Jump to content

treant

Medlemmer
 • Content Count

  692
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

10563 profile views
 1. Fikk andre dose med pfizer i går, ca 50 dager etter første dose. Helt klart sterkere respons nå enn etter første dose, der jeg kun var litt varm i et par dager. Etter den andre dosen i går så fikk jeg vondt i hodet, munntørrhet, feber, kroppsverk, og rar mage med en gang. Verre nå 24 timer etter, så får satse på at dette er toppen.
 2. Ser de mikser vaksiner i Bergen nå, der Moderna vil bli gitt som andre dose. Er det noen som har fått andre dose med Moderna, men som fikk Pzifer først?
 3. Var og trente dagen før, samma dag, og dagen etter, følte meg fin i formen. Merket kun litt stivhet på stikkstedet i noen få dager. Merket mest rett etter stikket, ble nummen i armen i noen timer, kjente at det strålte bittelitt en kort tid rett etter stikket. Håper at andre dose ikke blir noe særlig verre som jeg har hørt fra andre.
 4. Takk for svar, håper ting ordna seg forresten 👌
 5. Noen som har kjøpt den trådløse Bosch støvsugeren fra Power og prøvd den? Eller noen som har den fra før av? Er den noe tess? Tenker på denne
 6. Hva er en et år gammel LG C8 55 verdt på bruktmarked nå?
 7. Er det sånn at om man har en Game Pass bruker på PC at man kan bruke den samme brukeren på Xbox og?
 8. Tror jeg fikk det til, gleder meg til å prøve gears og halo serien ? Gikk knirkefritt da jeg bestilte nå nettopp i hvert fall.
 9. Funker dette fortsatt? Og kan jeg gjøre det for å få spilt på PC?
 10. Hei, bestilte en Lenovo IdeaPad Gaming 3i. PCen er ment til dama som er litt på utkikk etter en ny laptop, men kan vente en stund. Den skal brukes til litt kontor/skolearbeid, og vil ellers være tilkoblet TVen for litt streaming og gaming, men har en ps4 pro til det. Spørsmålet mitt er, om det var en god deal, eller burde jeg vente litt og se om det kommer noe bedre tilbud til høst/vinter mtp Nvidias 3000 serie lansering?
 11. Noen som vet hvilke banker som ikke setter ned renta etter 34? Har lett og lett
 12. Takk for svar, er det noe som bør nevnes i tilfelle skade og lignende? Han kommer til meg for å hente maskinen, får sjekka at den funker.
×
×
 • Create New...