Gå til innhold

Streaming-boks med Plex, Netflix og simpel fjernkontroll?


Anbefalte innlegg

Her!

 

Vet svært lite om slike bokser, men har veldig lyst til å kjøpe meg en og være fornøyd. Jeg var veldig nær å kjøpe meg boxee box her om dagen, men det ble ikke noe av det, og nå ser jeg at de skal slutte å oppdatere den. De satser på Boxee tv. Er dette et steg videre, eller er det noe helt annet?

 

Jeg har lyst til å ha en boks hvor jeg kan se filmer og bilder trådløst fra min pc (og samsung galaxy sII). Jeg har lyst til å ha apper som netflix, youtube (+ flere spennende apper :) ) Hvor jeg kan se filmer/serier i god kvalitet via boksen. Vært fint om jeg kunne ha styrt boksen med mobilen/nettbrettet/pcen også.

 

Jeg har søkt og lest om alt mulig rart. Men med tanke på at alle har sine gode kvaliteter og tilbakemeldingene er skrevet til ulik tid, håper jeg på at det er noen her inne som kan komme med et "ferskt" og objektivt tips.

 

Håper på hjelp snarest, da jeg klør i fingrene på å skaffe meg en slik boks

 

Mvh.

NPA

 

Min erfaring er bygg deg en enkel htpc, installer ubuntu og xbmc (Den finnes for android, linux/ubuntu, microsoft og mac) disse boxene er som regel et eller flere kompromisser enten den ene eller andre veien, så jeg blir aldri helt fornøyd.

 

Det nærmeste jeg har vært, er den mini android maskinen, men den mangler pwr funksjon og har til tider litt liten maskin kraft virker det ut som (den stopper og står i ro i 5-15 sek før den hopper videre.) men det finnes mange hundre tusen programmer alt fra spill til alt det man vil bruke den til så det er jo veldig bra. Et annet stort pluss er størrelsen og det at den kan styres fra mobil/nettbrett. Men som sagt den vil aldri kunne erstatte mediesenteret til det er den ikke bra nok for meg.

 

 

En htpc med et enkelt kabinett kan man få fra 3000 kr med nye deler. Om du har noen som har noen deler liggende og slenge så kan du få den kjempe billig. På en htpc kan du bruke både tastatur/mus, fjernkontroll eller mobil til og styre den med. Grunnen til at jeg skriver ubuntu og ikke windows er at det er gratis med masse gratis programvare og er både raskt, sikkert og stabilt. Men selvfølgelig så kan du bruke microsoft media senter det virker veldig bra det og. Så du må definere bruken og tenke på alt som kan være bra og ha og så se om du finner en box som passet ditt behov, og der har du enda et stort pluss med htpc og det er, den blir hva du vil ha den til, uten kompromiss!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva med mk808 android 4.1:

??

 

Jeg er litt forelska i android. Er egentlig ikke så kravstor (å bygge selv er uaktuelt :) ) Men har lyst til å ha noe som er brukervennlig og som ikke låser seg/henger seg opp/går tregt.... Hehe...jeg er kanskje litt kravstor alikevel... :)

 

Jeg har lyst til å gå i en butikk og kjøpe meg noe nå...men er så redd for å angre etterpå - høre i ettertid at noe annet er mye bedre...! Boxee box var 1. valg helt til jeg hørte om at de slutter å følge den opp... :/

 

Fortsett kom med tips til en som er desp på å få seg en slik boks i hus..... :D

Lenke til kommentar

Jeg har sett på DX.com og andre sider at det en hel del android tv boxer. Siden de fleste bruker 4.x og mange er dualcore så trur jeg de skal være ok, min sa takk for seg :-( mini usb porten til stømen fulgte med kabelen når jeg skulle flytte den, har sendt mail til dx så får vi se hva som hender. Bare ikke forvent for mye, jeg har idag brukt den mye og begynte faktisk og like den bare bedre og bedre... (bare ikke bestill fra DX.com det tar 4-6 uker før du får de, søk på ebay opg du finner veldig mange slike)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Har 2 stk. MK808. Syns de er.raske og fine i bruk men begge har en feil som irriterer veldig, og det er at bildet er strukket slik at runde ting blir ovale. Synes det er rart at ingen har poengtert dette i norske forum. Hvis man ser Youtube-videoer om MK808 så viser alle videoene at bildet strekt.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hei!

 

Mener ikke å kapre en gammel tråd, men siden det er flere inne her som har benyttet seg av Android + TV, så kan jeg jo prøve.

 

Snuser litt på en Android stick selv, og har sett meg ut følgende:

 

MK808

MK802 III

Minix Neo X5

 

Noen som har erfaringer som de vil dele?

 

Skal bruke XBMC mot NAS, Netflix, YouTube og surfing.

Endret av unik42
Lenke til kommentar

Hei!

 

Mener ikke å kapre en gammel tråd, men siden det er flere inne her som har benyttet seg av Android + TV, så kan jeg jo prøve.

 

Snuser litt på en Android stick selv, og har sett meg ut følgende:

 

MK808

MK802 III

Minix Neo X5

 

Noen som har erfaringer som de vil dele?

 

Skal bruke XBMC mot NAS, Netflix, YouTube og surfing.

 

Quad Core er kommet nå:

 

http://www.geekbuying.com/item/Unii-GK802-Fresscale-i-MX6-Quad-Dure-Cortex-A9-DDR3-1GB-RAM-8GB-ROM-TV-Box-Dongle----Black-312807.html

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Mk808 er kommet i Mk808B har bluetooth.

Denne har det også kommet ny original firmware til allerede.

Kom 10.1.2013.

Du finner den her http://www.angryboy.no/

Ellers så har det kommet en annen firmware som gir "ekte" 1080p

Finnes på nett om man leter litt.

 

Når det gjelder MK802 lll så er den nå kommet i lllS utgave.

Også med bluetooth.

Denne finnes det også en app til som gjør at man kan bruke sin android smart telefon som fjernkontroll. Ganske hendig syns jeg.

Men mer artig enn nyttig i mine øyne.

 

Quadcore har også kommet som en nevner.

Uansett hva jeg skulle kjøpe så hadde jeg forsikret meg om at de slipper oppdatert firmware. Noen både MK808 og MK802 pleier å få.

 

Har brukt disse siden d første utgaven kom.

Da var de tragiske.

Nå er de virkelig i ferd med å bli brukbare og vel så det.

Det jeg elsker med dem er at man kan ta dem med i lomma :)

Lenke til kommentar

Ser egentlig ikke for meg at disse småpennene klarer Sumo på HD?

 

Har ikke Sumo, men det lagger ikke på Netflix.

Når har jeg sikret meg ganske bra. 6-7 meter, gjennom en trevegg, til en Asus RT-N88U

og i samme rom som MK802 lllS og Mk808B (bytter litt på) så har jeg satt opp en sånn Asus EA-N66 Står som trådløs repeater i første omgang.

Venter på USB-RJ45 adapter. Da blir MK80X koblet rett i sistnevnte med kabel :)

Endret av Samok.no
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...