Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Infinity Ward har ikke evnet å lage ett godt COD spill siden Modern Warfare, og jeg regner de som døde å være. Treyarch gjorde det langt bedre med sine spill i etterkant etter min mening, men jeg har lagt seriern død siden Black Ops 2. Er uansett litt spennende å se hva Sledgehammer Games får til med formelen :)

 

Samtidig er jeg drittlei moderne/fremtids krigføring og er nå sulten på solide WW2-era spill med gode gamle våpen og bolt-action presisjon.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Samtidig er jeg drittlei moderne/fremtids krigføring og er nå sulten på solide WW2-era spill med gode gamle våpen og bolt-action presisjon.

 

Samme her! Moderne skytespill har det gått like mye (om ikke enda mer) inflasjon i enn det WW2 spill hadde en periode, men synes det hadde vært moro med noen flere av de igjen. Spesielt etter Wolfenstein ga litt mersmak for det.

Lenke til kommentar

http://news.xbox.com/2014/10/games-halo-gone-gold-announcement

 

The result is that Halo: The Master Chief Collection will take up almost all of the usable space of a single Blu-ray (45 GB), and we will also issue a content update at launch that is estimated to be 20 GB.

 

lol

Skuffende. Det er ingen grunn til at de ikke kan ta i bruk to bluray-discer.

 

To discer hadde kanskje kostet dem noen kroner ekstra i produksjonskostnader, men spillet kommer til å selge veldig bra uansett.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

På en annen side, en kompis av en kompis av meg har allerede fått tak i det nye COD spillet. I følge kompisen min så stjal han det og han fortalte at gameplayet er veldig likt BlackOps 2. Hvorvidt seriøst man skal ta det vet jeg ikke men han sendte bilder av spillet iallfall :)

Flere her inne som skal ha spillet forresten?

 

Det tror jeg svært lite på mtp. på hvor lenge det er til release.

Bilder av discen, bilder og videoer fra selve spillet osv. kan man lett finne på nettet. For at det der skal være troverdig må du nesten ha sett det med egne øyne, ellers er du muligens litt naiv.

Gameplayet er riktignok veldig likt BO2 etter hva jeg har sett i videoer og sånt, så det er korrekt.

 

Jeg skal ha COD: AW, ja. Er allerede preloadet og klart til release. :)

Lenke til kommentar

 

65 GB ja.. Hatt boxen en drøy måned og har allerede brukt 55% av disken. Mange som har kjøpt ekstern HD her? Fungerer det bra? Det er veldig behagelig å ha alle spillene digitalt..

 

Hvordan får dere dette til? Sletter dere ikke ting dere er ferdig med ?

 

 

Ferdig med? :) Spiller stort sett med kompiser i sofaen hjemme, så av de 14 spillene og demoene jeg har installert er bare 4 av de rene singleplayer spill, og heller ikke de er jeg ferdig med. De andre tar vi fram nå og da, og man vet aldri hva man får lyst til å spille utover kvelden.. Men selvfølgelig, blir et spill liggende lenge uten å bli brukt sletter jeg det jo, men som sagt bare hatt den en drøy mnd.

 

Ingen som installerer og spiller fra ekstern HD?

Lenke til kommentar

Verdt å nevne: Slik jeg forsto det var zombiene med i en slags survival-modus. Det er altså ikke en egen modus mot kun zombier.

 

Det er ingen gameplay med zombiene, kun et bilde og achievements som bekrefter at de er med.

 

Ja, ingen offisiell bekreftelse enda, men det virker som det er en slags zombie-modus der ja.. Får håpe det blir bra, og morsommere enn extinction. Frykter bare det blir kun 2-player som i ghost...

Lenke til kommentar

Dere som har Xbox One: Er det verdt å bruke 3500 kroner på hvis jeg allerede har Xbox 360? Er utrolig stor Forza-fan og har veldig lyst på Horizon 2, men i og med at grafikken er utrolig mye bedre på One og at de ikke vil slippe DLC'er på 360, så har jeg veldig lyst til å selge 360'n og kjøpe One. Er jo et spill jeg kommer til å bruke flere hundre timer på. Samtidig er det nok andre fete spill også. Forza 5 osv..

 

Men er det verdt det, synes dere? Og kan jeg spille Xbox 1 og Xbox 360-spillene mine på den?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789

etter jeg fikk meg xbox one har jeg aldri sett tilbake på 360, 360 føles ut som en maskin fra 90 tallet.

du kan ikke spille 360 spill på xbone hvis det var det du mente

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...