Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Ikke noe "jeg elsker deg" - tilbake.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vanskelig situasjon for deg. Dere har vært sammen lenge, så jeg forstår at det gjør vondt at du ikke får den responsen du hadde håpet på. Men han har valgt å være sammen med deg, så da ville jeg stolt på at ordene kommer etterhvert. Jeg ville nok snakket med han om det du føler, kanskje har dere to forskjellige syn på det å elske noen, men vært klar på at dette er noe du ikke vil presse han til å si eller føle.

Lenke til kommentar

Uff, for en kjip situasjon å være i. Jeg syns allikevel det er rart at dere har bodd sammen såpass lenge (og vært sammen enda lenger!) uten at dere har hatt "elsker vi hverandre?" oppe til diskusjon før, men det er nå bare meg.

 

Det er ikke lett for oss her inne å svare på hvordan du skal løse problemet ditt her, men som Anaio sier er det nok smart å prate med ham. Følelser er subjektive opplevelser, og kanskje har han en annen oppfatning av hva det betyr å elske noen enn det du har? Lykke til! :)

Lenke til kommentar

Hvorfor er det så viktig for deg å høre det?

Viser han ikke at han elsker deg gjennom hans handlinger og hvordan han er imot deg, kanskje tenkt på at det ikke alltid er like lett å si det høyt. Husker jeg strevde med det ganske mye selv første gang, men når man først har sagt det så er det mye lettere å si det. Så om du vil være knust og fortsette som en sippeunge så er det opptil deg, men forstå at det ikke alltid er like greit å si det, samt så er det bedre å vise det fremfor å si det. Action speaks louder than words.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

la merke til det du sa til slutt der: "(Og bare så det er sagt - jeg vet han har brukt ordet både til eksen, og innimellom til mor osv, så han har nok ingen sperre på å si det heller...)"

 

bare en liten tanke som slo meg om at han har brukt det til eksen sin, da jeg ikke har noen aning på hvordan det forholdet ble slutt, så kan det vere en av grunnene til at han ikke helt tør å si det til deg enda.

 

Dette er en situasjon som JEG tenker: de var ilag i ett år (+/-) hvor han sa at han elsket henne. og det enda med at hun dumpet han, hvor han fikk hjertesorg og ble knust. og akkurat dette gjør det vanskelig for han å si at han elsker deg til en ny person. kanskje fordi han er redd det skal skje igjen at etter at han har gått ut med det og at han skal bli dumpa igjen? etter mine erfaringer selv hvor jeg ble dumpa, så har jeg merket at jeg ikke helt klarer å opne meg fult til andre jenter. selv om jeg har for lengst kommet over bruddet og alt slik, så merker jeg det å opne seg for en ny jente er en vanskelig ting.

 

Du skrev også at han prøvde å si det til deg, men brøt underveis, noe som kan tyde på akkurat det jeg har skrevet over. for han mener helt sikkert ikke å såre deg når han ikke klarer å si det tilbake. det kan hende at han er litt ubekvem på å si det høyt selv om han kanskje føler det inni seg, for det å si det høyt til den andre personen så blir det mer serriøst en når du kun holder det for deg selv.

 

Så jeg ville absolutt spurt ham om hvordan han føler angående hele "jeg elsker deg-temaet". ett "kjedlig" råd, men en god dialog løser ofte problemer både for deg og han. håper alt ordner seg, for han virker som en skikkelig person etter det du skrev :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

1 og 7 mnd???? Og ingen 'jeg elsker deg' enda? Jeg syns det er ... meget rart, når jeg tenker på min egen erfaring.

 

MEN gi det litt tid. Isen er brutt, kanskje han begynner å tenke ordentlig på det nå? Husker da min nåværende kjæreste sa at han elsket meg første gang. Vi lå også i sengen og lo og koste og slikt, også ble det dønn stille fra meg når han sa ordene. Jeg skremte han selvsagt noe helt forjævlig med å ikke si det tilbake.. men det ordnet seg! Det gjorde så jeg måtte tenke på det, og kom frem til at jeg elsket han også. Dette var en måned etter at vi var blitt sammen.. men vi var gode, gode venner i flere år før vi ble sammen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...