Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Fikk mail fra CDON i dag. :(

 

Kjære kunde,

 

Takk for at du har bestilt en Samsung Galaxy SIII Pebble Blue av oss. Vi beklager å meddele at vi ikke vil kunne levere den på utgivelsedato, som er den 29/5. Dette er fordi leverandøren plutselig har stoppet alle leveranser av den blå mobilen. Dette gjelder alle forhandlere og operatører i Skandinavia, og er ikke noe som bare påvirker CDON.COM. Vi har forsøkt å føre en dialog med Samsung, men uten framgang.

 

Samsung opplyser at foreløpig leveransedatoe er uke 22, men dette er dessverre ikke noe som vi ennå kan bekrefte.

 

CDON.COM vil kompensere alle berørte kunder ved å gratis sende ut en kupong for lisensen til Samsung Navigator (verdi av 599 kr).

 

Vi ønsker igjen å presisere at det ikke kommer noen blå modeller til Skandinavia før utgivelsen, verken til noen forhandler eller noen operatør.

 

Vi beklager det inntrufne.

 

Nå er jeg glad for at jeg bestilte hvit fra CDON. (Ikke fått noen mail)

 

 

Jeg snakket med Telenor i går, og de bekreftet at det bare er mulig å bestille hvit, da blå er utilgjengelig i Skandinavia. Telehuset har fått beskjed om å stanse forhåndsbestilling på grunn av leveringsproblemene..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den dukker nok opp en gang den også. Regner ikke med netonnet får den inn med en gang heller da, så får man heller se på det som en mulighet til å avbestille om det viser seg at de hvite har en eller annen superfeil (som gps-problemene på sgs1). Og det er jo også en mulighet for at brodit.se får laget holdere til S3 før vi får den blå til Norge :)

Endret av zoomsalabim
Lenke til kommentar

Kjedelig at den blir forsinket. I utgangspunktet gjør det ikke noe, men etter at jeg bestilte den blå S3-en, så er det nesten som min gamle Desire vet at jeg har bestilt ny telefon. Denne telefonen som har vært nesten helt problemfri i to år, vil ikke lenger synke mail via Exchange, den henger seg opp i noe som gjør at den går varm og batteriet tappes på en halv dag uten bruk samt at den rebooter seg selv stort sett hver dag. Dermed er det ekstra kjipt at telefonen jeg har bestilt ikke kommer på en stund.

Lenke til kommentar

netonnet sendte ut varsel om at blå versjon er forsinket, tilbudt å bytte til hvit, men takker nei. Bestilt 10.05

 

Både CDON og netonnet har vel svenske-nordiske telefoner, var ihvertfall slik med cdon da jeg bestilte sgs1. Det kan jo derfor være håp for de som har bestilt gjennom norsk leverandør.

Lenke til kommentar

Er det noen som har fått bekreftet/tilsendt tilsvarende brev fra andre leverandører enn CDON?

 

Snakket med Netshop, og de hadde ikke annen offisiell info enn at Samsung ikke leverer mer enn ca 1/3 av det som først var lovet. Sjekket også hvor jeg lå i køen på min bestilling fra 11. mai: Nr 26 på blå og 6 på hvit. Det er solgt fire ganger flere blå enn hvit...

Lenke til kommentar

Har bestilt blå modell hos Komplett. Jeg snakket med kundeservice der tidligere i dag ang. leveringsproblemet. Han jeg snakket med kjente ikke noe til utsettelsen på den blå modellen, men han skulle kontakte innkjøpsavd. og gi meg tilbakemelding så fort som mulig. Jeg har ikke mottatt noen e-post fra komplett om dette.

 

Forøvrig kunne de bekrefte at årsaken til at endring på forventet inn-datoen skyldes at hele første batch med telefoner var forhåndsbestilt.

Lenke til kommentar

Hvordan får til spoiler?

 

Det er bare å legge innholdet mellom [ spoiler ] og [ /spoiler ] (uten mellomrom). Du finner også en knapp for dette i editoren, nr 3 øverst fra venstre.

 

Forøvrig, i førsteposten under tilbehør har du listet opp både "Samsung Galaxy S3 display Wi-Fi Hub" og "Samsung AllShare Cast Dongle - Samsung Galaxy S3". Er ikke det samme sak?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har ikke lest om utsettelsen her i DK, men jeg sjekkt der jeg har bestilt min og de har endret leveringstid på den blå. Hvit = ultimo mai, blå = primo/medio juni. Hos en konkurrent oppgir de 22. juni, men det er jo hvis man bestiller i dag. Men det virker som om det kan bli bortimot 2 uker?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...