Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fan altså. Jeg blir lurt til å kjøpe denne dritten hvert bidige år bare for å bli like skuffet over at de fremdeles ikke får til skikkelig nettkode på spillet. De burde bare strippe spillet for all unødvendig dritt slik at man slipper å dø til to kuler på egen skjerm for deretter å bli truffet av syv når man ser KC.

Lenke til kommentar

På Xbox synes jeg ting har blitt gradvis verre connectionvise siden MW2. For all del, kan jo være at jeg er blitt mye dårligere da jeg ikke spiller så mye som jeg gjorde før, og refleksen ikke sitter som de en gang gjorde, men det er noe som ikke stemmer for meg.

samme her, tror ikke det er du som er blitt verre.

Nå har jeg begynte å få greie games med bo2, men synes spilet er for hektisk og slitsomt..

 

Alltid noe oppi lufta, alltid noen som flanker deg, og med min flaks kommer jeg alltid på et møkka lag som ikke forstår at man skal vinne i demolition & domination ikke kill hore eller ta trick shots med sniper, ofte er motsatt team helt brutale så da blir det ofte rage quit..

 

Ikke minst folk snakker jo ikke lenger i lobbyer , gjør spill som cod mennesker til sosiale avvik ? hehe

Lenke til kommentar

Fant et fint sett med regler på en competitive-ladder. Hørtes DIGG ut å spille.

 

WEAPONS & CLASSES

 

Primary Weapons

Submachine Guns: PDW-57 and Skorpion EVO are banned, the rest are allowed.

Assault Rifles: FAL OSW and SMR are banned, the rest are allowed.

Shotguns: All Shotguns are banned.

Light Machine Guns: All Light Machine Guns are banned.

Sniper Rifles: SVU-AS and XPR-50 are banned, the rest are allowed. There is a limit to ONE Sniper Rifle per team. Sniper Rifle pickups are allowed, meaning if you pickup a Sniper Rifle from a dead body you are allowed to use it.

Specials: Assault Shield is banned.

 

Secondary Weapons

Pistols: The Tac-45 is allowed (and MUST be equipped by all players as a secondary - using a Combat Knife as your secondary is not allowed), the rest are banned.

Launchers: SMAW, FHJ-18 AA and RPG are banned.

Specials: Crossbow and Ballistic Knife are banned.

 

Attachments

Full Metal Jacket, Iron Sight and Ballistics CPU are allowed, the rest are banned.

 

Perks

Perk 1: All are banned.

Perk 2: Cold Blooded is allowed, the rest are banned.

Perk 3: Awareness is allowed, the rest are banned.

 

Lethals

Grenade is allowed, the rest are banned.

 

Tacticals

One Smoke Grenade OR one Flashbang is allowed., the rest are banned. You are only allowed to have one or the other.

Prior to gameplay a player must ensure they are only carrying ONE Flashbang, carrying and/or using two Flashbangs puts a team at risk of the overturning of rounds in which a player had two Flashbangs and the player in question at risk of receiving a match ban. If you suspect an opposition player of using TWO Flashbangs it is your prerogative to watch the demo and clarify if and when they were used, upon confirmation of this you need to (preferred method first to last) dispute the match in question, create a support ticket or inform an admin.

 

Wildcards

All Wildcards are banned.

 

Tror faktisk ikke man kan få et mer balanced game, der skill er det som teller.

Skjønner bare ikke hvorfor de har med Ballistics CPU? Gjør meg ingenting, men skjønner bare ikke hvorfor den er med. Er det SÅ ille uten?

Endret av Exxia
Lenke til kommentar

Lite spørsmål her før jeg eventuelt velger å prestige når den tid kommer.

 

Om jeg velger å permanent unlocke et våpen, kan jeg velge fra alle våpen da, eller må jeg vente til de blir låst opp på andre "gjennomspilling"? Altså om jeg vil unlocke et våpen jeg fikk på lvl 50, må jeg vente til jeg når lvl 50 på prestige 1 før jeg kan låse opp dette våpen, eller kan det gjøres helt i fra start av?

Lenke til kommentar

Lite spørsmål her før jeg eventuelt velger å prestige når den tid kommer.

 

Om jeg velger å permanent unlocke et våpen, kan jeg velge fra alle våpen da, eller må jeg vente til de blir låst opp på andre "gjennomspilling"? Altså om jeg vil unlocke et våpen jeg fikk på lvl 50, må jeg vente til jeg når lvl 50 på prestige 1 før jeg kan låse opp dette våpen, eller kan det gjøres helt i fra start av?

Du kan velge det fra Level 4 av igjen, etter du prestiger. Det er da du unlocker create-a-class, og da trykker du en knapp (RB på 360) på det våpenet, perken eller utstyret så får du det med en gang. :)

Brukte den på Ghost første gang, scorpion evo andre gang.

Lenke til kommentar

Har ikke hatt det problemet ;o

Merkelig.

 

 

Har heller ikke lagt merke til dette. Har kanskje vært en eller to ganger der det har vært merkbart. Ellers, så funker det knall for min del. At noen kan ha _så_ store problemer med et er rart.

Sikker på at det ikke er et lite l2p issue da? :p

No offence intended, men det kan jo ha noe med det å gjøre, særlig når du skriver at du ikke rekker å dra frem våpenet.

 

l2p aner jeg ikke hva betyr :) Skal ikke skryte på meg noen ferdigheter, men anser meg selv som en helt ok spiller, har brukt alt for mange timer på COD generelt og veit når noe er galt. Hadde jeg konstant hatt disse problemene skulle jeg gått i meg selv, men én gang hvert skuddår får man en god connection og havner i hva jeg vil kalle tilnærmet God mode og er helt ustoppelig, men 99% av tida er det stikk motsatt og nå har jeg egentlig fått nok. Jeg veit killcams av en eller annen grunn ikke blir godtatt som "bevismateriale", men det jeg ser på killcams er sjelden i nærheten av hva jeg opplever på skjermen. I tilfeller hvor jeg kan sverge at jeg skyter først og har overtaket, så ser jeg på killcam at jeg ikke engang har skutt et eneste skudd før jeg er død, og i andre tilfeller viser killcam at jeg sikter i en fullstendig annen retning enn det jeg ser på skjermen, det er som to parallelle usynkroniserte verdener. Men alt dette er kjent egentlig, og klagene rundt dette eksploderte med Black Ops 1, men de klarer aldri å fikse det, de har tweaket og oppdatert i flere år uten å finne optimal løsning. Noen er heldige og får spille slik spillet er designet og merker ikke noe til dette, mens andre som meg konstant sliter med dette.Synd egentlig, for denne utgaven synes jeg var et friskt pust med tanke på wildcards og alle valg man har på personlig oppsett.

 

Edit: 360 konsoll by the way

Endret av bas
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...