Gå til innhold

DayZ diskusjonstråd - Teknisk diskusjon i egen tråd!


Anbefalte innlegg

Gaddafi, var du sammen med en som het Crow eller lignende ved masten på Olsha over NE airstip hvor dere ble beskutt av en sniper i går? Det var meg som fyrte av varselskudd for å kunne rømme sammen med en kompis. Vi drev å lette etter en plass å slå opp camp, men får ikke satt ut telt noen plass :D

Crow er forresten meg ;-)

Vi så at dere løpte så vi tenkte at dere prøvde å flanke oss, så da var det "game on faces" på oss, men ingen gun fight.

 

Vedrørende norske servere generelt sett: jeg holder meg langt unna de selv, har bare dårlig erfaring med de med folk som løper rundt og dreper fresh spawn spillere samt hackere som bare ødelegger for andre for morro skyld.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vedrørende norske servere generelt sett: jeg holder meg langt unna de selv, har bare dårlig erfaring med de med folk som løper rundt og dreper fresh spawn spillere samt hackere som bare ødelegger for andre for morro skyld.

 

Ble det senest i går. Hvilke servere anbefaler du?

Jeg holder meg primært til US servere og DE servere. Velger aldri de som er 90% og mer populated, men heller de om er rundt 15-25 pålogget.

Har ikke funnet meg en favoritt server enda.

 

Var på en DE server her om dagen, fresh respawn nede ved Komarovo. Fant en Lee og en Makarow ganske fort og begynte å løpe mot Balota og airfield der. Så hører jeg brått et helikopter rett over meg, damn jeg skvatt !

Løper og gjemmer meg i noen busker og titter opp, da ser jeg helikopteret og fallskjerm over meg. Løp raskt bort derfra kan du tro, hehe. Kunne jo ha prøvd å drepe de i fallskjerm med min Lee, men da hadde jeg vel blitt skutt raskt av de i helikopteret.

 

En annen gang jeg hadde en fresh respawn, hadde jeg vært i Cherno og skaffet meg litt gear. Løp bort mot Balota for å sjekke airfield der før jeg dro til skogs. Sitter og speider airfield området med min kikkert, når jeg ser en bil kjøre ut av airfield og mot Cherno. Legger på sprang etter bilen for å se om jeg kunne stjele bilen fra de som brukte den hvis de skulle inn i Cherno for å finne loot.

På vest siden av Cherno løper jeg litt nord-øst for å få bedre oversikt over hvor de kjørte når jeg uoppmerksomt får zombie aggro.

Så jeg løper til nærmeste gran tre for å stille meg inntil det slik at jeg mister min aggro.

 

Mens jeg står inne i gran treet, så tror du ikke at bilen kommer kjørende opp til der jeg er !!! Den stopper opp rett ved der jeg står i mitt gran tre med 7-8 zombier rundt meg og han bare venter sikkert på at jeg skal dø av zombiene. Takket være den "glitsjen" som er i spillet nå, så mister man jo aggro når man står slik at zombiene kan ikke angripe deg, så jeg retter min Lee mot bilen der sjåføren sitter og fyrer av noen skudd. Rett etterpå hører jeg skrik fra bilen og ser at 2 zombier står ovre sjåføren og så kommer kill messagen opp. Kaster ut en smoke grenade, løper bort til sjåføren og looter han raskt før jeg setter meg i bilen og kjører avgårde. Fyren hadde veldig bra gear så jeg jubler som en tulling mens jeg kjører, hehe

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Snakker om sola. Der møtte vi på en hacker på Norway 2.

 

Løp rundt NE Airfield så plutselig ble vi spammet med roadflares og "what is love" over comm. Samtidig skjer dette med en annen av oss nede på Dolina. Gjør seg synlig og usynlig om hverandre.

 

Jepp samme person vi møtte, vi var lengre vestover for flyplassen der langt oppi skogkanten iført ghillies og silenced våpen. Jeg hadde L85 og klarerte områdene så var litt sjokkert over at han fyren her turte å spille musikk + blinke med flashlight mot oss. Når han ikke kom opp på thermal skjønte jeg han hacket. Hørte han gikk rundt meg men han var usynlig.

 

Zombier og overlevelse i spillet her er egentlig det mest enkleste du møter, verre med abusive admins og hackere dessverre. Er 99.9% sjanse for at du dør av de istedenfor en normal årsak.

Lenke til kommentar

Zombier og overlevelse i spillet her er egentlig det mest enkleste du møter, verre med abusive admins og hackere dessverre. Er 99.9% sjanse for at du dør av de istedenfor en normal årsak.

 

Klarer du å overdrive mer? :p

 

Har møtt hackere, men de er langtfra så stort problem. Enkelte servere er nok mer utsatt for hacking og enn andre så hvis man plages av hackere så bytt server. Enkelt og greit. :)

Lenke til kommentar

Følte meg feig nå.

Spilte helt alene på nattserver, og det var selfølgelig en av de gangene du vet du har failet..

Jeg løp ifra en zombie, og skulle til å skyte han,,..problemet var at jeg nettop hadde brukt en flare = jeg kastet en flare slik at zombien slo meg i svime (5200blod).

=Alt+F4 :(

Lenke til kommentar

Hvordan setter man opp hotkey for å kunne lett bytte om mellom hovedvåpen og sekundærvåpen?

 

Eller, hvilken hotkey benyttes for dette på norske tastatur?

 

Jeg ordnet det slik at hvis jeg snurrer midtre musehjul nedover, så får jeg menyvalg for å bytte, men dette går for tregt.

Endret av Decoman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...