Gå til innhold

Hvilke Disker skal man kjøpe?


wil

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Har brukt veldig lang tid på dette, men jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg vil kjøpe 2x 3 TB Seagate Disker eller 3x 2 TB Seagate Disker. Skal naturligvis ikke være noe Green. Det skal jeg ikke ha. Skal partisjonere diskene naturligvis da.

Hvis jeg kjøper 2 TB Disker så slipper jeg vel kanskje å gjøre noe for å få brukt all plassen, men hvis jeg kjøper 3 TB Disker må jeg installere Disk Unlocker eller hva det heter? Er det ikke slik? Hvis forresten hastigheten lavere av å kjøre 3 TB Disker enn 2 TB Disker?

 

 

Håper noen har svar.

 

 

 

Hilsen. wil.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du har en SSD disk som er sterk anbefalt til windows 7, så ville jeg gått for 2x Seagate Barracuda 3TB 6Gb/s som gir etter hva jeg vet mest for pengene i dag. Du vil i så fall ikke trenge å krympe partisjonen er bare å velge den som utvidet stasjon eller noe slik.

 

Denne kan måle seg mot WD black og Hitachi Deskstar 7K3000 3TB6 GB/S men muligens er ikke garantien like høy, men det trenger ikke å si seagate er noen dårlig harddisk, det sier heller bare at harddiskrisen gjør sitt.

Lenke til kommentar

Det eneste skjæret i sjøen med 3TB (og større) disker er at du ikke kan lage en MBR-partisjon på den størrelsen. Det må være GPT-partisjon. Både Windows Vista og Windows 7 støtter dette. Du vil imidlertid ikke kunne boote fra en GPT-partisjon med mindre hovedkortet ditt har UEFI i stedet for BIOS, men vanligvis bruker man ikke en 3 TB stor disk til operativsystemet uansett. :)

Lenke til kommentar

Nei. Skal IKKE bruke hverken 2 eller 3 TB Disk som OS Disk. Skal bruke SSD Disk til OS. Mest sannsynlig blir det vel tja. Jeg tror det blir en Intel 240 GB SSD Disk.

 

Lagringssdiskene som skal kjøpes blir Partisjonert. Hvis det 2x 3, så blir det 3 Partisjoner på hver harddisk. Blir det 3x 2 Blir det 3 Partisjoner på hver harddisk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...