Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Eksamen i norsk hovedmål Vg3 - 29. mai 2012


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Herregud å glad for 4ern! var redd for å stryke da jeg tok det som privatist uten å vite helt hva jeg gjorde og skulle gjøre frem til eksamen.

 

Takk til for alle filene jeg fikk lasta ned her, nå slipper 3ern og 2ern i norsk S å plage meg noe mer :D

Lenke til kommentar

Hvordan vet dere karakterene deres? Jeg har sett under 'karakterer' og under 'skolegang' på skolearena, men ser ikke noe der unntatt standpunkt i fagene.

Regner med at ikke alle skolene er like flinke til å oppdatere skolearena. På min side har jeg kun karakterene fra 1. termin fra VG1 (jeg går VG3) på skolearena. Enkelte skoler legger vel ut eksamenskarakterene så snart de er klare, andre ikke.

 

Jeg har fronter, hvor kan jeg se karakteren?

Skolearena og fronter er ikke det samme.

Lenke til kommentar

Fikk 5, en karakter lavere enn standpunkt. Burde vært fornøyd, men når jeg ser at så mange har fått 6, er ikke gleden så stor... :whistle:

5 er bra! Du kan ikke bare sammenligne deg med dem som skriver i denne tråden. Når folk går på et offentlig forum for å brife med karakterene, er de gjerne fordi de har gjort det veldig bra.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fikk 5, en karakter lavere enn standpunkt. Burde vært fornøyd, men når jeg ser at så mange har fått 6, er ikke gleden så stor... :whistle:

 

Det er nok fordi de med 6-er er mer villige til å legge ut karakteren. Jeg må vente til mandag, har ikke fått noen eksamenskarakterer enda (unntatt muntlig)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg fikk 1 på oppgave 2.... Antageligvis fordi jeg ikke nevnte "jeg" bruker språket slik i denne situasjonen eller "mitt" språk - jeg tok utgangspunkt i mitt eget språk, men syns ikke det stemmer å bruke ord som "jeg" og "mitt" i forhold til artikkelsjangeren vi har lært om på skolen (som forsåvidt har andre kritierier i feks. aviser)! Jeg er fult klar over at det står "språket ditt" i oppgaven, men er ikke dette en rart formulert oppave i forhold til at vi skulle skrive en artikkel? Er den ikke litt motsigende?

 

Søren heller, første gang i mitt liv at jeg får noe under 4, og det på eksamen... :(

Lenke til kommentar

Du er ikke alene om å bomme fullstendig. Jeg endte opp med en treer, som er to karakterer ned fra det jeg alltid har hatt i norskfagene. Tok tolkningsoppgaven, og jeg begriper ikke hvordan det kan ha gått så elendig. Sensorene må ha ment at jeg bommet på tolkningspåstanden. Forstår strengt talt ikke hvordan det er mulig, siden en tekst kan tolkes på svært mange måter så lenge det er innenfor rimelighetens grenser. Men jeg kan selvfølgelig ha misforstått teksten litt, og da er det vel kanskje slik at man fort trekkes ned 1-2 karakterer, eller?

 

Edit: Noen som vil dele eksamensoppgaven sin, som valgte tolkningen og fikk 5 eller 6? Kan gjerne sende den som pm.

Endret av hoyre
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...