og ned. Det fines dårlige dager, uker, månder og i noen tilfeller år. Det er sånn det er og skal være. For at noe skal oppleves som godt, trenger man kontrasten vondt. Det gode måles opp mot det vonde, hvilke gjør at en opplever det som noe godt.

 

Jeg vil uansett ikke kalle litt kosing for seriøst utroskap, MEN at hun fortsatt vil ha han i livet sitt, det er å legge opp til noe mer. I et forhold så burde man unngå valgene som fører til at man blir utro. F.eks om jeg møter ei jente med masse sjarm og et utseende som jeg finner attraktivt, burde ikke jeg innlede et vennskap med henne dersom jeg er i et forhold. Det kan føre til at jeg får følelser for henne, eller ikke klarer å styre lystene mine.

 

Hun burde vise deg respekten ved å bryte av med han. Du burde vise deg selv respekt ved å be henne bryte av vennskapet. Kanskje tester hun deg, ser hvor langt hun kan tøye grensen. Vis at du ikke er en som lar seg bruke, men en som står opp for seg selv. Dette finner jenter attraktivt. En dørmatte er derimot turn off. Gi hun et ultimatum, bryt det av med han eller stikk din vei, du får ikke i både pose og sekk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...