Jump to content

desverre

Medlemmer
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg bruker Ubuntu 13.10 som htpc på en 42` Philips tv og det fungerer greit med skalleringen sånn noenlunde. Noen små feil er det, forventer bedre skalering i 14.04 . Men hovedsaklig så er det en fryd og bruke i forhold til før.
 2. Themer er faktisk mye bedre enn buzz siden du har themer lar deg bytte utseende uten og sette opp telefonen og snarveiene på nytt, du gjør det en gang og da er det gjort :-) så for alle som vil ha nye telefoner ofte prøv themer, det finnes mangen themes og velge blandt.
 3. Jeg vil ha en HTC ONE m8, men jeg vil vente litt pga av prisen som sikkert vil gå ytterlige ned etterhvert som s5 og z2 kommer på markedet. Allerede nå selger jo Netcom en sponset telefon til litt over 4 lapper. Men det er jo synd at HTC klarte selv og ødelegge sitt eget marked og rykte på feil invasjoner og satser på feil linje på utviklingen og legge seg for tett opptil eple telefonene. For HTC har gjort en stor feil, mangelen på minnekort og i resten av verden selger jo ikke samsung mange s4 eller note3 de selger flest "biilig" telefoner noe som HTC mangler akkurat som eple telefoner...
 4. Og hele greien er jo filmindustrien sin feil siden de deler verden inn i deler og det fungerer veldig dårlig i det 21 år hundre, og det må de snart forstå...
 5. Tollgrensen må for all del bestå på samme nivå som idag. Dette for at de norske nettbutikkene skal kunne overleve og forsette og være så gode som de er. Og ikke minst for oss forbrukere som innad i Norge har en fantastisk forbrukerkjøpslov. Jeg ville nok heller gått på en fysisk butikk enn og handlet på nettet om jeg skulle kjøpt noe av en viss sum pga av loven. Jeg har forresten også handlet veldig mye i Kina og Hong kong og er det en ting som er sikkert så er det at det bare er dritt så når det tar kvelden etter maks 6mnd så retunerer du det ikke, for du får aldri noe svar eller penger igjen det kan du bare glemme, har prøv en gang med en android tv box til nesten 1000 kr, fikk først beskjed om og retunere boxen noe jeg gjorde og siden har jeg ikke hørt noe fra den parten.... Så nå handler jeg bare i Norge :-)
 6. Og jeg er skjele glad for at Google kjøpte Android, for verken Htc, SonyEricsson eller Samnsung hadde hat bein i nesa og gjort det nesten fritt tilgjengelig for alle produsentene. Og Samsung selv kan jo også være glad for at de ikke kjøpte det!! ellers hadde Appel hat totalt enemarked på smart telefoner og de andre produsenten hadde lagt langt etter, for samsung og de andre produsentene hadde neppe klart seg uten konkurransen fra de andre produsentene. Så takk Samsung for en klok avgjørelse...
 7. Jeg sier bare vi får vente og se! kanskje Microsoft også vil tjene litt penger på oppkjøpet etter hvert og tenker som så det er vel bedre og selge litt telefoner enn neste ingen? ikke det at de kommer med topp telefoner med android men kanskje lav budsjett telefoner i prisklassen under 3000 kr? Hvem vet? blir spennende dette her framover. Og for all del jeg ville nok kjøpt Nokia Android telefon om den hadde vært lik eller lignende note 2/3 eller kanskje s4! og det trur jeg mange hadde gjort...
 8. Jeg har dette problemet nå!! og har vel egentlig funnet løsningen, saken er den at jeg alltid likt og digitalisere alt som finnes, Og ha det tilgjengelig digitalt har vært en fryd, så for 10-15 år siden (den første disketten er fra 1996) begynte jeg og legge alle bilder jeg tok over på disketter (skannet de self) så når fotoknutsen og Kodak foto begynte med det samme så trengte jeg ikke og skanne de lenger. Dette har laget følgende problem! jeg har ikke diskett stasjoner på noen av våres pc er! så jeg måtte nå før jul kjøpe det... og de cd platene de brukte må ha vært dårlige for der er bildene allerede litt blasse, og på papirbildene som vi brukte før! så er de fremdeles mye mer farge fulle og kontrasten er mye bedre en cd platene. Så lærdommen blir bruk bildene hele tiden og lagre de på mange plasser i skyer og på usb disker slik at de alltid er tilgjengelige for alle i familien og flytt de over på nye medier hele tiden slik at ikke noen bilder blir mer enn 5-10 år da har du bildene dine for alltid bevart ville jeg tro. (så lenge etterkommerne vet og gjøre det samme da)
 9. Har prøvd og sjekke litt ang overtagelsen til microsoft, har ikke funnet ut at de skal overta nokia navnet siden det er et stort finsk konsern, så derfor trur jeg det kommer en Nokia telefon med et annet system enn microsoft sine. Det som taler for en slik mulighet er at microsoft sikkert vil ha sitt navn på de nye telefonene pga av merkenavn bygging ala appel. Men som alltid dette er bare spekulasjoner så vi får vente og se hva som skjer.:-)
 10. Jeg også håper Nokia kommer på banen igjen! Men nå spørs det om avtalen med Nokia sier noe om navnet Nokia og om Microsoft overtar det også. Nokia holder som kjent på med mer enn bare mobil selv om det er der de virkelig har tjent store penger de siste årene. Så derfor tipper jeg at Nokia kommer til og forsette med mobil og forhåpentligvis Android telefoner :-)
 11. Hallo spotify er musikk mens Netflix og Hbo er film og serier. Det er 2 forskjellige ting det!
 12. Og det er et veldig viktig poeng, linux med Ubuntu passer ikke alle. Hvilken tid vi bruker på oppstart eller nedstengning har forøvrig ingenting og si. Det som betyr mye for meg som linux bruker er tilgangen på programvare, fleksibiliteten i systemet og at det er fritt og åpent. Jeg bruker Ubuntu idag på på ca 3-4 år gamle maskiner, severen er fra 2005 og det funker helt 100% hele tiden. Derfor er jeg en ubuntu bruker. Og det har ingenting med start og stopp eller syntetiske tester av winzip o.l. Dette er også derfor noen bruker windows og andre velger osX hver sin smak til hvert sitt bruk!
 13. Veldig bra! Tror dette vil være et bra kabinett :-) også med 2,5 " som skal brukes til ssd diskene selvfølgelig i raid ;-)
 14. Nå når nokia har solgt mobil delen til microsoft så trur jeg nokia bare har 2 muligheter! enten ikke satse på mobil eller gå tungt inn med feks android, Med mange telefoner og tung markedsføring godt hjulpet av merkenavnet. Og får håpe de gjør det og gjør det skikkelig... For er det en ting som er sikkert, nokia er et av verdens beste merkenavn på mobil så at de lykkes det sikkert om de gjør det... (ellers hadde ikke de solgt så mange windows telefoner)
 15. Jeg har sett på astrill og syns den virker bra, Og de støtter vpn på router nivå :-) siden jeg kan bruke dd-wrt firmware på min router :-)
×
×
 • Create New...