Gå til innhold

Ørepropper i prisklassen 250 - 750kr


Anbefalte innlegg

Heisann! Jeg skal kjøpe meg noen nye ørepropper, og søker derfor hjelp fra dere guruer som er her på forumet ;) Så da kjører jeg på med "malen".

 

Budsjett: Hvor mye ønsker du å bruke 250-750kr (litt over skader

Størelse: Ørepropper

Type: Helst lukkede, men semilukket funker det óg.

Bruksområde: Musikk

Tillegsinfo: Trenger ingen spesiell plugg, eller noe annet. Hører for det meste for "bass heavy" musikk, men vil ikke ha overdrevent med bass. Sjangre som Dubstep, techno, hardstyle og hiphop.

Hvilket lydbilde liker/ønsker du? Er ikke noe spesielt "proff" når det lydbilde, men etter sjangre som er nevnt over vil jeg gjerne ha bass, men ikke overdrevent

Kilde: Planene er å koble det til en iPod Classic for det meste, men kommer sikkert også til å bli brukt på pc når jeg hører på musikk på skolen osv. Vet ikke om det er vits å nevne, har ikke forsterker til iPod'en, men kjøper nok, hvis det viser seg at det trengs (det blir utenfor budsjettet i så fall)

Hva har du ifra før, trives du med det? Per dags dato har jeg de proppene som følger med iPod'en, disse er robuste men latterlige. Har tidligere hatt disse (http://www.prisguide...recision-110304). De var kurante for prisen, men etter jeg hadde byttet de ca 10 - 12 ganger fordi de fort ble ødelagt (lyden ble borte på samme øret, hver gang) gikk jeg tilbake til de klassiske iPod proppene. Det er derfor jeg nå trenger deres hjelp!

 

Hvis det er noe mer du lurer på, så kjør på ;)

Takker for hjelp

 

- Boil

Endret av Boil In Bag
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ta med musikken din og Ipoden til litt forskjellige butikker og hør hva de har.

 

Jeg har selv meget gode erfaringer med Denon, med både plugger, klokker med støydemping og "luksus-klokker" til hjemmebruk (ingen av disse er vel i nærheten av budsjettet ditt, men 551-proppene kan være noe.).

 

Det beste er at du hører selv - alle seriøse butikker lar deg høre før et kjøp.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-jS6upa

Jeg bruker beat by dr. dre, de er helt fantastiske, pris ca 1500 kr, men om du går inn på lets deal sine sider får du de for 500 kr, tilbudet er vel tidsbasert, så gjelder ikke så lenge trur jeg.

Lenke til kommentar

Hvor fantastiske Beats er kan diskuteres. Personlig syntes jeg det var på kanten av smertefullt å høre på de.

 

Jeg foretrekker noe som spiller mer nøytralt, med et lite hang mot det varme.

 

Men - alt er subjektivt. Kan du få de for 500 kroner er de sikkert verdt det. Til 1500 kroner ville jeg vurdert noe annet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...